The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,720 posts Report post #1 Posted April 13, 2019 Zjistěte, co můžete letos v dubnu získat prostým naladěním World of Warships ve službě Twitch... (malá nápověda: je toho víc, než byste si mysleli!) Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #2 Posted April 14, 2019 Sice to znělo lákavě,ale skutek utek … dostávám jen klasický twitch kontíky …. žádný ironium,žádný scifi kamufláže a nebo nedej bože nějakej SC !!! Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ??? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #3 Posted April 14, 2019 1 hour ago, Someone_unknown said: Sice to znělo lákavě,ale skutek utek … dostávám jen klasický twitch kontíky …. žádný ironium,žádný scifi kamufláže a nebo nedej bože nějakej SC !!! Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ??? Ach jo . Nechci se WG zastávat , ale přečetl jsi si a pochopi správně ten popisek u Twitch kontíků ? Sice tam mají zřejmě menší chybku ( ale co , na chybějící Ň jsme si pořád nezvykli ) , takže místo pravděpodobně tam mají podobně . Nevadí jsou to skoro stejná slova , takže si to domyslíme Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #4 Posted April 14, 2019 10 minutes ago, Stratos_HF said: Ach jo . Nechci se WG zastávat , ale přečetl jsi si a pochopi správně ten popisek u Twitch kontíků ? Sice tam mají zřejmě menší chybku ( ale co , na chybějící Ň jsme si pořád nezvykli ) , takže místo pravděpodobně tam mají podobně . Nevadí jsou to skoro stejná slova , takže si to domyslíme No od začátku "akce" jsem dostal 4 twitch kontejnery (3 včera +1 dneska) a nikde po závratném množství 10 irónia ani tuk … a osobně jsem měl představu z nadpisu "Dubnové Twitch Drops jsou teď ještě lepší " že je teda šance na ty běžný docela veliká … zvlášt když je doba trvání docela krátká a omezená Začátek: Pá. 12 Dub. 02:01 Konec: St. 24 Dub. 01:59 ... Share this post Link to post Share on other sites
[KITEN] remenberMYname Players 631 posts 21,908 battles Report post #5 Posted April 14, 2019 2 minutes ago, Someone_unknown said: No od začátku "akce" jsem dostal 4 twitch kontejnery (3 včera +1 dneska) a nikde po závratném množství 10 irónia ani tuk … a osobně jsem měl představu z nadpisu "Dubnové Twitch Drops jsou teď ještě lepší " že je teda šance na ty běžný docela veliká … zvlášt když je doba trvání docela krátká a omezená Začátek: Pá. 12 Dub. 02:01 Konec: St. 24 Dub. 01:59 ... presne. ironium cista nula. rozmyslam ze pred otvorenim otvorim space , ne random. zabere to? potrebujem iba ironium Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #6 Posted April 14, 2019 1 minute ago, Someone_unknown said: No od začátku "akce" jsem dostal 4 twitch kontejnery (3 včera +1 dneska) a nikde po závratném množství 10 irónia ani tuk … a osobně jsem měl představu z nadpisu "Dubnové Twitch Drops jsou teď ještě lepší " že je teda šance na ty běžný docela veliká … zvlášt když je doba trvání docela krátká a omezená Začátek: Pá. 12 Dub. 02:01 Konec: St. 24 Dub. 01:59 ... Bavíme se o WG , takže nečekej něco velkého . A jak se říká slibem nezarmoutíš... Ty doby , kdy se dostávalo něco zadara a slušné odměny , už je dávná historie . Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #7 Posted April 14, 2019 24 minutes ago, Stratos_HF said: Bavíme se o WG , takže nečekej něco velkého . A jak se říká slibem nezarmoutíš... Ty doby , kdy se dostávalo něco zadara a slušné odměny , už je dávná historie . Nevím o čem se bavíš ty , ale já se bavím o TWITCH KONTEJNERECH a jestli vůbec event jako takový funguje … pokud máš nějaký připomínky k WG tak piš na podporu nebo YabbaCoe , každopádně dostal už někdo twitch kontík s ironiem ? Pokud ano screen . Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #8 Posted April 14, 2019 My si absolutně nerozumíme . Pořád píšu o těch Twitch kontíkách a ten můžeš dostat - pravděpodobně .Cituji - Běžné shozy zásob , podobně jich pár dostaneš .Viz ten můj screen , tam není napsaný že ho dostaneš , tam píšou že ho můžeš dostat . Už jsi v obraze ? Vyzkouším ještě popřemýšlet , jak víc polopatisticky to napsat 2 Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #9 Posted April 14, 2019 13 minutes ago, Stratos_HF said: My si absolutně nerozumíme . Pořád píšu o těch Twitch kontíkách a ten můžeš dostat - pravděpodobně .Cituji - Běžné shozy zásob , podobně jich pár dostaneš .Viz ten můj screen , tam není napsaný že ho dostaneš , tam píšou že ho můžeš dostat . Už jsi v obraze ? Vyzkouším ještě popřemýšlet , jak víc polopatisticky to napsat Ale já umím číst a používat mozek … ale chtěl jsem nějakej "důkaz místo slibů" a proto jsem se ptal …. a né pana pedanta,co rozpYtvá slovo po slově ( OMG ) eště k tomu z článku,co někdo přeložil do češtiny … 2 hours ago, Someone_unknown said: Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ??? ps: Vycházel jsem z anglickýho fóra,kde nikdo nedropnul žádný ironium taky … (zatím) Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #10 Posted April 14, 2019 1 hour ago, Someone_unknown said: Ale já umím číst a používat mozek … ale chtěl jsem nějakej "důkaz místo slibů" a proto jsem se ptal …. a né pana pedanta,co rozpYtvá slovo po slově ( OMG ) eště k tomu z článku,co někdo přeložil do češtiny … ps: Vycházel jsem z anglickýho fóra,kde nikdo nedropnul žádný ironium taky … (zatím) Číst a psát umíš . To ti neberu , nepsali by jsme si tady v případě tvého neumětelství . Jenže chápání psaného textu trochu pokulhává A nevycházej z fora , za bernou minci používej hlavní stránku . A tam se pořád píše že ho můžeš , ale nemusíš dostat CZ/SK má blbý překlad , ale Anglická Ještě něco není jasné ? Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 327 posts 21,357 battles Report post #11 Posted April 14, 2019 Já bych všechny ty twiche a kontejnery zakázal. 5 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #12 Posted April 14, 2019 2 minutes ago, OscarVonReuental said: Já bych všechny ty twiche a kontejnery zakázal. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #13 Posted April 14, 2019 20 minutes ago, Stratos_HF said: Číst a psát umíš . To ti neberu , nepsali by jsme si tady v případě tvého neumětelství . Jenže chápání psaného textu trochu pokulhává A nevycházej z fora , za bernou minci používej hlavní stránku . A tam se pořád píše že ho můžeš , ale nemusíš dostat CZ/SK má blbý překlad něco není jasné ? Tak s tebou budu muset asi polopatě …. Ptal jsem se v mém příspěvku "Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ???" Dostal už někdo to ironium v Twitch kontíku ? Znáš nebo viděl jsi Stratosi někoho s dropem irónia z twitch kontíku ??? Tak a ted odpovídej pokud jen neumíš papouškovat to,co ti přeloží nějakej WG pán … Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #14 Posted April 14, 2019 4 minutes ago, Someone_unknown said: Tak s tebou budu muset asi polopatě …. Ptal jsem se v mém příspěvku "Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ???" Dostal už někdo to ironium v Twitch kontíku ? Znáš nebo viděl jsi Stratosi někoho s dropem irónia z twitch kontíku ??? Pokud ne nebo nevíš,tak nepiš to co si umí každej přečíst!!! Bez komentáře . Všechno špatně . Chápeš slovní rozdíl mezi Dostaneš a Můžeš dostat ? Takže nějaké blekoty o tom jestli znáš někoho , kdo to dostal je mimo mísu ? Zřejmě ne Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #15 Posted April 14, 2019 3 minutes ago, Stratos_HF said: Bez komentáře . Všechno špatně . Chápeš slovní rozdíl mezi Dostaneš