Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
BL4CK_SK

► KLIKNI A VYHRAJ ◄ Porcia kódov a darčekov čaká už od tohto Piatka (18.01.2019)

24 comments in this topic

Recommended Posts

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles

Ahojte,

tak som Vám sľuboval, že pripravujem jednu veľkú akciu pre Vás a je to TU!

Od Piatka 18.01.2019 do Stredy 30.01.2019 každý večer od 19-21:00 (Ponelok až Piatok) od 18-20:00 (Sobota a Nedeľa)

budem na svojom twitch kanále: https://www.twitch.tv/bl4cksk streamovať World of Warships,

kde každú hodinu môžete vyhrať 1x CCT kod (Kontributorský superkontajner).

Celkom je týchto kódov 25 a rozdané budú počas 12 dní = 25 hodín streamu. Jediná podmienka je mať počet minimálne sledujúcich nad 75 (aktuálne online počas celej doby streamu).
Každý deň, si pozvem niekoho z Vás, aby si so mnou zahral v divizií. Výhoda je, že stačí mať zapnuťý stream (na pc, mobile, tablete), aby
Vás tam bolo minimálne 75 a automaticky vylosujem každú hodinu jedného, kto je aktuálne online a ten vyhrá CCT kód.
+ prebieha komnunikácia s Wargamingom, aby trošku prispeli niečo navyšše takže sa môžno bude dať vyhrať toho počas sledovania viac.
+ pri sledovaní môjho streamu, máte možnosť získať každý deň VŠETCI Twitch kontajner priamo do hry 

Cieľom je dosiahnuť métu Twitch Partner - to je odmena pre mňa a preto potrebujem Vašu pomoc, ktorá bude odmenená, nielen možnosťou získať
každý deň kód, ale po dosiahnutí tohto cieľa, vyhlásim MEGA súťaž, ktorú budem/e platiť z vlastného vrecka a budete mať možnosť vyhrať porciu
darčekov - prémiové lode, dublony, prémiové účty a všetko možné čo je aktuálne v ponuke prémiového obchodu. Celkový rozpočet začína na sume 300 EUR (7660 KČ)
+ každý DONATE (podpora cez PayPal alebo u mňa môžete aj priamo kartou cez g4g) bude prevedený v plnej výške do rozpočtu a následne rozdaný ako ceny pre Vás
, takže bude záležať len od Vás, koľko cien nakoniec bude, samozrejme stream o veľkú porciu cien bude robený sólo a oznamený vopred a hneď hovorím, že vyhrať
budú mať väčšiu šancu práve tí, ktorí budú sledovať môj stream.

Pre tých čo nevedia čo je to status Twitch partner = za menom streamera sa objaví fialová fajka, takže si tento status všimnete hneď. Po dosiahnutí
tejto úrovne, Vám twitch sprístupní všetky možnosti pre stream - vlastnú porciu ikoniek (poznáte káčatká u peacemakera, alebo toho divného
zrzka u martyvoe), okrem toho aj rozšírenia + prednostná podpora vysielania a iné veľmi užitočné veci. V žiadnom prípade nejde o zárobkovú
činnosť - to len keby mal niekto náhodou pociť, že si rovno kúpim nové auto :D :D ... chcem, aby môj stream, bol zaujímavý pre každého kto to sleduje 
a toto, je práve potrebný krok, ako ho skvalitniť a vybudovať tzv. "vlastnú značku".

Pre doplnenie, za posledný mesiac Vás prišlo fakt veľa, cez 250+ nových follow (sledovateľov), na súťaži o 3x Jean Bart celkový počet ľudí, ktorí
prišli na stream bol 150+ a priemerný počet sledujúcich bol 98, už na Vianočnej súťaži Vás prišlo celkovo 210+ a priemerný počet divákov bol 134!, čo
prekonalo všetko vysielané počas posledných 6 mesiacov, odkedy som sa stal komunitným kontribútorom a naposledy počas poslednej Nedeľe Vás na stream,
ktorý celkovo trval 10,5hodiny prišlo viac ako 100 a priemerný počet sledujúcich, aj keď sa nerozdávali ceny bol medzi 52-65 ľudí. Takže
každému kto chodí patrí veľká vďaka :)

P.S: Nigthbot bol bugnutý a losoval naposledy stále uja Rimmera, aj keď nesúťažil, lebo ho eviduje ako top donator, už je to opravené, ale platí, ako naposledy,
pokiaľ to vyhrá Rimmer losujeme znova :D :D ... akože pozitívna diskriminácia :P

Tak šup online :) pri veľkej účasti to stihneme aj skôr ;)

Ďakujem.

