[WG] WG_Lumberjack WG Staff 2,392 posts 4,270 battles Report post #1 Posted March 29, 2019 https://worldofwarships.eu/pl/news/game-updates/update-082-intergalactic-games/ Share this post Link to post Share on other sites
[WDMF] ROTOR_72 Players 25 posts Report post #2 Posted April 2, 2019 głupie pytanie gdzie podział się wskaźnik ilości graczy na serwerze i co usiłują ukryć ? Share this post Link to post Share on other sites
[-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #3 Posted April 2, 2019 24 minutes ago, ROTOR_72 said: głupie pytanie gdzie podział się wskaźnik ilości graczy na serwerze i co usiłują ukryć ? Został usunięty, a usiłują ukryć liczbę graczy na serwerze. Co twoje pytanie ma wspólnego z reworkiem lotniskowców? 1 Share this post Link to post Share on other sites
dissident1 ∞ Players 86 posts 19,357 battles Report post #4 Posted April 2, 2019 Nazwa serwera i liczba graczy zostały przeniesione do menu głównego, które można otworzyć przyciskiem ESC. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] WG_Lumberjack WG Staff 2,392 posts 4,270 battles Report post #5 Posted April 2, 2019 52 minuty temu, Greyshark napisał: Został usunięty, a usiłują ukryć liczbę graczy na serwerze. Co twoje pytanie ma wspólnego z reworkiem lotniskowców? Bo pewnie zrobiliśmy to celowo by ukryć to, ze obecnie na serwerze jest 5 graczy - Ja i 4 boty (w sumie 5 botów) przez rework CV. Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] SaulRomanoff Weekend Tester 134 posts 13,990 battles Report post #6 Posted April 2, 2019 11 minutes ago, WG_Lumberjack said: Bo pewnie zrobiliśmy to celowo by ukryć to, ze obecnie na serwerze jest 5 graczy - Ja i 4 boty (w sumie 5 botów) przez rework CV. Rzeczowo i konkretnie. Poziom odpowiedzi trolla.. nie śmieszne.. jeśli to jest wypełnianie Twojej funkcji to gratuluję. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #7 Posted April 2, 2019 11 minutes ago, SaulRomanoff said: Rzeczowo i konkretnie. Poziom odpowiedzi trolla.. nie śmieszne.. jeśli to jest wypełnianie Twojej funkcji to gratuluję. Napisałbym, że jakie pytanie taka odpowiedź, ale w tym wypadku odpowiedź Drwala jest na o wiele wyższym poziomie niż pytanie, więc to stwierdzenie jednak nie bardzo tu pasuje. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Greemfell Players 390 posts Report post #8 Posted April 2, 2019 28 minutes ago, WG_Lumberjack said: Bo pewnie zrobiliśmy to celowo by ukryć to, ze obecnie na serwerze jest 5 graczy - Ja i 4 boty (w sumie 5 botów) przez rework CV. Nareszcie drwal napisał prawdę Share this post Link to post Share on other sites
[PLO] Orrbar Players 108 posts Report post #9 Posted April 2, 2019 10 minutes ago, Greyshark said: Napisałbym, że jakie pytanie taka odpowiedź, ale w tym wypadku odpowiedź Drwala jest na o wiele wyższym poziomie niż pytanie, więc to stwierdzenie jednak nie bardzo tu pasuje. Grey, ale to Ty postawiłeś pytanie. Share this post Link to post Share on other sites
[-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #10 Posted April 2, 2019 1 minute ago, Orrbar said: Grey, ale to Ty postawiłeś pytanie. Ja się pytałem, co chcą ukryć usuwając licznik? Może doczytaj dokładnie. Share this post Link to post Share on other sites
[PLO] Orrbar Players 108 posts Report post #11 Posted April 2, 2019 Just now, Greyshark said: Ja się pytałem, co chcą ukryć usuwając licznik? Może doczytaj dokładnie. Czytałem dokładnie :) Wiem do którego pytania odniósł się Drwal, a które cytował. O to mi tylko chodzi, podroczyć się muszę :) Share this post Link to post Share on other sites
