[E3] remus4 Players 10 posts 25,218 battles Report post # Posted March 21, 2019 Witam po ostatniej aktualizacji 0.8.1.1 zniknal mi dzwiek wystrzalu z dzial glownych.Wszystko pozostale dziala bez problemu jedynie na cleve pojawia sie ten problem. Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 5,315 posts 19,399 battles Report post #1 Posted March 21, 2019 11 minutes ago, remus4 said: Witam po ostatniej aktualizacji 0.8.1.1 zniknal mi dzwiek wystrzalu z dzial glownych.Wszystko pozostale dziala bez problemu jedynie na cleve pojawia sie ten problem. Jest to znany błąd. Ma być wkrótce poprawiony. Share this post Link to post Share on other sites
0 Goomich Players 1,693 posts 7,993 battles Report post #2 Posted March 21, 2019 Zmień kamo . Share this post Link to post Share on other sites
0 [E3] remus4 Players 10 posts 25,218 battles Report post #3 Posted March 21, 2019 Aha to dzieki za info czekam cierpliwie. Share this post Link to post Share on other sites
0 [FATTS] maciek001 Beta Tester 409 posts 26,717 battles Report post #4 Posted March 21, 2019 5 godzin temu, Dark_Havoc napisał: Jest to znany błąd. Ma być wkrótce poprawiony. Oczekuje rekompensaty robili łatkę i co? Oj moderatorzy za garść srebrników musicie tłumaczyć fugie warto? Na forum już mało osób zagląda wiec kogo będziecie banować za krytykę "PANA" Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 5,315 posts 19,399 battles Report post #5 Posted March 21, 2019 45 minutes ago, maciek001 said: Oczekuje rekompensaty robili łatkę i co? Oj moderatorzy za garść srebrników musicie tłumaczyć fugie warto? Na forum już mało osób zagląda wiec kogo będziecie banować za krytykę "PANA" Obawiam się, że rekompensaty nie dostaniesz bo błąd dotyczy jednego okrętu - w dodatku wyłącznie z jednym kamuflażem. A na forum możesz sobie krytykować kogo chcesz - o ile przestrzegasz regulaminu forum. Share this post Link to post Share on other sites
0 [FATTS] maciek001 Beta Tester 409 posts 26,717 battles Report post #6 Posted March 22, 2019 8 godzin temu, Dark_Havoc napisał: Obawiam się, że rekompensaty nie dostaniesz bo błąd dotyczy jednego okrętu - w dodatku wyłącznie z jednym kamuflażem. A na forum możesz sobie krytykować kogo chcesz - o ile przestrzegasz regulaminu forum. Jestem przywiązany do cleva z tym kamuflażem, stanowczo domagam się rekompensaty! Share this post Link to post Share on other sites
Witam po ostatniej aktualizacji 0.8.1.1 zniknal mi dzwiek wystrzalu z dzial glownych.Wszystko pozostale dziala bez problemu jedynie na cleve pojawia sie ten problem.