Bl4ckSK

• Cool 7
  • Funny 1
  • Bad 1

Players
53 posts
13,427 battles

Paradicka - mam rad sutaze kde sa pobavim, poucim a mam sancu vyhrat, aj ked neviem aka je trebars rychlost HE naboja na nejakej lodicke co este ani nie je v hre, len sa testuje :D ... a ak mozem prihovaram sa za ten neskorsi cas... 19-21h 

• Cool 1

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles

Počet rozdávaných CCT Kódov zvýšený z 25 na 50 !!!

kadých 30 min jeden kódik :cat_cool: (pri slplení min. 75 ľudí online)

• Cool 5

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles

ZMENA vysielania cez Sobotu a Nedeľu - od 18-20:00

zmenil som čas cez víkend tak, aby ste večer mali voľno a prípadne aby ste si vedeli pozrieť alebo naplánovať aj iné aktivity - napríklad CW alebo iný stream  

• Cool 1

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles
12 minutes ago, Eraser_SK said:

Dá sa spätne overiť koľko ľudí bolo online? Čo je losovanie?

spätne nie, jedine v prípade, že zapnem počítadlo priamo na streame, takže ostane viditeľné aj v pri sledovaní záznamu, inak počet ľudí aktuálne online je vidno len počas vysielania.

a losovanie je hádzanie lososov (to je taká divná ryba) na každého kto príde ;) ... inak bude stačiť napísať ako vždy nejaké heslo asi vo všeobecnosti !play alebo !krleš (to sa dohodneme na streame a pokiaľ bude dosť ľudí, tak každých 30 min vyhrá niekto CCT kódik ;)

[BIA]
Beta Tester
391 posts
4,634 battles
54 minutes ago, BL4CK_SK said:

spätne nie, jedine v prípade, že zapnem počítadlo priamo na streame, takže ostane viditeľné aj v pri sledovaní záznamu, inak počet ľudí aktuálne online je vidno len počas vysielania.

a losovanie je hádzanie lososov (to je taká divná ryba) na každého kto príde ;) ... inak bude stačiť napísať ako vždy nejaké heslo asi vo všeobecnosti !play alebo !krleš (to sa dohodneme na streame a pokiaľ bude dosť ľudí, tak každých 30 min vyhrá niekto CCT kódik ;)

myslel som si... tak dúfam, že nás automaticky bude stále 85 a viac :) Losovanie je stretnutie všetkých pravidelných losov (to je také zvieratko čo žije napr. v Nórsku anglicky Moose) z ktorých sa vyžrebuje výherca. ;) Tak gl, snáď to vyjde.

• Funny 1

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles

🍻👍☯️💞 ĎAKUJEM VŠETKÝM, celkovo 239 a priemer bol nad 84 ľudí, STE SUPEEEEEEEEEEEEEER 💞👍☯️ a zajtra a pozajtra (Sobota & Nedeľa) začíname o 18:00 - 20:00 🤩😎

Day1.jpg

• Cool 2

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles
1 hour ago, kubazet99 said:

A kody rozdáš výhercům až na konci celé soutěže,ve středu,nebo jinak?

CCT Kody na kontajnery dávam hneď ako niekto vyhrá, dostane cez twitch súkromnú správu, aby si to mohol zadať a prípadne sa pochváliť čo vyhral. Denne som zatiaľ takto vždy odovzdal minimálne 4 CCT kódy. A rovnako ich budem rozdávať až do 30.01.2019.

Veľká súťaž alebo FINÁLE bude až po skončení tých 12 vysielacích dní (30.01.2019 - Streda posledný deň z 12 tich) takže FINÁLE BUDE buď 02.02. alebo 09.02.2019 - ale to dám ešte vedieť ako sa spoločne dohodneme na streame - tam sa budú dať vyhrať ešte ďaľšie kódy + prémiové lode - tier a počet ešte upresním, ale bude ich fakt veľa - dokonca neviem, či to nebude najväčšie rozdávanie v rámci CZ/SK komunity odkedy sú lodičky online ;)

Players
5 posts
7,678 battles

we are the BEST :) BL4CKOVIA vyhravaju :)  a Parka dáme do klobas :Smile_izmena:

inak BL4CKU vcera  (ako by to napisali pani z TWITCHU) tvoje zdrnutie steamu by bolo 107 :cap_rambo::cap_rambo:

• Cool 1

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles
2 hours ago, 1Jakubko1 said:

we are the BEST :) BL4CKOVIA vyhravaju :)  a Parka dáme do klobas :Smile_izmena:

inak BL4CKU vcera  (ako by to napisali pani z TWITCHU) tvoje zdrnutie steamu by bolo 107 :cap_rambo::cap_rambo:

len 104 :Smile_veryhappy:

new-twitchtv-logo.png

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles
ĎAKUJEM VŠETKÝM ZA NEUVERITEĽNÝCH 12 DNÍ, STE SUPER

A JEDNO VIDEO NA ZÁVER AKO POĎAKOVANIE

to najväčšie poďakovanie príde o pár dní / týždňov, kde bude môcť za svoj čas venovaný mne, vyhrať najväčšiu porciu lodí a odmien,
akú kedy kto dával na streame alebo fóre v CZ/SK komunite. Oznam o dátume a čase konania uverejním neskôr.

