Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Steel1nvader

Sound issue

3 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
68 posts
5,506 battles

Hi, sorry that i post this here, but support tells me to wait for patch and im tired of this issue.

 

It started over a month ago, sound in my game have started to cut out during matches and keep backing in port. It also happens in TW saga Britannia(sound disapeared during battle and returned in the menu). Im adding video where this issue happens, half of the audio returns during attack phase with planes, but only then unfortunately. Can you tell what can cause this issue and how to fix this, it makes games unplayable :/ 

Im using sound blaster play! 3 soundcard

 

https://youtu.be/mBQ8uvMOBG8

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-AP-]
Players
2,557 posts
6,302 battles

If it happens in more games than wows, its most likely a problem attached to your computer, not the game itself.

 

Id suggest the following:

 

-Check to make sure your physical headset/sound device is working properly

 

-Wipe your sound drivers and reinstall them

 

-Check windows sound settings for any abnormalities

 

-If you are using some external software for sound management(For example logitech gaming software or razer synapse) Try reinstalling those.

 

-Try to hardware reset your headsets firmware and update it to the latest version

 

-Try different usb ports

 

-Try reinstalling the game

 

 

  • Bad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ANV]
Players
550 posts
4,693 battles

I had a similar issue. Setting sound to LOW quality fixed it. YMMV

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×