Koriss Players 3 posts 300 battles Report post # Posted April 28, 2019 Ahoj, zjistím někde podrobněji obdržené poškození? Kdo a co mne poškodilo? Naposled jsem šel ke dnu po 8 zásazích děla ?!?!? Děkuji Share this post Link to post Share on other sites
0 [-BES-] Caine180 Players 70 posts 14,797 battles Report post #1 Posted April 28, 2019 Na konci bitvy jsou výsledky na čtyřech záložkách a na té třetí “Podrobná zpráva” je i obdržené poškození. Share this post Link to post Share on other sites
0 Koriss Players 3 posts 300 battles Report post #2 Posted April 28, 2019 Díky, vím, myslel jsem více podrobností, výčet zásahů od koho atd... Nic takového asi není,že? Nebo módy? Share this post Link to post Share on other sites
0 [IDDQD] Smil_Flek_z_Nohavic Players 213 posts 32,859 battles Report post #3 Posted April 29, 2019 Před 20 hodinami Koriss řekl/a: Díky, vím, myslel jsem více podrobností, výčet zásahů od koho atd... Nic takového asi není,že? Nebo módy? Ale je. Keď podržíš kurzor na správnom mieste, rozbalia sa ti podrobnosti. Share this post Link to post Share on other sites
0 [IDDQD] Smil_Flek_z_Nohavic Players 213 posts 32,859 battles Report post #4 Posted April 29, 2019 Pre istotu obrázok: Share this post Link to post Share on other sites
Ahoj, zjistím někde podrobněji obdržené poškození?
Kdo a co mne poškodilo?
Naposled jsem šel ke dnu po 8 zásazích děla ?!?!?
Děkuji