Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Dzika fala: kompletny przewodnik

37 comments in this topic

Recommended Posts

WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster
3,158 posts

Dziewięć zmodyfikowanych niszczycieli w całkowicie nowym, czterodrużynowym trybie gry, szeroki wybór postapokaliptycznych kamuflaży, a także Pożoga, która zmusza do walki w zwarciu.

Przeczytaj na portalu

[KO_50]
Players
3 posts
36,982 battles

Dla kogo ten wytwór ?? Ludzie którzy graja w okręty przyszli tutaj grać w okręty historyczne i całkowicie są oddani tylko grze w starym stylu a to dla kogo kosmosy potwory pożogi dla  dzieci ? z dzieci kasy mieć nie będziecie , Zróbcie porządek z serwerami  z oszustami nie twórzcie okrętów dla grup narodowych  Super sprzęty dla Rosjan co tego świat nie widział czy Chińczyków zdaje sobie sprawę ze trzeba przyciągać graczy ale nie róbcie na siłę czegoś czego nie było. Tworzycie okręt i robicie z niego władce mórz po trzech miesiącach jak ludzie nakupują zmieniacie właściwości ze zdycha szybciej i wcelować nie można a super sprzętem jest w tej chwili nowy wspaniały i musisz go mieć . I tak w kółko .

• Cool 6
  • Funny 2
  • Boring 2
  • Bad 2

WG Staff
2,392 posts
4,509 battles
5 minutes ago, xxxICHIxxx said:

Dla kogo ten wytwór ?? Ludzie którzy graja w okręty przyszli tutaj grać w okręty historyczne i całkowicie są oddani tylko grze w starym stylu a to dla kogo kosmosy potwory pożogi dla  dzieci ? z dzieci kasy mieć nie będziecie , Zróbcie porządek z serwerami  z oszustami nie twórzcie okrętów dla grup narodowych  Super sprzęty dla Rosjan co tego świat nie widział czy Chińczyków zdaje sobie sprawę ze trzeba przyciągać graczy ale nie róbcie na siłę czegoś czego nie było. Tworzycie okręt i robicie z niego władce mórz po trzech miesiącach jak ludzie nakupują zmieniacie właściwości ze zdycha szybciej i wcelować nie można a super sprzętem jest w tej chwili nowy wspaniały i musisz go mieć . I tak w kółko .

To nie jest gra historyczna.
Nigdy nie była i nigdy nie będzie.
Co najwyżej inspirowana historią w pewnych aspektach. 
Polecam się z tym pogodzić. 

Kto i jak płaci wiemy nieco lepiej od Ciebie. 

• Cool 3
  • Angry 1

WG Staff
2,392 posts
4,509 battles
7 minutes ago, xxxICHIxxx said:

Dodatkowo:
Jeśli z jakiegoś powodu wydarzenie Dzika fala i cała ta postapokaliptyczna otoczka Wam nie leży, możecie wyłączyć wyświetlanie kamuflaży oraz unikatowych dowódców w karuzeli filtrów okrętów. Aby to uczynić, musicie odznaczyć pole Dzika fala w sekcji okrętów specjalnych.
80d011aa-9437-11e9-9052-38eaa735f4cc.gif

Players
34 posts
2,075 battles
6 minut temu, xxxICHIxxx napisał:

Mów za siebie, mnie guzik obchodzi historyczność lub jej brak i mile powitam każde urozmaicenie w rozgrywce. Z historii wolę książki, tutaj przychodzę się dobrze bawić i stracić trochę czasu.

• Cool 2
  • Boring 1
  • Bad 1
  • Angry 1

[FT-B]
Players
611 posts
10,621 battles

Wszystko fajnie. Bo jest sens grać. Benhama chciałbym przytulić..ale boję się o brak czasu. Kontenery ..znowu to samo. Zwykłe to jakieś popłuczyny w stosunku do premium. I to aż za bardzo.

Po za tym. Robicie tryb dla zabawy, a dajecie go na 10 tier...w którym można kasę tracić. Gdzie tu zabawa ?:D

• Cool 2
  • Funny 1

Players
46 posts
20,067 battles

Jak dla mnie to po potraktowaniu tego z przymrużeniem oka (taki morski MAD MAX )chwile zabawy na pewno przyniesie.Zawsze to jakaś odmiana jeśli chodzi o formę  walki (4x3 to chyba jeszcze nie było , przynajmniej ja nie pamiętam)

Nagrody są do zdobycia bez kasy wiec nie wiem czemu by na to narzekać, jak się komuś to nie podoba przecież nie musi grać :P

Randomy, sprint rankingowy i reszta  będzie przecież cały czas dalej .

[-MGT-]
Players
4,912 posts
21,011 battles

Z bardzo mieszanymi uczuciami przyjmuję ten event - z jednej strony bardzo, bardzo zacna nagroda (Benham), z drugiej klimaty (postapokaliptyka) i tryb (battle royale) zupełnie nie w moim guście.

Oj będzie dylemat co z tym fantem począć...

[P-W-C]
Players
88 posts
25,280 battles

Mi ten tryb bardzo odpowiada, super rozgrywka a i nagroda bardzo dobra. Ciężko będzie go ugrać, bo wakacje i lato ale pomysł na plus.

