The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,926 posts Report post #1 Posted May 8, 2019 Duben – v bitvě už budem. Přečíst na portálu 3 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Korzár, WoWs Wiki Team, Korzár 3,119 posts 14,516 battles Report post #2 Posted May 9, 2019 Mňo - komunitní sraz v Brně 1.6. Share this post Link to post Share on other sites
[_CSR_] lieutenant_42 [_CSR_] Players 284 posts 9,229 battles Report post #3 Posted May 9, 2019 Gratulace Korzárům : LucyCZ, TheComedian1986, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF a dadasan789! Je sympatické že existuje uznání za práci v komunitě 6 Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 250 posts 18,018 battles Report post #4 Posted May 9, 2019 22 minutes ago, lieutenant_42 said: Gratulace Korzárům : LucyCZ, TheComedian1986, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF a dadasan789! Je sympatické že existuje uznání za práci v komunitě Jo bezva práce . 3 Share this post Link to post Share on other sites
[R_R] Rambaldi Community Contributor 195 posts 7,088 battles Report post #5 Posted May 9, 2019 Všem korzárům gratuluji a jen tak dál. A jsem rád , že je tam človíček i od nás z R_R 3 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #6 Posted May 9, 2019 Před 1 hodinou lieutenant_42 řekl/a: Gratulace Korzárům : LucyCZ, TheComedian1986, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF a dadasan789! Je sympatické že existuje uznání za práci v komunitě Mládnu každým dnem 1 3 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Flaky26 [IDDQD] Players 444 posts 11,799 battles Report post #7 Posted May 9, 2019 Gratulka korzárům. Děkujeme vám za vše, co pro nás děláte. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 5,056 posts 4,444 battles Report post #8 Posted May 9, 2019 1 hour ago, TheComedian1983 said: Mládnu každým dnem kruci 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 254 posts 3,193 battles Report post #9 Posted May 9, 2019 (edited) Dovolím si pripojiť sa k gratulácii Korzárom. A na to sa napijeme! Pusser's Blue Label už je naliaty. NA ZDRAVIE EDIT: Tak to nie je rum pre mňa.. Sailor Jerry mi vyhovuje viac. EDIT2: tak som sa dozvedela, že blue label fľaška bola len kamufláž, a bol mi zákerne vnútený Pusser's Overproof.. Edited May 12, 2019 by VeronikaSVK 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
[_CSR_] lieutenant_42 [_CSR_] Players 284 posts 9,229 battles Report post #10 Posted May 9, 2019 Před 5 hodinami TheComedian1983 řekl/a: Mládnu každým dnem Neboj to přejde 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #11 Posted May 9, 2019 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 5,056 posts 4,444 battles Report post #12 Posted May 10, 2019 12 hours ago, TheComedian1983 said: Sorry 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Vojcek1986 Players 138 posts 21,920 battles Report post #13 Posted May 12, 2019 LucyCZ, TheComedian1983, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF, dadasan789. Měly by mi v průběhu měsíce dorazit nějaké kódy, tak vám odložím. 4 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #14 Posted May 12, 2019 Něco s nima vymyslíme hm? Nějakou zálibnou činnost. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Korzár, WoWs Wiki Team, Korzár 3,119 posts 14,516 battles Report post #15 Posted May 12, 2019 Před 3 hodinami Vojcek1986 řekl/a: LucyCZ, TheComedian1983, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF, dadasan789. Měly by mi v průběhu měsíce dorazit nějaké kódy, tak vám odložím. Oh díky - jak psal Com něco s nima vymyslíme 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,532 posts 832 battles Report post #16 Posted May 12, 2019 Díky Vojdo Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,824 posts 5,380 battles Report post #17 Posted May 12, 2019 3 hours ago, Vojcek1986 said: LucyCZ, TheComedian1983, Wolffnstein, yaketymasq, Stratos_HF, dadasan789. Měly by mi v průběhu měsíce dorazit nějaké kódy, tak vám odložím. Poprosil bych kodík z Kutuzovem a ne nikomu ho nedám Děkuji Možná vymyslím nějakou rychlovku o tyto kodíky 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #18 Posted June 4, 2019 Tak @Vojcek1986 jak řekl, tak udělal. Díky chlape! A já dám v sobotu nebo v neděli (do pátku upřesním datum) všem šanci onen kodík získat. Je to mini akce, tak nebudu zakládat topic kvůlivá jednomu kódu. Budete mít den na to mě najít a potopit. Komu se to povede a pošle sem, nebo přímo mě via PM, screen potvrzující zářez, dostane onen kodík. Bude se jezdit T8 - T10 only ať mě nehledáte napříč tiery. Když se to nepovede použiji ho pro sebe. Spojler Všem se dopředu omlouvám, že nebudu případně ve hře reagovat, ale korzárské povinnosti jsem asi trochu přepískl, nechal se unést a mám čerstvě permaban na chat A vzhledem k uvedenému nemohu psát a ani se nemohu ventilovat, když jde pára z uší, tak veškerou tu energii vrážím do urputného hraní, takže si vás všechny namažu na chleba! Jo a mám takové echo, že dalších pár kodíků páně Vojcka bude asi obdobně k mání, tak sledujte forum! A Vojcku ještě jednou díky edit: @LucyCZ jde do toho také, takže zatím min. dva CCT kódy budou v oběhu edit vol. II: @Wolffnstein do toho jde taky, takže tří kodíky Pokud budeme v divizi, tak nezbejvá než popřát hodně štěstí 4 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Mirek_25 [IDDQD] Players 144 posts 15,966 battles Report post #19 Posted June 6, 2019 V 4. 