The_EURL_Guy WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster 3,223 posts Report post #1 Posted May 17, 2019 Konečně je to tady! Dlouho se sliboval hráčský sraz v Brně a naštěstí už můžeme oznámit, že čekání je u konce. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,236 battles Report post #2 Posted May 17, 2019 Zabaku slibujete hezke pocasi? Nerad bych se trmacel do Brna a tam zmoknul. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #3 Posted May 17, 2019 5 minutes ago, Sigimundus said: Zabaku slibujete hezke pocasi? Nerad bych se trmacel do Brna a tam zmoknul. No mám takový pocit, že by mělo být přijatelně 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,236 battles Report post #4 Posted May 17, 2019 Hele jestli ne tak budu v Brne zadumcivy az nerudny a konzumace "obcerstveni" bude znacne zvysena Edit: Tak zabaku a mate me tam 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Bomber_221 Players 52 posts 43,186 battles Report post #5 Posted May 17, 2019 pane Žabák větší velikost trička než 2XL nemáte ? 2 3 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 351 posts 23,428 battles Report post #6 Posted May 17, 2019 Jinak, prosím i o nějaké foto. Ať si Vás můžu očíhnout a nemusím se trmácet s hackováním bezpečnostních kamer v místě konání akce . Děkuji. 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[THXNO] Tobi_1989 Players 93 posts 12,729 battles Report post #7 Posted May 18, 2019 Škoda že to mám do Brnele přes celou republiku, docela bych se přijel podívat. Tak snad příště až to bude v Práglu, tam jsem za hodinku a půl... Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 Alpha Tester 3,888 posts 26,968 battles Report post #8 Posted May 18, 2019 Taky to mám maličko z ruky... Share this post Link to post Share on other sites
[P34RL] Aichi1 Beta Tester 129 posts 17,138 battles Report post #9 Posted May 18, 2019 Já tam budu 150 km má stařičká Felinka dá aspoň ji protáhnu motorek Sice budu pít jen nealko protože ještě cesta zpět. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #10 Posted May 18, 2019 16 hours ago, Bomber_221 said: pane Žabák větší velikost trička než 2XL nemáte ? Bohužel 2XL je maximální velikost, kterou disponujeme 1 Share this post Link to post Share on other sites
[R_R] Rambaldi Players 197 posts 9,035 battles Report post #11 Posted May 18, 2019 Nabízím dopravu z Prahy a do Prahy pro 3 lidičky. Pokud budete chtít kontaktujte mě zde zprávou 3 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #12 Posted May 20, 2019 Takže po víkendu máme 33 lidí přihlášených. No čekal jsem větší aktivitu. Ještě vyzkoušíme další možné formy propagace 1 Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader Players 1,005 posts 23,378 battles Report post #13 Posted May 20, 2019 Tak pane Žábo... ono to není o propagaci ale zřejmě se sešlo více vlivů... ad. 1 bylo to ohlášeno jen cca 14 dní dopředu - spousta lidí má už třeba naplánovanou dovolenou/grilovačku/gruppensexové orgie ... a to vše už déle jak těch 14 dní dopředu ad.2 pro část lidu je to daleko a nestojí jim to za to cestování... ad.3 jsou tací, co se k nám na Divoký Východ ZaŽít Krno fakt bojí... Já osobně bych se rád zúčastnil ( Brno cca 50 minut cesty), leč již měsíc a půl jsem přislíben jako staff závody... Tak jen doufám, že si to užijete ;-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #14 Posted May 20, 2019 3 hours ago, mortas_invader said: Tak pane Žábo... ono to není o propagaci ale zřejmě se sešlo více vlivů... ad. 1 bylo to ohlášeno jen cca 14 dní dopředu - spousta lidí má už třeba naplánovanou dovolenou/grilovačku/gruppensexové orgie ... a to vše už déle jak těch 14 dní dopředu ad.2 pro část lidu je to daleko a nestojí jim to za to cestování... ad.3 jsou tací, co se k nám na Divoký Východ ZaŽít Krno fakt bojí... Já osobně bych se rád zúčastnil ( Brno cca 50 minut cesty), leč již měsíc a půl jsem přislíben jako staff závody... Tak jen doufám, že si to užijete ;-) V pořádku, to já taky beru a věř mi, že jsem taky naštvanej, jelikož to obvolávání všech možných míst, shánení informací a pak procházení speciálním workflow tady u nás... Navíc jsem nechtěl ohlašovat něco, co nebylo