a Můžeš dostat ? Takže nějaké blekoty o tom jestli znáš někoho , kdo to dostal je mimo mísu ? Zřejmě ne No a na to ti já napíšu jediný …. NIKDO Z CELÝHO EU SERVERU NEDOSTAL Z TWITCH KONTÍKU ŽÁDNÝ IRONIUM !!! Tak tvoje komentáře o pravděpodobnosti jsou úplně k … A přímou odpověd na moji otázku "Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ??? " si akorát okecával tím co si přečtu !!! Beztak toho k tomu moc věcí nenapsali … a nejspíš to zapnou s nějakou výmluvou až zejtra ráno … Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #16 Posted April 14, 2019 1 minute ago, Someone_unknown said: No a na to ti já napíšu jediný …. NIKDO Z CELÝHO EU SERVERU NEDOSTAL Z TWITCH KONTÍKU ŽÁDNÝ IRONIUM !!! Tak tvoje komentáře o pravděpodobnosti jsou úplně k … A přímou odpověd na moji otázku "Jste si tam jistí, že event opravdu funguje ??? " si akorát okecával tím co si přečtu !!! Beztak toho k tomu moc věcí nenapsali … a nejspíš to zapnou s nějakou výmluvou až zejtra ráno … Cyklická redudantní chyba Tu jsem naposled zažil u Windows 98 Millenium . Doporučuji restart systemu , anebo komplet reinstal 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[A--O] Burzum71 Players 77 posts 12,569 battles Report post #17 Posted April 15, 2019 2 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Beta Tester 4,181 posts 7,092 battles Report post #18 Posted April 15, 2019 55 minutes ago, Burzum71 said: Pěkně , jsi tomu brečíkovi rozkopal bábovičky . On nic a ty jo 1 Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #19 Posted April 15, 2019 38 minutes ago, Stratos_HF said: Pěkně , jsi tomu brečíkovi rozkopal bábovičky . On nic a ty jo Protože to opravily dneska ráno … přesně jak sem psal … celej víkend to bylo rozbitý a nikdo z EU nedostal ani tuk …. ale to by chytrolín jako ty měl vědět !!! Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,878 posts 26,003 battles Report post #20 Posted April 15, 2019 Před 2 hodinami Someone_unknown řekl/a: Protože to opravily dneska ráno … přesně jak sem psal … celej víkend to bylo rozbitý a nikdo z EU nedostal ani tuk …. ale to by chytrolín jako ty měl vědět !!! Jak daleko vidíš prosím pěkně? 1 Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #21 Posted April 15, 2019 2 hours ago, TheComedian1983 said: Jak daleko vidíš prosím pěkně? ÁÁÁ už se schazej … místní samaritáni co umrtvili zdejší fórum … doufám,že dorazí i další "schopní" rádci … jako Quetak a podobně …. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,878 posts 26,003 battles Report post #22 Posted April 15, 2019 @Quetaku? Máš tady prý práci. Jinak podle odpovědi.... neříkají ti bystrozraký? Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #23 Posted April 15, 2019 1 minute ago, TheComedian1983 said: @Quetaku? Máš tady prý práci. Jinak podle odpovědi.... neříkají ti bystrozraký? Už sem začínal bejt ze Stratose smutnej,že nepřizval další mušketýry na pomoc s rozborem textu místo jednoduchý odpovědi … Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,878 posts 26,003 battles Report post #24 Posted April 15, 2019 Tu opověď jsi krom jiného dostal i namalovavou jelimane. Share this post Link to post Share on other sites
[-URK-] Someone_unknown Players 288 posts 21,091 battles Report post #25 Posted April 15, 2019 26 minutes ago, TheComedian1983 said: Tu opověď jsi krom jiného dostal i namalovavou jelimane. Ale já se neptal na nějakou pravděpodobnost,ale na to jestli event byl vůbec zprovozněnej a to nebyl … tak když si neumí přečíst na co se ptám a začne sypat svůj chytrej rozbor českýho přeloženýho textu,tak mě to je na dvě věci … chápu,že se snažíte za každou cenu bejt "nápomocný" ale když prostě nevim,tak nedělam chytrýho … Share this post Link to post Share on other sites