6. 2019 v 22:24 TheComedian1983 řekl/a: Tak @Vojcek1986 jak řekl, tak udělal. Díky chlape! A já dám v sobotu nebo v neděli (do pátku upřesním datum) všem šanci onen kodík získat. Je to mini akce, tak nebudu zakládat topic kvůlivá jednomu kódu. Budete mít den na to mě najít a potopit. Komu se to povede a pošle sem, nebo přímo mě via PM, screen potvrzující zářez, dostane onen kodík. Bude se jezdit T8 - T10 only ať mě nehledáte napříč tiery. Když se to nepovede použiji ho pro sebe. Skrýt obsah Všem se dopředu omlouvám, že nebudu případně ve hře reagovat, ale korzárské povinnosti jsem asi trochu přepískl, nechal se unést a mám čerstvě permaban na chat A vzhledem k uvedenému nemohu psát a ani se nemohu ventilovat, když jde pára z uší, tak veškerou tu energii vrážím do urputného hraní, takže si vás všechny namažu na chleba! Jo a mám takové echo, že dalších pár kodíků páně Vojcka bude asi obdobně k mání, tak sledujte forum! A Vojcku ještě jednou díky edit: @LucyCZ jde do toho také, takže zatím min. dva CCT kódy budou v oběhu edit vol. II: @Wolffnstein do toho jde taky, takže tří kodíky Pokud budeme v divizi, tak nezbejvá než popřát hodně štěstí Mám plán. Vnutim se vám do divize s DD a pár torpéd do boku hned na startu a je to doma. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #20 Posted June 6, 2019 Mňo. V mém postu je řeč pouze o potopení či zářezu Já se však nebojím vlka nic a vím moc dobře, jak těžký je dnes TK. Koneckonců dříve jsem si tak pomáhal s upouštěním páry a napomáhal svému WR. Moje tisíckrát omleté "Hraju na win" jsem vždy bral dost důsledně. A někdy nepřátel není jen dvanáct... Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 210 posts 18,313 battles Report post #21 Posted June 6, 2019 Před 14 minutami TheComedian1983 řekl/a: Mňo. V mém postu je řeč pouze o potopení či zářezu Já se však nebojím vlka nic a vím moc dobře, jak těžký je dnes TK. Koneckonců dříve jsem si tak pomáhal s upouštěním páry a napomáhal svému WR. Moje tisíckrát omleté "Hraju na win" jsem vždy bral dost důsledně. A někdy nepřátel není jen dvanáct... Mně to povídej. Včera do Tebe nasolím 9 + tojpéd a krom změny barvy a nějakého následného nesrozumitelného upozornění od WG, že střílím do vlastních, ani pendrek . 4 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Mirek_25 [IDDQD] Players 144 posts 15,966 battles Report post #22 Posted June 6, 2019 Před 2 hodinami OscarVonReuental řekl/a: Mně to povídej. Včera do Tebe nasolím 9 + tojpéd a krom změny barvy a nějakého následného nesrozumitelného upozornění od WG, že střílím do vlastních, ani pendrek . To už nejde vlastního ani vytorpit? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #23 Posted June 6, 2019 Před 53 minutami Mirek_25 řekl/a: To už nejde vlastního ani vytorpit? Už dlouho. WG v reakci na (specificky IJN CA) zásahy torpů do vlastních, vesměs vyrušilo možnost TK. Kde jsou ty časy, kdy ram fungoval pro všechny stejně Ale kde je vůle, je i cesta. Dnes jsem s Šícím strojem četl " useless Harugumo ". Tři killy a dva solo capy na kontě... hm. Co náše druhá Singerovka? Dva killy. Aha. Tak kouknu jak si stojí bitva. Dobré. Totální převaha a relativní nemožnost prohrát, leda by pět lodí bouchlo naráz. Jedu kolem chytráka a přátelsky ho trefím tak jak to má rád. Potracenka reaguje jak Pavlovův pes a dá mě za půl hp a zrůžoví. Já, už připraven, mu bloknu cestu a chystám se ho vytrolit do maximálního amoku tím, že mě bude ramovat a postupně se o mě zabije. Dmg se násobí. Bohužel bitva skončila moc brzy, ale růžovku bude mít asi dlouhou A ano. Měl skryté staty. Jak říkám. Když se chce, všechno jde 5 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,400 battles Report post #24 Posted June 7, 2019 Tákže. Neděle je ten den. A sledujte Vojckův stream 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,824 posts 5,380 battles Report post #25 Posted June 8, 2019 Cože ? V neděli hon na Komedianta ? V tom případku tuto bohulibou činnost podpořím . Co tak litrem dublonů za jeho hlavu . 1 Share this post Link to post Share on other sites