Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
YabbaCoe

Veřejný test 0.8.2 - Mezigalaktické hry vesmírných lodí

28 comments in this topic

Recommended Posts

[WG]
WG Staff, WG Staff, WG Staff
10,626 posts
5,410 battles

Kapitáni! :fish_haloween:

Mezigalaktické hry vesmírných lodí přichází na veřejný test aktualizace 0.8.2. Vyzkoušejte si různé herní módy těchto her!

Co na ně říkáte? Napište nám své názory!

Players
48 posts
44,133 battles

no dle mého názoru k ničemu proč se radši nezabývají skutečnými problemy na vylepšení hry,vždyt komunita hračů denně píše spoustu připomínek jak hru  možná zlepšit a ne tak komplikovat přidáváním dalších hloupostí 

• Cool 1

Players
284 posts
9,387 battles

Nezájem ale to je mé rozhodnutí, někoho to třeba baví, za sebe bych raději uvítal vyladit CV protože WG se tváří jako že je to v pohodě ale není, je to nehratelné zkusil jsem dneska tu anglickou čtyřku a kdybych to s lodí nenapálil do bitevky tak jsem skončil s 2500 za jeden zásah torpédem, fakt zábava.

Players
378 posts
11,821 battles

Omlouvám se, Yabbi, ale až tu hru budete mít trošku v cajku a s minimem chyb, zavádějte si klidně i tyhle pí****ny, ale proč proboha teď děláte na tomhle, proč??? :cap_wander: ...

• Cool 5

[AP3S]
[AP3S]
Players
52 posts
35,764 battles
5 hours ago, Markethia said:

Omlouvám se, Yabbi, ale až tu hru budete mít trošku v cajku a s minimem chyb, zavádějte si klidně i tyhle pí****ny, ale proč proboha teď děláte na tomhle, proč??? :cap_wander: ...

odpoutání pozornosti nebo na...ní dalších hráčů ...

• Cool 1

[T-N-T]
Weekend Tester, Players, In AlfaTesters
6,566 posts
15,971 battles

Galakticke hry tu jsou jelikoz si hraci prali aby meli nejaky fun mod ala kacenky v umivadle nebo zminovane vesmirne bitvy.

22 hours ago, miguel19631_sniper said:

no dle mého názoru k ničemu proč se radši nezabývají skutečnými problemy na vylepšení hry,vždyt komunita hračů denně píše spoustu připomínek jak hru  možná zlepšit a ne tak komplikovat přidáváním dalších hloupostí 

Kdyby WG melo nasluchat tem picovinam co tu vetsina pise na foru tak by to dopadlo hodne blede.

• Cool 2

Players
378 posts
11,821 battles

No jo, já zapomněl na magické zaklínadlo WG - "Komunita si to přeje." To je beton, to neprostřelíme :cap_rambo: ... Vážněji - nic proti krátkodobým fun eventům na vánoce, haloween a podobně, ale v momentu, kdy osmičkový patch gameplayem hodně zamával, vyskočilo i hodně nových problémů včetně technických, tak když pak vidím, na čem se teď usilovně maká a co je pro WG priorita, tak to mi holt hlava nebere. Ale já jsem holt starý morous ...

• Cool 3

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
13 hours ago, PanVeduci said:

tak vies vo velkych firmach sa neplanuju a nemenia veci zo dna na den a nepracuju len ako jeden team len na jednej veci... no a jeden z teamov wg prave dokoncil vesmirne bitky. ja sa celkom tesim na unik zo stereotypu, minulorocne vesmirne bitky sa mi pacili. a treba si dostudovat manazment :)

Jsi hodně blízko pravdě. Samozřejmě, že existuje plán na celý rok, kdy má co přijít a taky tím se řídí různé deadliny apod. Různé týmy už nyní pracují na dalších věcech, opravách, speciálních věcech, lodích atd. Za každou věcí, která je ve hře stojí hromada práce, kterou neudělá třeba desetičlenné studio. Samozřejmě, že přidání jakéhokoliv nového materiálu s sebou může přinést chybky, proto se také snaží na těchto chybách pracovat a taky z tohoto důvodu existuje Veřejný test. Ono jenom to, že bychom vše zastavili, abychom opravili jednu věc, tak bychom přišli o mnohonásobně více hráčů, protože v této branži prostě potřebujete inovovat, přidávat nové věci, dávat nové možnosti. 

No a jak jsem naznačil, veřejný test... teď tu jsem já, co má sbírat zpětnou vazbu... ale jediné co tu vidí jsou jen zprávy o tom, že to je zbytečné apod. Jak máme vychytávat chyby, když je nikdo nereportuje?

