[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #1 Posted January 15, 2019 Ahojte, tak som Vám sľuboval, že pripravujem jednu veľkú akciu pre Vás a je to TU! Od Piatka 18.01.2019 do Stredy 30.01.2019 každý večer od 19-21:00 (Ponelok až Piatok) od 18-20:00 (Sobota a Nedeľa) budem na svojom twitch kanále: https://www.twitch.tv/bl4cksk streamovať World of Warships, kde každú hodinu môžete vyhrať 1x CCT kod (Kontributorský superkontajner). Celkom je týchto kódov 25 a rozdané budú počas 12 dní = 25 hodín streamu. Jediná podmienka je mať počet minimálne sledujúcich nad 75 (aktuálne online počas celej doby streamu). Každý deň, si pozvem niekoho z Vás, aby si so mnou zahral v divizií. Výhoda je, že stačí mať zapnuťý stream (na pc, mobile, tablete), aby Vás tam bolo minimálne 75 a automaticky vylosujem každú hodinu jedného, kto je aktuálne online a ten vyhrá CCT kód. + prebieha komnunikácia s Wargamingom, aby trošku prispeli niečo navyšše takže sa môžno bude dať vyhrať toho počas sledovania viac. + pri sledovaní môjho streamu, máte možnosť získať každý deň VŠETCI Twitch kontajner priamo do hry Cieľom je dosiahnuť métu Twitch Partner - to je odmena pre mňa a preto potrebujem Vašu pomoc, ktorá bude odmenená, nielen možnosťou získať každý deň kód, ale po dosiahnutí tohto cieľa, vyhlásim MEGA súťaž, ktorú budem/e platiť z vlastného vrecka a budete mať možnosť vyhrať porciu darčekov - prémiové lode, dublony, prémiové účty a všetko možné čo je aktuálne v ponuke prémiového obchodu. Celkový rozpočet začína na sume 300 EUR (7660 KČ) + každý DONATE (podpora cez PayPal alebo u mňa môžete aj priamo kartou cez g4g) bude prevedený v plnej výške do rozpočtu a následne rozdaný ako ceny pre Vás , takže bude záležať len od Vás, koľko cien nakoniec bude, samozrejme stream o veľkú porciu cien bude robený sólo a oznamený vopred a hneď hovorím, že vyhrať budú mať väčšiu šancu práve tí, ktorí budú sledovať môj stream. Pre tých čo nevedia čo je to status Twitch partner = za menom streamera sa objaví fialová fajka, takže si tento status všimnete hneď. Po dosiahnutí tejto úrovne, Vám twitch sprístupní všetky možnosti pre stream - vlastnú porciu ikoniek (poznáte káčatká u peacemakera, alebo toho divného zrzka u martyvoe), okrem toho aj rozšírenia + prednostná podpora vysielania a iné veľmi užitočné veci. V žiadnom prípade nejde o zárobkovú činnosť - to len keby mal niekto náhodou pociť, že si rovno kúpim nové auto :D :D ... chcem, aby môj stream, bol zaujímavý pre každého kto to sleduje a toto, je práve potrebný krok, ako ho skvalitniť a vybudovať tzv. "vlastnú značku". Pre doplnenie, za posledný mesiac Vás prišlo fakt veľa, cez 250+ nových follow (sledovateľov), na súťaži o 3x Jean Bart celkový počet ľudí, ktorí prišli na stream bol 150+ a priemerný počet sledujúcich bol 98, už na Vianočnej súťaži Vás prišlo celkovo 210+ a priemerný počet divákov bol 134!, čo prekonalo všetko vysielané počas posledných 6 mesiacov, odkedy som sa stal komunitným kontribútorom a naposledy počas poslednej Nedeľe Vás na stream, ktorý celkovo trval 10,5hodiny prišlo viac ako 100 a priemerný počet sledujúcich, aj keď sa nerozdávali ceny bol medzi 52-65 ľudí. Takže každému kto chodí patrí veľká vďaka :) P.S: Nigthbot