Ďakujem ešte raz z hĺbky mojej čiernej duše.

Bl4ck ☯️

• Cool 1

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles
Dobrý večer.

Mám otázočku, chcel by som 09.02.2018 spraviť poďakovanie - LIVE STREAM - zato, že ste mi ako komunita pomohli dosiahnuť Twitch Partnera - sľúbil som, že budem rozdávať ceny a najlepšie priamo prémiové lode. Celkový rozpočet je cca 380 EUR (9770 CZK) + 10x CCT Kod od WG + Premiova lod tier 8 - podľa vlastného výberu od WG.

Stream by mal začať od 18:00 a dáme tam všetko, od odpočtu, cez Marbles až po nejaké iné snrady, aby ste sa zase raz všetci zabavili.

Potrebujem ale poznať Váš názor ako čo najlepšie rozdeliť celkovú sumu a tým pádom, čo by ste radi vyhrali - veľa lodičiek na nižších tieroch - alebo radšej pár poriadnych bojových legiend na tiere 8?
Veľmi pekne prosím o vybratie nejakej možnosti a v prípade že máte nejaký nápad tak sem s ním, lebo si fakt neviem vybrať ako urobiť radosť čo najviac ľudom a keďže to platím prevažne z vlastného, tak ehm, viac nemám :P

Ďakujeeeeeeeeeeem ☯️

STREAM v SOBOTU 09.02. od 18:00 tu:

Players
53 posts
13,427 battles

Ahoj, tvoje streamy mi uz chýbajú - do 9.2 budem mať "absťák" :Smile_amazed:

Nejaké "srandovné" prémiovky nižších tierov má asi každý, poriadnu VIII už pomenej - ak wg dá dačo mimoriadne op na V-VII (čo asi nedá) kľudne, inak radšej tie VIII podľa mna. A dačo čo má pancier a AA bo 0.8.0 :Smile_izmena:

[BL4CK]
Players
894 posts
31,606 battles

+ WG venuje do súťaže Premium Tier 8 - podľa vlastného výberu - takže si výherca priamo môže povedať akúkoľvek loď z premiového obchodu na tiere 8 

+ WG dáva ďalších 10x CCT Kódov = superkontajnerov (takže aj tam je šanca, že padne premiová loď na tiere 8)

a toto všetko vďaka @YabbaCoe :cat_cool: Ďakujeme

• Cool 1

[IDDQD]
[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
15,949 battles
Před 55 minutami BL4CK_SK řekl/a:
Dobrý večer.

Mám otázočku, chcel by som 09.02.2018 spraviť poďakovanie - LIVE STREAM - zato, že ste mi ako komunita pomohli dosiahnuť Twitch Partnera - sľúbil som, že budem rozdávať ceny a najlepšie priamo prémiové lode. Celkový rozpočet je cca 380 EUR (9770 CZK) + 10x CCT Kod od WG + Premiova lod tier 8 - podľa vlastného výberu od WG.

Stream by mal začať od 18:00 a dáme tam všetko, od odpočtu, cez Marbles až po nejaké iné snrady, aby ste sa zase raz všetci zabavili.

Potrebujem ale poznať Váš názor ako čo najlepšie rozdeliť celkovú sumu a tým pádom, čo by ste radi vyhrali - veľa lodičiek na nižších tieroch - alebo radšej pár poriadnych bojových legiend na tiere 8?
Veľmi pekne prosím o vybratie nejakej možnosti a v prípade že máte nejaký nápad tak sem s ním, lebo si fakt neviem vybrať ako urobiť radosť čo najviac ľudom a keďže to platím prevažne z vlastného, tak ehm, viac nemám :P

Ďakujeeeeeeeeeeem ☯️

STREAM v SOBOTU 09.02. od 18:00 tu:

Stream na moje narozky? Super :cap_popcorn::Smile_trollface:

• Cool 3
  • Boring 1

[IDDQD]
[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
15,949 battles
Před 34 minutami Mikhail800 řekl/a:

My Ryby sme silné!!! :cap_rambo: