The_EURL_Guy WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster 3,158 posts Report post #1 Posted June 10, 2019 Kapitáni! Jelikož je tato soutěž pouze v angličtině, z toho důvodu je celý článek napsán pouze anglicky. To však neznamená, že se nemůžete zapojit, naopak! We provide the panels, you provide the imagination! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Bakero01 [BPCZ] Players 29 posts 14,846 battles Report post #2 Posted June 10, 2019 Je sice fajn že se klidně můžeme zúčastnit ale jakožto nouspíkr vůbec nevím co mám dělat:-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,626 posts 5,410 battles Report post #3 Posted June 10, 2019 1 hour ago, Bakero01 said: Je sice fajn že se klidně můžeme zúčastnit ale jakožto nouspíkr vůbec nevím co mám dělat:-) No mohl jsi jen hlasovat.. ovšem pokud jsi, jak říkáš "nouspíkr",tak by to stejně pro tebe moc nebylo, jelikož bys moc nevěděl o čem ty komiksy jsou. Navíc to stejně bylo do neděle... Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Bakero01 [BPCZ] Players 29 posts 14,846 battles Report post #4 Posted June 11, 2019 22 hours ago, YabbaCoe said: No mohl jsi jen hlasovat.. ovšem pokud jsi, jak říkáš "nouspíkr",tak by to stejně pro tebe moc nebylo, jelikož bys moc nevěděl o čem ty komiksy jsou. Navíc to stejně bylo do neděle... No jo no louskat se mi to nechce na to sem moc línej:-) 1 Share this post Link to post Share on other sites