bol bugnutý a losoval naposledy stále uja Rimmera, aj keď nesúťažil, lebo ho eviduje ako top donator, už je to opravené, ale platí, ako naposledy, pokiaľ to vyhrá Rimmer losujeme znova :D :D ... akože pozitívna diskriminácia :P Tak šup online :) pri veľkej účasti to stihneme aj skôr ;) Ďakujem. Bl4ckSK 7 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CZSKN] zaciatocnikjap Players 53 posts 13,427 battles Report post #2 Posted January 15, 2019 Paradicka - mam rad sutaze kde sa pobavim, poucim a mam sancu vyhrat, aj ked neviem aka je trebars rychlost HE naboja na nejakej lodicke co este ani nie je v hre, len sa testuje :D ... a ak mozem prihovaram sa za ten neskorsi cas... 19-21h 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #3 Posted January 16, 2019 Počet rozdávaných CCT Kódov zvýšený z 25 na 50 !!! kadých 30 min jeden kódik (pri slplení min. 75 ľudí online) 5 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #4 Posted January 17, 2019 ❗️ ZMENA vysielania cez Sobotu a Nedeľu - od 18-20:00 ❗️ zmenil som čas cez víkend tak, aby ste večer mali voľno a prípadne aby ste si vedeli pozrieť alebo naplánovať aj iné aktivity - napríklad CW alebo iný stream 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BIA] Eraser_SK Beta Tester 391 posts 4,634 battles Report post #5 Posted January 17, 2019 Dá sa spätne overiť koľko ľudí bolo online? Čo je losovanie? Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #6 Posted January 17, 2019 12 minutes ago, Eraser_SK said: Dá sa spätne overiť koľko ľudí bolo online? Čo je losovanie? spätne nie, jedine v prípade, že zapnem počítadlo priamo na streame, takže ostane viditeľné aj v pri sledovaní záznamu, inak počet ľudí aktuálne online je vidno len počas vysielania. a losovanie je hádzanie lososov (to je taká divná ryba) na každého kto príde ;) ... inak bude stačiť napísať ako vždy nejaké heslo asi vo všeobecnosti !play alebo !krleš (to sa dohodneme na streame a pokiaľ bude dosť ľudí, tak každých 30 min vyhrá niekto CCT kódik ;) Share this post Link to post Share on other sites
[BIA] Eraser_SK Beta Tester 391 posts 4,634 battles Report post #7 Posted January 17, 2019 54 minutes ago, BL4CK_SK said: spätne nie, jedine v prípade, že zapnem počítadlo priamo na streame, takže ostane viditeľné aj v pri sledovaní záznamu, inak počet ľudí aktuálne online je vidno len počas vysielania. a losovanie je hádzanie lososov (to je taká divná ryba) na každého kto príde ;) ... inak bude stačiť napísať ako vždy nejaké heslo asi vo všeobecnosti !play alebo !krleš (to sa dohodneme na streame a pokiaľ bude dosť ľudí, tak každých 30 min vyhrá niekto CCT kódik ;) myslel som si... tak dúfam, že nás automaticky bude stále 85 a viac :) Losovanie je stretnutie všetkých pravidelných losov (to je také zvieratko čo žije napr. v Nórsku anglicky Moose) z ktorých sa vyžrebuje výherca. ;) Tak gl, snáď to vyjde. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] padik32 [BPCZ] Players 58 posts 11,335 battles Report post #8 Posted January 18, 2019 Skvělá akce a s nad se poštěstí.:-) Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #9 Posted January 19, 2019 🍻👍☯️💞 ĎAKUJEM VŠETKÝM, celkovo 239 a priemer bol nad 84 ľudí, STE SUPEEEEEEEEEEEEEER 💞👍☯️ a zajtra a pozajtra (Sobota & Nedeľa) začíname o 18:00 - 20:00 🤩😎 2 Share this post Link to post Share on other sites
