The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,926 posts Report post #1 Posted May 2, 2019 Wykorzystajcie okazję i stańcie za sterami radzieckich pancerników i krążownika Lazo! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[DV] Razel Players 11 posts Report post #2 Posted May 2, 2019 oczekiwanie od graczy za jeden okręt (albo kilka skrzynek) równowartości ceny za którą inni sprzedają nowe gry jest szczytem zdzierstwa. 10 Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] umbra_arboris Players 1,829 posts 21,644 battles Report post #3 Posted May 2, 2019 Tak na marginesie dodam, że kupowanie kolekcji "kapitanic" Azur Lane całkowicie mija się z celem. Czemu: - są to "zwykli" kapitanowie/ kapitanice, żadnych szczególnych talentów czy zdolności jak u elite kapitanów; - przy okazji różnych drobnych misji można pozyskać 1 czy nawet kilku Azur-dowódców (za darmo!). Obecnie po zebraniu kolekcji otrzymuje się 10 pkt. Azuma kapitana, zaś po wypełnieniu krótkiej misji - Hood kapitana, też z 10 pkt. umiejętności. Swego czasu - przy okazji drobnej misji pozyskałem tak Nelson kapitana (nie mam Nelsona, to pływa na Edinburghu) oraz A. Hippera (powozi na razie Yorckiem). Nawet kota Isoroku kiedyś dostałem - pływa i mruczy (sic!) na Kumie :-)) - cała paczka jest droga (jak dla mnie - nawet bardzo), a nie zawsze aż tylu dowódców w danym momencie potrzebujemy; - kupując kontener, dostaje się "losowego" dowódcę, niekoniecznie takiego, którego potrzebujemy w danym momencie. Na reddicie jeden z graczy zaprezentował grafikę, gdzie po kupieniu 12 kontenerów wypadło 9 takich samych kapitanów na japońskiego DD :-((( Jeśli ktoś akurat potrzebował np. dowódcy amerykańskiego, to tylko stracił nerwy i pieniądze. Podobnie rzecz ma się z jednostkami pływającymi. Przepis na Azure Montpellier? Sprowadź darmowego Clevelanda, pomaluj na inny kolor, sprzedaj za niezłą kasę :-)) Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w US Navy służyło 27 krążowników typu Cleveland, to... w Wargaming kolorów im zabraknie, zanim wszystkie wypuszczą :-)) 3 Share this post Link to post Share on other sites
[E-BOJ] Taiczo84 Players 171 posts 11,740 battles Report post #4 Posted May 2, 2019 Te ceny sa MEGA zaporowe. Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 560 posts 8,513 battles Report post #5 Posted May 2, 2019 Wiecie..od tych skrzynek, wolałbym wykupić licencję na WinRAR ;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
[E-PIK] Primitiv3 Players 20 posts 8,093 battles Report post #6 Posted May 9, 2019 CCki, 25 skrzynek, wszystkie 4 okrety. Do tej pory kupilem 50 i nie ma wszystkich, zaczynacie wku**** jak w WoT Share this post Link to post Share on other sites
[MORIA] MacArthur92 Players 7,787 posts 39,256 battles Report post #7 Posted May 10, 2019 15 hours ago, PallOakenbear said: CCki, 25 skrzynek, wszystkie 4 okrety. Do tej pory kupilem 50 i nie ma wszystkich, zaczynacie wku**** jak w WoT Chłopie szkoda kasy , 50 skrzynek?! T7 jak masz to luz. Share this post Link to post Share on other sites
[MSWIA] rakson3 Beta Tester 67 posts 29,856 battles Report post #8 Posted May 25, 2019 Bez sensu to jest mam wszysko uzbierane i nic ciekawego nie dochodzi Share this post Link to post Share on other sites