[-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #12 Posted April 2, 2019 2 minutes ago, Orrbar said: Czytałem dokładnie :) Wiem do którego pytania odniósł się Drwal, a które cytował. O to mi tylko chodzi, podroczyć się muszę :) Ale Drwal nie odniósł się do mojego pytania, tylko do odpowiedzi. Pytanie o związek z reworkiem padło, gdyż pytający o licznik zadał je wcześniej w wątku o reworku. Później ktoś słusznie przeniósł to tutaj. Share this post Link to post Share on other sites
[PLO] Orrbar Players 108 posts Report post #13 Posted April 2, 2019 1 minute ago, Greyshark said: Ale Drwal nie odniósł się do mojego pytania, tylko do odpowiedzi. Pytanie o związek z reworkiem padło, gdyż pytający o licznik zadał je wcześniej w wątku o reworku. Później ktoś słusznie przeniósł to tutaj. Przecież wiem i widziałem, że zostało to przeniesione. Dlatego pisałem, że wiem do którego pytania odniósł się Drwal, pomimo że cytował Twój post. Ja się nie czepiam, tylko podroczyć się musiałem. Napisałbym, że jakie pytanie taka odpowiedź, ale w tym wypadku odpowiedź Drwala jest na o wiele wyższym poziomie niż pytanie, więc to stwierdzenie jednak nie bardzo tu pasuje. Dobra starczy, bo zaraz jakiś banan poleci :) Wiem co miałeś na myśli. Share this post Link to post Share on other sites
[QTAZ] _NightStalker_ Players 658 posts 23,223 battles Report post #14 Posted April 2, 2019 Czy ktoś, po za mną, ma problem z rysowaniem okrętów? Mi, tak jak kiedyś, zaczyna rysować po kilku sekundach od momentu spota. Share this post Link to post Share on other sites
CasualSlav Players 3,296 posts 5,097 battles Report post #15 Posted April 2, 2019 Gdzie można sprawdzić karmę? Share this post Link to post Share on other sites
Goomich Players 1,693 posts 7,993 battles Report post #16 Posted April 2, 2019 To numerek obok nicku. Share this post Link to post Share on other sites
[KJU] Dan_FolkaGar_2016 Players 60 posts 4,768 battles Report post #17 Posted April 9, 2019 Mam takie pytanie kiedy zostaną naprawione błędy z balansem okrętów i jeszcze kilkoma błędami które występują w grze?? Share this post Link to post Share on other sites
[GROM-] maciek001 [GROM-] Beta Tester 273 posts 19,604 battles Report post #18 Posted April 12, 2019 Jeśli będziecie regularnie logować się do gry od 12 do 26 kwietnia, możecie otrzymać następujące nagrody w sekcji Dostawy codzienne: kredyty, kamuflaż Przestrzeń Sci-Fi, Konto premium Warships, dublony i kontenery Lotnictwo morskie. Łącznie do zdobycia jest 10 nagród, a dostawy będą dostępne przez 14 dni. Możecie więc ominąć 4 dni w ciągu dwóch tygodni, nadal zgarniając wszystkie możliwe łupy! Dziś 12 kwiecień wiec sie pytam gdzie to jest? Share this post Link to post Share on other sites
Greemfell Players 390 posts Report post #19 Posted April 12, 2019 Po lewej stronie Dostawy codzienne Share this post Link to post Share on other sites
[NW] skowyt_wilka Players 39 posts 15,477 battles Report post #20 Posted April 16, 2019 On 4/2/2019 at 12:23 PM, ROTOR_72 said: głupie pytanie gdzie podział się wskaźnik ilości graczy na serwerze i co usiłują ukryć ? Share this post Link to post Share on other sites
[FSO] Dzony_Kalasony Players 151 posts 10,151 battles Report post #21 Posted April 22, 2019 Pocałujta wójta z tymi lotniami. Tragicznie się gra. A grind niszczarek to tragedia. Tylko Worcester jest w stanie dość sobie poradzić. Flint ma problemy z lotniami t6, a Des ledwo daje rade z lotniami t8. 1 Share this post Link to post Share on other sites