Players
1,005 posts
22,176 battles

Ehm... my jsme klienti.. ne pokusní králíčci nebo testeři...

Pokud někdo chce, tak na testovací server jde.. zkusí.. a třeba zahlásí chybu či něco co nefunguje zcela optimálně... Většina hráčů má ale čas jen na ostrý server.. Pokud chcete data, reporty bugů... zaplaťe si crew co to udělá, nebo jen doufejte že pár dobrých duší altruisticky ve svém volném čase vám pomůže. Já si taky nechávám za svoji práci platit - ať už fyzicky provedenou či jen konzultace ( a tohle konzultace  - zhruba odpovídá test serveru a reportu bugů) a charitu provozuju jen zcela výjimečně... ;-)

[BIA]
Alpha Tester
1,610 posts
6,892 battles

Taková řečnická otázka - K čemu je sakra test server, když si na něm člověk nemůže vyzkoušet jedinou perémiovou loď? Za situace, kdy se WG vůbec nechce bavit o vrácení nešťastně koupených lodí by to nebylo od věci.

• Cool 1

[CULMY]
Players
298 posts

Chtěl jsem zkusit na test serveru ty bitvy, ale jak se zdá tak nejdřív musím byť zrychleně vylevlit herní účet(to napadlo kterého patlala?) a na to nemám opravdu chuť.

[CULMY]
Players
298 posts
4 hours ago, PanVeduci said:

to je asi tak na 3 - 4 hry vylevelit.

Inak ked kliknem na info pri vesmirnych bitkach, tak mi tam hodi rusky error 404. A to sa dost zide pretoze uz som dal par galaktickych hier a ani ja a ani ostatny v hre nevieme co je aky ciel, a nejake tie generatory co to je?

A dalej, pozeram modely vesmirnych lodi maju rovnake parametre ako ich originaly, no ked si pozriem auroru (moskvu) tak jej chyba na cumaku 50mm pancier

Což znaméná o 3-4 více her než jsem tomu nesmyslu ochoten věnovat :)

[CZWSM]
Beta Tester
709 posts
20,786 battles

mno když už se tam konečně člověk po čekani dostane tak je to hrůza a děs ... vubec nejsou vidět střely odkud lítají při palbě víc lodí do all destroyera se lod potopí a koukají jí jen komíny a nemluvě o tom že jakmile se přiblížíte ke smoukům propad FPS je uplně tragický ze 70 klidně na 10 . Další věc stary bug který už je i v opstré verzi zpět je i zde a tzn lodě se nejdřív spotnou na minimapě a pak za jakou dobu až na vodě a ne není to radarem je to spotem mezi loděma doporučoval bych aby jste si tento mod dukladně prošli protože těch chyb tam bude asi víc .. :)

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
On 3/8/2019 at 2:08 PM, Lupiko said:

Chtěl jsem zkusit na test serveru ty bitvy, ale jak se zdá tak nejdřív musím byť zrychleně vylevlit herní účet(to napadlo kterého patlala?) a na to nemám opravdu chuť.

Ono je tam jasně naznačeno, že systém levelingu účtu prakticky od nuly se hodně překopal a tím pádem se snažíme zrychleně ukázat, jak to nyní vypadá. Přece jenom je to novinka.

Taky mě to nebavilo jet 4 bitvy, abych se dostal k vesmírným lodím, ale stačí si vzít třeba DDčko do coopu a jet absolutní yolo (byť já jsem tedy tryhardil :Smile_veryhappy:) a pak se to odemkne poměrně rychle. 

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
On 3/16/2019 at 5:19 PM, marty01234 said:

mno když už se tam konečně člověk po čekani dostane tak je to hrůza a děs ... vubec nejsou vidět střely odkud lítají při palbě víc lodí do all destroyera se lod potopí a koukají jí jen komíny a nemluvě o tom že jakmile se přiblížíte ke smoukům propad FPS je uplně tragický ze 70 klidně na 10 . Další věc stary bug který už je i v opstré verzi zpět je i zde a tzn lodě se nejdřív spotnou na minimapě a pak za jakou dobu až na vodě a ne není to radarem je to spotem mezi loděma doporučoval bych aby jste si tento mod dukladně prošli protože těch chyb tam bude asi víc .. :)

Prosímtě replay nemáš toho inkriminovaného okamžiku?

[CZWSM]
Beta Tester
709 posts
20,786 battles
2 hours ago, YabbaCoe said:

Prosímtě replay nemáš toho inkriminovaného okamžiku?

uff podívám se jestli ho najdu

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
1 hour ago, marty01234 said:

uff podívám se jestli ho najdu

Mělo by to být ve složce v PT, ve složce replays.. prakticky stejně, jak u normální hry...