celkově jisté, tedy datumově a organizačně. Stejně tak je mi jasné, že v sobotu lidi prostě mají jiné starosti a náležitosti, které jsou naplánované klidně i rok dopředu. Já jen koukal, že ten článek už má přes 1500 shlédnutí, tak jsem doufal, že bude větší hype s přihláškami. Zase, jídlo je připraveno pro 100 lidí, tak se účastníci můžou nadlábnout, že prasknou 3 Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Bomber_221 Players 52 posts 43,186 battles Report post #15 Posted May 20, 2019 3 hours ago, YabbaCoe said: Zase, jídlo je připraveno pro 100 lidí, tak se účastníci můžou nadlábnout, že prasknou zajímavé kolik si mám teda vzít igelitek ? 6 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,236 battles Report post #16 Posted May 20, 2019 4 hours ago, YabbaCoe said: Zase, jídlo je připraveno pro 100 lidí, tak se účastníci můžou nadlábnout, že prasknou Co takhle se vybodnout na nejaky hrad a jit zrat rovnou uz od zacatku? 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #17 Posted May 20, 2019 5 minutes ago, Sigimundus said: Co takhle se vybodnout na nejaky hrad a jit zrat rovnou uz od zacatku? žádné takové... mám mít pro vás alespoň nějaký program Share this post Link to post Share on other sites
[S-O-S] Chladic8 Players 154 posts 13,041 battles Report post #18 Posted May 20, 2019 Tak si to můžeme vzít do igelitky a jít na hrad ne a dlabat u toho ne? :D :D :D :D 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] Krutoon Players 59 posts 12,410 battles Report post #19 Posted May 20, 2019 Hoj, ono prvního června je den dětí, takže akcí je fůra a děti očekávají, že budou mít tatínky pro sebe alespoň tento den, ... Já jsem se zaregistrovla a těším se, ale nebylo to zrovna nejpopulárnější rodinné rozhodnutí. Share this post Link to post Share on other sites
[PTP] 02srek02 Players 99 posts 17,389 battles Report post #20 Posted May 20, 2019 V kolik hodin bude přesun po skončení plavby do hospůdky??? :D:D Dopravní důvody-nejsem řidič Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #21 Posted May 20, 2019 26 minutes ago, nfp200 said: V kolik hodin bude přesun po skončení plavby do hospůdky??? :D:D Dopravní důvody-nejsem řidič Po skončení plavby do hospůdky přesun bude trvat přibližně 30.. vteřin máme rezervované místo přímo na Brněnské přehradě. Jen pokud si plánujete dopravní dostupnost jinak než autem, jezdí tam tramvaj... A stejně tak doporučuju vydržet a zůstat tam na ten ohňostroj Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 Alpha Tester 3,888 posts 26,968 battles Report post #22 Posted May 20, 2019 Mňo já se olouvám, ale mám to opravdu z ruky a budu mít asi doti perno. Takže ať je učast, počasí a zábava. Dělejte fotky jasný? OT: @YabbaCoe blbne forum nebo se mi to zdá? Nefunguje práskač kdo jak reagoval na post.... ale je to blbina no. Jen jsem si všiml. Share this post Link to post Share on other sites
[ADRIA] _The_Wolff_ Korzár 3,144 posts 4,390 battles Report post #23 Posted May 20, 2019 Před 29 minutami YabbaCoe řekl/a: Jezdí tam tramvaj... Tady zadne tramvaje nejezdi. Tady jezdi Šaliny! Pražáku jeden zžabatělej.. 😀 Jinak na ten Veveri se mi moc nechce. Polud dojedu (mam to 15 minut cesty), tak spise po hradu. Ale vim, kde Vas hledat. Ona zminena restaurace je pomerne dobry podnik a dokomce tam i solidne vari. 😉 Share this post Link to post Share on other sites
[PTP] 02srek02 Players 99 posts 17,389 battles Report post #24 Posted May 20, 2019 Just now, YabbaCoe said: Po skončení plavby do hospůdky přesun bude trvat přibližně 30.. vteřin máme rezervované místo přímo na Brněnské přehradě. Jen pokud si plánujete dopravní dostupnost jinak než autem, jezdí tam tramvaj... A stejně tak doporučuju vydržet a zůstat tam na ten ohňostroj Rád bych, ale do Olomouce se nedostanu, poslední spoj 20.15. takže se rozhoduji, zda se mi vyplatí přijet tak asi do 6 až 7 odpolední. Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Gmousex Players 203 posts 38,476 battles Report post #25 Posted May 21, 2019 14 hours ago, YabbaCoe said: žádné takové... mám mít pro vás alespoň nějaký program A co je špatné na programu o 12ti chodech? :) 2 Share this post Link to post Share on other sites