[RID] Karath Beta Tester 24 posts 9,931 battles Report post #1 Posted January 25, 2019 Pytanko. Ile podstawowego expa średnio robicie? Bo zastanawiam się, ile wygranych gier trzeba zrobić, aby zdobyć 1000000[milon] bazowego expa. Share this post Link to post Share on other sites
[QTAZ] UrukSzymon [QTAZ] Players 3,376 posts 27,341 battles Report post #2 Posted January 25, 2019 A wiesz że niektórymi okrętami to trzeba robić na coopach? I to basic eksp. Przy dobrej egzekucji botów to jest jakieś 500 ekspa. Czyli musisz zrobić tylko 2000 bitew i zrobisz misje, gdzie główną wygraną jest? ...1 kredyt. :D 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,876 posts Report post #3 Posted January 25, 2019 2 hours ago, Karath said: Pytanko. Ile podstawowego expa średnio robicie? Bo zastanawiam się, ile wygranych gier trzeba zrobić, aby zdobyć 1000000[milon] bazowego expa. Wybacz, że się głupio spytam, ale po co chcesz robić misję na 1mln bazowego xp?https://worldofwarships.eu/pl/news/community/lenning-train/ Quote 3 misje pojawią się w grze po kliknięciu przycisku "Biorę udział” (Oblężenie Leningradu misja 1, misja 2 i misja3). 1 może być użyta do śledzenia twoich postępów w codziennych pojemnikach i nagrodzi cię natychmiast po zakończeniu. 2 i 3 nie są przeznaczone do wypełnienia, tylko po to, aby potwierdzić swój udział i śledzić swój całkowity bazowy XP uzyskany podczas aktywności. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RID] Karath Beta Tester 24 posts 9,931 battles Report post #4 Posted January 26, 2019 12 hours ago, Dark_Havoc said: Wybacz, że się głupio spytam, ale po co chcesz robić misję na 1mln bazowego xp?https://worldofwarships.eu/pl/news/community/lenning-train/ Gupia odpowiedź na ,jak to nazwałeś, gupie pytanie. Bo widoczne nie doczytałem, a kto pyta ten wielbłądzi. 😜 A poza tym nigdy nie wiadomo co tam WG wymyśli. I może ktoś, coś wie. Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,876 posts Report post #5 Posted January 26, 2019 2 hours ago, Karath said: Gupia odpowiedź na ,jak to nazwałeś, gupie pytanie. Bo widoczne nie doczytałem, a kto pyta ten wielbłądzi. 😜 A poza tym nigdy nie wiadomo co tam WG wymyśli. I może ktoś, coś wie. Nie napisałem, że głupio zapytałeś - to ja głupio zapytałem. To już druga taka oferta, że pojawia się misja, która służy wyłącznie do monitorowania postępów. Zwykle w artykułach na stronie głównej jest opisane co i jak. Zachęcam do zadawania pytań. Forum zwykle pomaga :) Share this post Link to post Share on other sites
[BOATY] Gerlath Players 141 posts Report post #6 Posted January 27, 2019 przyznam, że ja też nie doczytałem, ale dzięki temu tematowi znalazłem wyjaśnienie. I teraz pytanie: bitwy mają jakiś ułamek zaokrąglany? bo suma wygranych nie zgadza mi się z licznikiem- zmęczyłem Gnievnego i wg licznika(tego z tematu) mam 10532, według dodawania z wyników z portu o jeden więcej...(sprawdzałem 3 razy...). I jeszcze jedno- jakie typujecie wyniki? Ile orientacyjnie trzeba by mieć aby była szansa na nagrodę? W sumie nie wyobrażam sobie jakim nolifem trzeba być aby pociągnąć więcej niż 3 typy... mi może uda się zrobić dwa.... może... Share this post Link to post Share on other sites