Jump to content
Sign in to follow this  
Cpt_Odddball

sound bug Cleveland

12 comments in this topic

Recommended Posts

[DIPPY]
Players
16 posts
25,692 battles

hi, since update 8.1...my Cleveland has had no engine and no gun firing sounds....im not the only one with this problem ....update 8.1.1 today, was supposed to have fixed these sound bugs i thought ,. but No it is still the same .and ideas? thanks

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BLUR]
Alpha Tester
215 posts
5,900 battles

Same bug at my Cleveland since 0.8.1.

What is more - this bug appear when I'm using "Freedom - Cleveland" perm camo.

For one battle I have check Cleveland with other cammo (New Year Streamer I think) and I could hear gun fire normally

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SBS2]
[SBS2]
Players
2 posts
4,199 battles

same thing only on Cleveland, but i also suspect that when fireing example behind some island that some projectiles goes thrue some not, but those that do, absolutly dont do damage-like is no ship there- in short some shots dont count..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
12 posts
2,832 battles

+1 (for now since server is down right now for the update) no engine and gun sound effects when freedom camo is used. no problem with a naked clev.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
347 posts
19,299 battles

Sadly I could not find any notes about any Cleveland Fixes in the patch notes for 0.8.2

 

/Me

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BLUR]
Alpha Tester
215 posts
5,900 battles

I also can confirm that the bug with the gun fire sound has been fixed. I have checked it with "Freedom - Cleveland"  and one other cammo.

It is ok now ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×