[CKVN] lubomi99_SK [CKVN] Players 69 posts 14,384 battles Report post #10 Posted January 20, 2019 cau, je to super, len zatial som nevyhral, dufam ze sa to zmeni Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #11 Posted January 20, 2019 Pre každého kto chce vidieť ako stream vyzerá alebo nastavenie "nightbota" na losovanie https://www.twitch.tv/videos/366930374 Share this post Link to post Share on other sites
[ATOM] TheWyrm99 Players 48 posts 8,167 battles Report post #12 Posted January 26, 2019 A kody rozdáš výhercům až na konci celé soutěže,ve středu,nebo jinak? Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #13 Posted January 26, 2019 1 hour ago, kubazet99 said: A kody rozdáš výhercům až na konci celé soutěže,ve středu,nebo jinak? CCT Kody na kontajnery dávam hneď ako niekto vyhrá, dostane cez twitch súkromnú správu, aby si to mohol zadať a prípadne sa pochváliť čo vyhral. Denne som zatiaľ takto vždy odovzdal minimálne 4 CCT kódy. A rovnako ich budem rozdávať až do 30.01.2019. Veľká súťaž alebo FINÁLE bude až po skončení tých 12 vysielacích dní (30.01.2019 - Streda posledný deň z 12 tich) takže FINÁLE BUDE buď 02.02. alebo 09.02.2019 - ale to dám ešte vedieť ako sa spoločne dohodneme na streame - tam sa budú dať vyhrať ešte ďaľšie kódy + prémiové lode - tier a počet ešte upresním, ale bude ich fakt veľa - dokonca neviem, či to nebude najväčšie rozdávanie v rámci CZ/SK komunity odkedy sú lodičky online ;) Share this post Link to post Share on other sites
[CKVN] lubomi99_SK [CKVN] Players 69 posts 14,384 battles Report post #14 Posted January 26, 2019 cau, uz sa tesim na VIII. lodku, vopred uz dakujem 1 Share this post Link to post Share on other sites
1Jakubko1 Players 5 posts 7,678 battles Report post #15 Posted January 28, 2019 we are the BEST :) BL4CKOVIA vyhravaju :) a Parka dáme do klobas inak BL4CKU vcera (ako by to napisali pani z TWITCHU) tvoje zdrnutie steamu by bolo 107 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #16 Posted January 28, 2019 2 hours ago, 1Jakubko1 said: we are the BEST :) BL4CKOVIA vyhravaju :) a Parka dáme do klobas inak BL4CKU vcera (ako by to napisali pani z TWITCHU) tvoje zdrnutie steamu by bolo 107 len 104 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #17 Posted January 29, 2019 ĎAKUJEM VŠETKÝM ZA NEUVERITEĽNÝCH 12 DNÍ, STE SUPER A JEDNO VIDEO NA ZÁVER AKO POĎAKOVANIE https://youtu.be/zzpO9eLHMqw to najväčšie poďakovanie príde o pár dní / týždňov, kde bude môcť za svoj čas venovaný mne, vyhrať najväčšiu porciu lodí a odmien, akú kedy kto dával na streame alebo fóre v CZ/SK komunite. Oznam o dátume a čase konania uverejním neskôr. Ďakujem ešte raz z hĺbky mojej čiernej duše. Bl4ck ☯️ 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #18 Posted February 4, 2019 Dobrý večer. Mám otázočku, chcel by som 09.02.2018 spraviť poďakovanie - LIVE STREAM - zato, že ste mi ako komunita pomohli dosiahnuť Twitch Partnera - sľúbil som, že budem rozdávať ceny a najlepšie priamo prémiové lode. Celkový rozpočet je cca 380 EUR (9770 CZK) + 10x CCT Kod od WG + Premiova lod tier 8 - podľa vlastného výberu od