Players
5,532 posts
36,882 battles
V 7. 3. 2019 v 20:37 PanVeduci řekl/a:

... ja sa celkom tesim na unik zo stereotypu, minulorocne vesmirne bitky sa mi pacili. a treba si dostudovat manazment :)

Tak to je fakt síla ...  nejjednodušší únik ze stereotypu je vypnout PC a začít něco dělat.

@Yabba - daji se jeste resetovat kapitani zdarma ? Od 0.8 jsem do toho nevlezl a tenkrat se neco psalo, ze do vydani 0.8.2.

[BL4CK]
Beta Tester
4,204 posts
10,186 battles
12 hours ago, ims21 said:

Tak to je fakt síla ...  nejjednodušší únik ze stereotypu je vypnout PC a začít něco dělat.

@Yabba - daji se jeste resetovat kapitani zdarma ? Od 0.8 jsem do toho nevlezl a tenkrat se neco psalo, ze do vydani 0.8.2.

Sice nejsem žabák , ale už nedají . Zase hezky za dublonky , anebo za FreeXP 

Spoiler

rsvX0sw.jpg

kutYHt2.jpg

[CZWSM]
Beta Tester
709 posts
20,786 battles
21 hours ago, YabbaCoe said:

Mělo by to být ve složce v PT, ve složce replays.. prakticky stejně, jak u normální hry...

bohužel složka je prazdná .. takže replay není ...

Players
5,532 posts
36,882 battles
Před 9 hodinami Stratos_HF řekl/a:

Sice nejsem žabák , ale už nedají . Zase hezky za dublonky , anebo za FreeXP 

Odhalit skrytý obsah

rsvX0sw.jpg

kutYHt2.jpg

Hmm, tak to uz nemam duvod tam vubec lezt...

[IDDQD]
[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
15,949 battles
Před 23 hodinami ims21 řekl/a:

Nejdou, ale slibovali :cap_horn:

Weekend Tester
1,332 posts
21,209 battles
On 3/8/2019 at 10:41 AM, YabbaCoe said:

Jsi hodně blízko pravdě. Samozřejmě, že existuje plán na celý rok, kdy má co přijít a taky tím se řídí různé deadliny apod. Různé týmy už nyní pracují na dalších věcech, opravách, speciálních věcech, lodích atd. Za každou věcí, která je ve hře stojí hromada práce, kterou neudělá třeba desetičlenné studio. Samozřejmě, že přidání jakéhokoliv nového materiálu s sebou může přinést chybky, proto se také snaží na těchto chybách pracovat a taky z tohoto důvodu existuje Veřejný test. Ono jenom to, že bychom vše zastavili, abychom opravili jednu věc, tak bychom přišli o mnohonásobně více hráčů, protože v této branži prostě potřebujete inovovat, přidávat nové věci, dávat nové možnosti. 

No a jak jsem naznačil, veřejný test... teď tu jsem já, co má sbírat zpětnou vazbu... ale jediné co tu vidí jsou jen zprávy o tom, že to je zbytečné apod. Jak máme vychytávat chyby, když je nikdo nereportuje?

Ja toto všetko chápem. Ale pochop tú bezmoc aj nás hráčov. Dnes 3 hry s Atagom. Proti desinovým CV...tam sú 8-čkové lode absolútne do počtu.  Proti 8čkovým CV sa dá spravidla zahrať, ale potom to vyzerá takto....lebo k Tier 8 CV jebn*te ešte Tier 6 CV, aby sme sa asi viac nasr*li a človek sa viac krútil a uhýbal pred perma spotom!

shot-19.03.19_20.19.16-0606.jpg

Môžete Vy ladiť a opravovať tie b*bé nové CV koľko chcete, keď konečne nepochopíte, že trieda lodí, ktorá nie je limitovaná materiálnym obmedzením (počet lietadiel), bude len terorizovať lode, ktoré majú materiálne obmedzenie (počet HP). A to je totálna kravina! pretože po zostrieľaní miliónteho náletu Vám CV pošle do minúty milón prvý!

Ja byť Tebou, tak si všetky tieto naše texty, čo tu píšeme a dennodenne sa sťažujeme k CV, vytlačím, dám zviazať do hrubej väzby a v Petrohrade (kde teraz akurát si) to trieskam o hlavu jednému zodpovednému za druhým! Lebo zjavne len toto pomôže.

• Cool 1
  • Bad 1

Sign in to follow this