The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,935 posts Report post #1 Posted January 24, 2019 Přihlaste se uvnitř do naší nejnovější soutěže. Vyhrajte prémiový torpédoborec Leningrad, dublony a kontejnery „Oktyabrskaya Revolutsiya“! Přečíst si článek Share this post Link to post Share on other sites
[CRYO] 8ka Players 163 posts 22,784 battles Report post #2 Posted January 25, 2019 1 000 000 ZK ? to, že to po sobě nepřečtete, jsme si už zvykli, ale jaká míra hlouposti tohle dovolí napsat? je čas začít sreenovat a poslat sbírku do WG. Share this post Link to post Share on other sites
[CS_A] 1Jakubko1 Players 5 posts 6,529 battles Report post #3 Posted January 25, 2019 no to asi preto,aby serve EU bol zase mimo niečoho čo sa zdalo byť celkom zaujimavé... a predpokladám,že 28.1. prídu s opravou Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,908 posts 13,551 battles Report post #4 Posted January 25, 2019 42 minutes ago, 8ka said: 1 000 000 ZK ? to, že to po sobě nepřečtete, jsme si už zvykli, ale jaká míra hlouposti tohle dovolí napsat? je čas začít sreenovat a poslat sbírku do WG. Ehmm co? Share this post Link to post Share on other sites
[CZISK] 1matisek1 Players 1 post 3,699 battles Report post #5 Posted January 25, 2019 LOL 1 000 000 zakladnych skusenosti za 3 dni no problem :D Logika WG zase v akcii :D Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,832 posts 5,380 battles Report post #6 Posted January 25, 2019 jj mega základních a ještě vyhrát . Css levou zadní a o víkendu kdy hrajou opice jako já ( naštěstí k vůli zachování zdraví vypouštím ) i s prstem v nose . Screen jak pro co-op ,tak pro ranDOOM . Tady asi někdo , něco po-oné .Možná . Ale díval jsem se i na NA a RU a světe div se v článku na hlavní stránce jsou stejné podmínky ? Divné , EU bývala pěkný otloukánek . Doma skouknu podmínky v klientovi NA Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 5,135 posts 4,445 battles Report post #7 Posted January 25, 2019 Kapitáni! Mockrát se omlouváme za zmatky. Taky jsem na to čuměl, jak vůl na vrata. Takže tyto úkoly jsou nesplnitelné, jelikož jsou tam z důvodu sledování postupu. Je to trochu nešťastně nastavené, ale de facto zkoušíme nový systém, jak to zaznamenávat. Zmínil jsem, že to je sice super, ale že to mělo být všude možně napsané, ať si této mise nevšímáte, že má jen sledovací účinek. Ještě jednou se omlouváme 5 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,908 posts 13,551 battles Report post #8 Posted January 25, 2019 42 minutes ago, YabbaCoe said: Kapitáni! Mockrát se omlouváme za zmatky. Taky jsem na to čuměl, jak vůl na vrata. Takže tyto úkoly jsou nesplnitelné, jelikož jsou tam z důvodu sledování postupu. Je to trochu nešťastně nastavené, ale de facto zkoušíme nový systém, jak to zaznamenávat. Zmínil jsem, že to je sice super, ale že to mělo být všude možně napsané, ať si této mise nevšímáte, že má jen sledovací účinek. Ještě jednou se omlouváme Ehmmm a co bude delat WG az se najde nejaky bot co to splni? 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[3VER] Renus Beta Tester 3 posts 8,914 battles Report post #9 Posted January 25, 2019 6 hours ago, Sigimundus said: Ehmmm a co bude delat WG az se najde nejaky bot co to splni? dostane 1 kredit, tak je to tam napsané :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 5,135 posts 4,445 battles Report post #10 Posted January 28, 2019 On 1/25/2019 at 6:00 PM, Renus said: dostane 1 kredit, tak je to tam napsané :D Cennější kredit jste ještě neviděli. SI ho pak můžete nechat vystavit do ocenění: "Hrdý majitel 1 kreditu" Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,435 battles Report post #11 Posted January 28, 2019 Téma botů není zrovna vtipné Žábo Jinak tahle soutěž byl dobrej nápad, ale popis byl šílenej, hraní solo je taky pakárna a neměl jsem přehled o tom jak na tom jsem. Mohl jsem si sice projít své staty, odfiltrovat solo hry, a hlídat si kolik mám odjeto, ale.... meh. Dal jsem tři kategorie a vykašlal se na to. Nápad: 1 Provedení: 5 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,097 posts 20,827 battles Report post #12 Posted January 28, 2019 @YabbaCoe Taková blbá otázka, ale jde vyhrát ten Lenin vícekrát? Třeba kdyby někdo vyhrál v 10ti kategoriích tak ho dostane 10x? Spoiler ano mluvím o sobě 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,908 posts 13,551 battles Report post #13 Posted January 28, 2019 27 minutes ago, Quetak said: @YabbaCoe Taková blbá otázka, ale jde vyhrát ten Lenin vícekrát? Třeba kdyby někdo vyhrál v 10ti kategoriích tak ho dostane 10x? Hide contents ano mluvím o sobě Tady mas 10 Leninu 4 Share this post Link to post Share on other sites
[C-WAW] Forsakenn Players 44 posts 11,265 battles Report post #14 Posted January 30, 2019 Tak sem odjel kooperate za gnevny, minsk, leningrad a pvp jen za leningrad a 4 kontejnery získány. Za mě ok. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,097 posts 20,827 battles Report post #15 Posted January 31, 2019 On 1/28/2019 at 2:04 PM, Quetak said: @YabbaCoe Taková blbá otázka, ale jde vyhrát ten Lenin vícekrát? Třeba kdyby někdo vyhrál v 10ti kategoriích tak ho dostane 10x? Reveal hidden contents ano mluvím o sobě tak jediná kategorie kde jsem to dotáhl na 5 solo bitev.....jako pán T7 křižníky o 300+xp ze všech kategorií dohromady krásný 5. místo na EU Spoiler 1 Share this post Link to post Share on other sites