Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
  • 0
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
remus4

Clevland problem z dzwiekiem

7 comments in this topic

Question

[E3]
Players
10 posts
25,218 battles

Witam po ostatniej aktualizacji 0.8.1.1 zniknal mi dzwiek wystrzalu z dzial glownych.Wszystko pozostale dziala bez problemu jedynie na cleve pojawia sie ten problem.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
[ISEN]
Moderator
5,315 posts
19,399 battles
11 minutes ago, remus4 said:

Witam po ostatniej aktualizacji 0.8.1.1 zniknal mi dzwiek wystrzalu z dzial glownych.Wszystko pozostale dziala bez problemu jedynie na cleve pojawia sie ten problem.

Jest to znany błąd. Ma być wkrótce poprawiony.

• 0
[FATTS]
Beta Tester
409 posts
26,717 battles
5 godzin temu, Dark_Havoc napisał:

Jest to znany błąd. Ma być wkrótce poprawiony.

Oczekuje rekompensaty robili łatkę i co? Oj moderatorzy za garść srebrników musicie tłumaczyć fugie warto? Na forum już mało osób zagląda wiec kogo będziecie banować za krytykę "PANA"

• 0
[ISEN]
Moderator
5,315 posts
19,399 battles
45 minutes ago, maciek001 said:

Oczekuje rekompensaty robili łatkę i co? Oj moderatorzy za garść srebrników musicie tłumaczyć fugie warto? Na forum już mało osób zagląda wiec kogo będziecie banować za krytykę "PANA"

Obawiam się, że rekompensaty nie dostaniesz bo błąd dotyczy jednego okrętu - w dodatku wyłącznie z jednym kamuflażem. A na forum możesz sobie krytykować kogo chcesz - o ile przestrzegasz regulaminu forum. 

• 0
[FATTS]
Beta Tester
409 posts
26,717 battles
8 godzin temu, Dark_Havoc napisał:

Obawiam się, że rekompensaty nie dostaniesz bo błąd dotyczy jednego okrętu - w dodatku wyłącznie z jednym kamuflażem. A na forum możesz sobie krytykować kogo chcesz - o ile przestrzegasz regulaminu forum. 

Jestem przywiązany do cleva z tym kamuflażem, stanowczo domagam się rekompensaty!