The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,715 posts Report post #1 Posted April 18, 2019 Klikněte uvnitř na tlačítko „Zúčastnit se“ a vyhrajte obrovský balík signalizačních vlajek a až 3 superkontejnery! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[WH1TE] Avalon1270 Players 453 posts 12,935 battles Report post #2 Posted April 18, 2019 Takze ti co maji XXX lodi maji logicky vetsi sanci nez ostatni hm hm . Kvalitka no jen co se pozna ..... Ne dekuji, nechci . Share this post Link to post Share on other sites
hideghetivladimir Players 26 posts 10,763 battles Report post #3 Posted April 18, 2019 super, topiaci sa slamky chytá, dobrý ťah WG ...... Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader [PPH] Players 997 posts 18,821 battles Report post #4 Posted April 18, 2019 V čem vidíte problém...? Někdo si nechává svých cca 8 ks co hraje... někdo je "sysel" a má jich 60... dostat se na 30+ bodů se dá i s pár loděmi - akce trvá pátek až úterý... tj. máte celé 4 dny na získání bodů... někdo to udělá se svými loděmi za den... někdo za celý víkend - každopádně je to superkontejner + vlajky navíc a skoro zadara... jen za běžné hraní... Za mě akce OK... Odehrát 30+ bitev musí oba dva výše zmiňovaní hráči - jde jen o rozložení v čase... 3 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 138 posts 12,258 battles Report post #5 Posted April 18, 2019 Je to viac ako 30 bitiek podmienka je vyhrat .... a pocitadlo nie je vsak..... Share this post Link to post Share on other sites
[K-V-V] Gremlaja Players 131 posts 12,590 battles Report post #6 Posted April 19, 2019 Tato soutěž je nehratelná hra má v současné době Ping 600 - 5 000 !!!!!!!! Každej začátek takový akce mi takle blbne druhej den už to bylo v pořádku 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] _The_Wolff_ Korzár 2,958 posts 2,626 battles Report post #7 Posted April 19, 2019 Před 31 minutami Gremlaja řekl/a: Tato soutěž je nehratelná hra má v současné době Ping 600 - 5 000 !!!!!!!! Eh? Share this post Link to post Share on other sites
[POFF] morsky_vlkCZ Players 7 posts 7,101 battles Report post #8 Posted April 19, 2019 Podmínka "vyhrát" mne vždy dostává do kolen,jakmile o něco jde,snaha bohužel nestačí,tak opět bohužel,díky wg Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] PfaJir Players 211 posts 6,449 battles Report post #9 Posted April 19, 2019 A počítadlo jak jsem na tom nebude? Share this post Link to post Share on other sites
[_SK_] Majko Players 19 posts 13,829 battles Report post #10 Posted April 19, 2019 Ako zistím či som získal hviezdu za lod a kolko hviezd už mám? Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 138 posts 12,258 battles Report post #11 Posted April 19, 2019 Pocitadlo nebolo, nie je a ani nebude, je to velmi technicky narocna zalezitost pre programatora, preto odporucame toto.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[HUG] hugys14 Players 92 posts 17,060 battles Report post #12 Posted April 20, 2019 Před 12 hodinami beautifulbutterfly řekl/a: Pocitadlo nebolo, nie je a ani nebude, je to velmi technicky narocna zalezitost pre programatora, preto odporucame toto.... Oh yes!!! A pro příští kolo už by mohl být tento nepostradatelný nástroj pro každého WOW kapitána ( pro Bělorusy "Sčot") v Prémiovém obchodě za Super cenu v Jedinečném designu vytvořeném Unikátně pro WoW! ;) Share this post Link to post Share on other sites
[O-S-W] MarfyArt Players 278 posts 13,767 battles Report post #13 Posted April 20, 2019 Udělat 30+ výher, když se nedají použít kooperace a venku je tak pěkně... to je sci-fi... Takže zase někdy, kdy nebude použito dementní pravidlo výhry... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[KG_CZ] beautifulbutterfly Players 138 posts 12,258 battles Report post #14 Posted April 21, 2019 Jasne ze podmienka vyhry je nanic a degraduje tymovu hru ...na buduce dajte radsej podmienku napr Top 5, .... vela hracov si vyhru predstavuje takto : zoberem DD stlacim W po 2 minutach zdochnem stlacim ESC a vyberem dalsi DD a opakujem to dookola kym mi spoluhraci nevyhraju predosle hry takto je to rychlejsie cca jedna hra 2 min max a nie cca 15 min .... vyhry su nanic podmienka 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CRYO] 8ka Players 186 posts 26,206 battles Report post #15 Posted April 21, 2019 samozřejmě, hurá nato 60 bitev s novými letadlovkami a bude superkontejner.....ale i tak, su zvědavej, kolik lidí nepochopí číslo 60 Share this post Link to post Share on other sites
[K-V-V] Gremlaja Players 131 posts 12,590 battles Report post #16 Posted April 24, 2019 Ahoj já bych měl jednu technickou připomínku před chvílí jsem dostal vlajky za tuhle akci naskáče hromada vlajek a já hledám za co to bylo, nešlo by nějak informační rozhraní upravit aby tam byla informace za co to bylo? ( alespon jedna větička ve stylu odměna za to a to ) když jsem přihlášen do dvou akcí který se překrývaj tak vim houby za co to bylo. Je to jen malinkej nápad na vylepšení Já vím že jsem moc náročnej ale už to se mnou lepší nebude 1 Share this post Link to post Share on other sites