WG. Stream by mal začať od 18:00 a dáme tam všetko, od odpočtu, cez Marbles až po nejaké iné snrady, aby ste sa zase raz všetci zabavili. Potrebujem ale poznať Váš názor ako čo najlepšie rozdeliť celkovú sumu a tým pádom, čo by ste radi vyhrali - veľa lodičiek na nižších tieroch - alebo radšej pár poriadnych bojových legiend na tiere 8? Veľmi pekne prosím o vybratie nejakej možnosti a v prípade že máte nejaký nápad tak sem s ním, lebo si fakt neviem vybrať ako urobiť radosť čo najviac ľudom a keďže to platím prevažne z vlastného, tak ehm, viac nemám :P Ďakujeeeeeeeeeeem ☯️ STREAM v SOBOTU 09.02. od 18:00 tu: https://www.twitch.tv/bl4cksk Share this post Link to post Share on other sites
[CZSKN] zaciatocnikjap Players 53 posts 13,427 battles Report post #19 Posted February 4, 2019 Ahoj, tvoje streamy mi uz chýbajú - do 9.2 budem mať "absťák" Nejaké "srandovné" prémiovky nižších tierov má asi každý, poriadnu VIII už pomenej - ak wg dá dačo mimoriadne op na V-VII (čo asi nedá) kľudne, inak radšej tie VIII podľa mna. A dačo čo má pancier a AA bo 0.8.0 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Players 894 posts 31,606 battles Report post #20 Posted February 4, 2019 + WG venuje do súťaže Premium Tier 8 - podľa vlastného výberu - takže si výherca priamo môže povedať akúkoľvek loď z premiového obchodu na tiere 8 + WG dáva ďalších 10x CCT Kódov = superkontajnerov (takže aj tam je šanca, že padne premiová loď na tiere 8) a toto všetko vďaka @YabbaCoe Ďakujeme 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #21 Posted February 4, 2019 Před 55 minutami BL4CK_SK řekl/a: Dobrý večer. Mám otázočku, chcel by som 09.02.2018 spraviť poďakovanie - LIVE STREAM - zato, že ste mi ako komunita pomohli dosiahnuť Twitch Partnera - sľúbil som, že budem rozdávať ceny a najlepšie priamo prémiové lode. Celkový rozpočet je cca 380 EUR (9770 CZK) + 10x CCT Kod od WG + Premiova lod tier 8 - podľa vlastného výberu od WG. Stream by mal začať od 18:00 a dáme tam všetko, od odpočtu, cez Marbles až po nejaké iné snrady, aby ste sa zase raz všetci zabavili. Potrebujem ale poznať Váš názor ako čo najlepšie rozdeliť celkovú sumu a tým pádom, čo by ste radi vyhrali - veľa lodičiek na nižších tieroch - alebo radšej pár poriadnych bojových legiend na tiere 8? Veľmi pekne prosím o vybratie nejakej možnosti a v prípade že máte nejaký nápad tak sem s ním, lebo si fakt neviem vybrať ako urobiť radosť čo najviac ľudom a keďže to platím prevažne z vlastného, tak ehm, viac nemám :P Ďakujeeeeeeeeeeem ☯️ STREAM v SOBOTU 09.02. od 18:00 tu: https://www.twitch.tv/bl4cksk Stream na moje narozky? Super 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CKVN] lubomi99_SK [CKVN] Players 69 posts 14,384 battles Report post #22 Posted February 5, 2019 cau, ja radsej poriadnu 8 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Mikhail800 Weekend Tester 1,332 posts 21,210 battles Report post #23 Posted February 5, 2019 19 hours ago, LucyCZ said: Stream na moje narozky? Super My Ryby sme silné!!! Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #24 Posted February 5, 2019 Před 34 minutami Mikhail800 řekl/a: My Ryby sme silné!!! Rybany? btw jsem vodnář Share this post Link to post Share on other sites