[KNGK]
Players
290 posts
16,438 battles

Jakbym chciał poogladac Mad Maxa to wole go ogladac w TV/

Na koniec i tak wszystko skasują wiec sie nie ma co podniecać tymi destroyerami rodem z Apocalipsy

• Cool 1

Players
5,402 posts
24,784 battles
4 hours ago, WG_Lumberjack said:

nie leży, możecie wyłączyć (...) unikatowych dowódców w karuzeli filtrów okrętów. Aby to uczynić, musicie odznaczyć pole Dzika fala w sekcji okrętów specjalnych.

Nie zawsze do końca to działa. Mam włączone tylko okręty historyczne w filtrze, a dalej widzę takiego np. gostka. Poprawicie to ?

image.png.bcf21f373f69ab14c639e1bf1dcfd22f.png

[-MGT-]
Players
4,912 posts
21,011 battles
51 minut temu, Odo_Toothless napisał:

Nie zawsze do końca to działa. Mam włączone tylko okręty historyczne w filtrze, a dalej widzę takiego np. gostka. Poprawicie to ?

Nic nie da się poradzić, że WG daje czasem papiery do drzewka i przez to musisz oglądać niehistoryczne Izumo, choć odhaczyłeś, ze chcesz tylko historyczne.

• Funny 2

[E--C]
Players
806 posts
10,016 battles

Pograłem troszkę na serwerach PT i powiem że to bardzo fajna odskocznia od randomów. Jest śmiesznie :Smile_great:

Polecam zwłaszcza dla nowych graczy którzy jeszcze nie posiadają własnych 19pkt kapitanów. UWAGA!!! Grać tylko w dywizjonach, solo jesteśmy łatwą ofiarą dla przeciwników.

Pozdrawiam :Smile_honoring:

[FT-B]
Players
611 posts
10,621 battles

Czy ja wiem czy łatwa ofiara. Tryb przypomina trochę ostatni torpedo coś tam. Dawało się radę z dywizjonami .  Tutaj mamy więcej kombinowania. A jak tam z okrętami? Czy ten co my strzelamy, jest najlepszy? Czy jednak ten najzwinniejszy?

[E--C]
Players
806 posts
10,016 battles

Ja preferowałem torpedowce, Daring ma hydro na daleki zasięg a Kleber 12 torped po 6 na burtę i działa secondarki robiące mielonkę na 4 kilometrach. Chaby jakoś specjalnie nie testowałem, układ możliwych do wybrania perków kapitańskich w mojej ocenie premiuje torpedowce.

Pozdrawiam  :Smile_honoring:

[-PGS-]
Players
1,040 posts
14,340 battles

Pomijając fakt że w końcu jest piękne lato i to że nie siadam do gry bo szkoda czasu to bardzo ciekawy ewent i fajna nagroda.

[HOB]
Moderator
1,993 posts
9,370 battles

Można niby odpuścić 50 żetonów, co w praktyce oznacza odpuszczenie 50 dziennych misji z żałosnym wymogiem znalezienia się w zwycięskiej drużynie. Ale jak tylko sobie darować cały event, można mieć całkiem niezłe wakacje. Do tego dochodzi grindowanie milionów kredytów w nowym trybie.

Poza okrętem w zasadzie nie ma atrakcyjnych nagród (chyba że ktoś bez konta premium - wówczas te potrójne dni to zbawienie)

• Cool 1

Players
27 posts

jak dla mnie dziadostwo, 48/50 misji codziennych trzeba zrobić, jak nie zrobisz to niszczyciela nie dostaniesz, a ten niszczyciel to jedyna nagroda na którą warto to paliwo zbierać, 

czyli krótko mówiąc: NIE MA PO CO W TO GRAĆ!!

• Cool 2

[STING]
Players
27 posts
14,391 battles
11 hours ago, jkop said:

jak dla mnie dziadostwo, 48/50 misji codziennych trzeba zrobić, jak nie zrobisz to niszczyciela nie dostaniesz, a ten niszczyciel to jedyna nagroda na którą warto to paliwo zbierać, 

czyli krótko mówiąc: NIE MA PO CO W TO GRAĆ!!

wakacje...no to trzeba grać non top żeby coś zyskać(i nie tylko).... have a life..... tu nie grają dzieci po 15 lat ... ludzie grają tu 2h dziennie może 1h... lumber nie piernicz bo czasami żal Cię słuchać ....zapraszam na Discorda 2SORT(ale po co?). Na wakacje można jechać?.... owszem.. ale jak Cię stać an wakacje to stać Cie na grę. Można zrobić przecież event chyba ugraj coś.... a tu nie - wygraj...i tak do zesrania.... bo misja nie może być zależna od Ciebie....chyba że przegraj i rób z siebie idiote przezd teamem

szkoda słów

[MAX]
Players
512 posts
29,417 battles
7 godzin temu, Blamper napisał:

Tak sie zarabia w tym trybie gry, chyba na co-op sie więcej zarobi.

Zauważ jakie są misje do wykonania - grind kasy. Wszystko jasne, trzeba zrobić pierydlion bitewek żeby je porobić, przy okazji pozbyć się sporo szmatek na zarobek. 

Druga sprawa to dywizjony. OK są i jest spoko, ale niech MM dobiera po 4 dywizjony na bitwę by wyrównać szanse. 

Mapa super, jak na tego typu event.  

Także ten tego, wydarzenie dla ludzi którzy mają dużo czasu w wakacje / lato. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this