The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,935 posts Report post #1 Posted May 6, 2019 První týdny května přinesou nové mise pro fáze „Příprava“ a „Střetnutí“. Přečíst na portálu 1 Share this post Link to post Share on other sites
[O-S-W] MarfyArt Players 277 posts 13,278 battles Report post #2 Posted May 6, 2019 Poškození... no paráda... Konečně to není jen v rukách náladového MM. Výše XP se dalo od mety 1500 zdolávat v podstatě jen při výhře, což se nemuselo zrovna dařit... DMG je ale naproti tomu ideální ukazatel přínosu v bitvě. Dobrá práce... 4 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,908 posts 13,551 battles Report post #3 Posted May 6, 2019 Jako hrac DD teda moc nejasam ale myslim ze to nejak pujde Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Flaky26 [IDDQD] Players 447 posts 11,809 battles Report post #4 Posted May 6, 2019 6 minutes ago, Sigimundus said: Jako hrac DD teda moc nejasam Khabarovsk a Harugumo. Jedeš a biješ Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,908 posts 13,551 battles Report post #5 Posted May 6, 2019 2 minutes ago, Flaky26 said: Khabarovsk a Harugumo. Jedeš a biješ Jop Haraguno jezdim rad ale porad mi prijde ze snaze nastrilim damage s BB nez trebas DD. U DD se snaze farmili ty Xp Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 123 posts 10,107 battles Report post #6 Posted May 6, 2019 taká fraška 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Flaky26 [IDDQD] Players 447 posts 11,809 battles Report post #7 Posted May 6, 2019 12 minutes ago, Sigimundus said: U DD se snaze farmili ty Xp Já to měl poslední dobou přesně naopak. S bitevkou běžně přes 2000 base XP a s DDčky samé prohry. Mám jen trochu obavy z následujícího víkendu. Když se hrálo na expy, lidé se snažili vyhrát. Teď to bude jen o tom, kdo si víc nastřílí. Sbohem týmová spolupráce. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 5,135 posts 4,445 battles Report post #8 Posted May 7, 2019 19 hours ago, beautifulbutterfly said: taká fraška z jakého důvody třeba zastáváš tento názor? 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] padik32 [BPCZ] Players 54 posts 9,685 battles Report post #9 Posted May 12, 2019 Ahoj, malý, velký problém v zapisování výsledků. V čase mezi 3 - 4 hodinou ranní, kdy se rozdělovaly žetony mezi hráče akce Victory, tak mi to nezapočítalo 2 výsledky se ZAO. Poté jsem odehrál ještě 2 bitvy se ZAO a IRON Dukem. ZAO se konečně zapdalo a pak jsem dal VYPNOUT Počítání pokusů. Jak do jedu s Ironem , jdu opět ZAPNOUT pokusy, ale vidím , že tato bitva je zapsána. A zápis byl bez hvězdy, Jako bych to nevěděl, že tolik nenastřílím, A další kurizita, že do ted mi to ukazuje 7 bitev(pokusů). 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] padik32 [BPCZ] Players 54 posts 9,685 battles Report post #10 Posted May 12, 2019 1. Screen - UKAZUJE - Pokusy se nepočítají a stále 7 pokusů. Dole v rohu je čas 7:00 2. SCREEN - Ukazuje opět zápis poškození z bitvy 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,435 battles Report post #11 Posted May 12, 2019 Také se nám to včera dělo. Předpokládám, že je to výsledek výpadků serverů a to je zas výsledek toho košer džihádu co se včera prohnal Evropou. Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] padik32 [BPCZ] Players 54 posts 9,685 battles Report post #12 Posted May 12, 2019 Před 11 minutami TheComedian1983 řekl/a: Také se nám to včera dělo. Předpokládám, že je to výsledek výpadků serverů a to je zas výsledek toho košer džihádu co se včera prohnal Evropou. Ahoj a díky za info. Asi to tak bude, Kluci z klanu říkalo, že už včera byl nějaký problém a že to bude souviset. Tak diíky a ať se daří. Share this post Link to post Share on other sites