The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,764 posts Report post #1 Posted March 6, 2019 Zveme vás k návštěvě serveru Veřejného testu a seznámení s aktualizací 0.8.2 prostřednictvím našeho Zpravodaje vývojářů! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
Rewancze ∞ Players 70 posts 7,240 battles Report post #2 Posted March 6, 2019 Tak jste to páni vývojáři konečně pochopili s těmi DD se nedalo/nedá hrát ... huráááááááááá konečně! 1 Share this post Link to post Share on other sites
[NHCZ] Chewik Players 19 posts Report post #3 Posted March 6, 2019 hm, nove rezimy, tak uvidime, mohlo by to byt zajimave. Share this post Link to post Share on other sites
[CSNL] Mar_gun Players 273 posts 10,940 battles Report post #4 Posted March 6, 2019 No konečně. Hlavně kvůli těmhle parádním vesmírným bitvám hraju lodě... Share this post Link to post Share on other sites
[CSF] SOLDASEK Players 16 posts 18,710 battles Report post #5 Posted March 7, 2019 Je to jenom zpestření a elitní zkušenosti kapitána se třeba taky někomu hodí. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe [WG] WG Staff 9,461 posts 4,938 battles Report post #6 Posted March 7, 2019 19 hours ago, Mar_gun said: No konečně. Hlavně kvůli těmhle parádním vesmírným bitvám hraju lodě... náhodou ten torpédový rej bude hodně zajímavý Share this post Link to post Share on other sites
[O-S-W] MarfyArt Players 278 posts 13,834 battles Report post #7 Posted March 8, 2019 Mě tato zpestření ani nevadí, ale hrát to tentokrát nebudu. Minule mi z těch vesmírných bitev bylo fyzicky špatně. Po pár bitvách jsem měl náběh na epileptický záchvat. Ty šílený barvy a absence horizontu a stále tam něco problikává a prolétají tam meteority... Delší dobu se to hrát fakt nedalo. Share this post Link to post Share on other sites
M8ii Players 1,628 posts 4,330 battles Report post #8 Posted March 10, 2019 Na par bitev to zabavi. Ale pak se to zvrhne pro utocici tym na rychle najeti co nejkratsi cestou k tem generatorum aby naskrabali cas. Branici tym, pokud tam nehraji jelita co jedou na spawn utociciho tymu, to maji vyhrany, pokud se pekne nastavi a chrani za ostrovy ageneratory. Share this post Link to post Share on other sites
[BIA] CerVus Alpha Tester 1,610 posts 5,852 battles Report post #9 Posted March 13, 2019 Takže tahle aktualizace vlastně vůbec nic nepřináší. No.....super. Ještě, že vychází Division. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,104 posts 15,417 battles Report post #10 Posted March 13, 2019 Nepřekládat wikipedii ani to nečtu....ale jo obrázky jsem viděla - hezký. Share this post Link to post Share on other sites