Jump to content
ChiefBlueMeanie

Still can't launch game,after last update.

8 comments in this topic

Recommended Posts

Players
73 posts
9,686 battles

Just curious to hear if anyone else is in the same position?
The game centre loads, but the game itself won't launch. 
I reported this a week ago. At first there were different 'asks' for reports
from different tech support people. From what may've been 'Coast
Guards', who were worse than useless. Then things seemed to get a bit
more professional after the issue was escalated.
After two days it all went quiet. Not heard from WG for five days now.
Same thing happened to my WoT account late 2017. Not played WoT since.
Looks like I'll be leaving WG for good in a day or two :(
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
73 posts
9,686 battles

'Fraid not. Its nearly a week since I heard from anyone in WG support,
so with a heavy heart, ChiefBlueMeanie will shortly be leaving the building  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
WG Staff
2,261 posts
3,904 battles
On 5/8/2019 at 5:07 PM, ChiefBlueMeanie said:

Just curious to hear if anyone else is in the same position?
The game centre loads, but the game itself won't launch. 
I reported this a week ago. At first there were different 'asks' for reports
from different tech support people. From what may've been 'Coast
Guards', who were worse than useless. Then things seemed to get a bit
more professional after the issue was escalated.
After two days it all went quiet. Not heard from WG for five days now.
Same thing happened to my WoT account late 2017. Not played WoT since.
Looks like I'll be leaving WG for good in a day or two :(
 

Have you tried reinstalling or check & repair?
Could you please provide me your ticket number via PM? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
73 posts
9,686 battles

Hi Lumberjack
Appreciate you reaching out.
I'm talking to 'support' again, so hopefully we're getting close to solving this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
WG Staff
2,261 posts
3,904 battles
59 minutes ago, ChiefBlueMeanie said:

Hi Lumberjack
Appreciate you reaching out.
I'm talking to 'support' again, so hopefully we're getting close to solving this.

Let me know if you need any assistance :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2 posts
480 battles

Hi WG_LumberJack, I tried to reinstall and update game without any changement.

 

Since the update came online, I have this screen that appears when I want to update the luncher to the latest version.

 

733823834_Capturedcran2019-05-1112_23_20.png.67327c51f0ba4f2c448fc1b5b45e00fa.png

 

any ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
WG Staff
2,261 posts
3,904 battles
On 5/11/2019 at 12:27 PM, Angelus2b said:

Hi WG_LumberJack, I tried to reinstall and update game without any changement.

 

Since the update came online, I have this screen that appears when I want to update the luncher to the latest version.

 

733823834_Capturedcran2019-05-1112_23_20.png.67327c51f0ba4f2c448fc1b5b45e00fa.png

 

any ideas ?

I am sorry but my knowledge regarding apple is very limited.
Please contact our customer support. 
 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×