[_PL_] MrAndrix_ Beta Tester 5,262 posts 18,801 battles Report post #1 Posted January 8, 2019 Nuda nic się nie dzieję więc zagrajmy O co chodzi: 1) DD t3 wszystkie po za okrętami premium 2) Ilość graczy( zależy ilu graczy się zgłosi) 3) Termin 11.01 godz. 20:30 4) Mapa Wielki wyścig tryb epicentrum 5) Czas 20 minut oosoba stawiająca dym dyskwalifikacja tak więc nieradze Ale o co chodzi??? Sprawa jest prosta tworzymy drużyny 5 osobowe i walczymy tylko na torpedy( do każdego teamu dołączy po 2 sedziów) Uwaga nie zgłaszamy teamów będzie system dobierania Spokojnie nie będzie ze 5 fioletów będzie grać z 5 słabszych graczy Uwaga!!!!! Można używać flag i camo ale nie można dymu Jeśli drużyna przestanie istnieć to wtedy nawalanka toczy się do momentu gdy zostanie tylko 1 Ale wcześniej nie można atakować zawodników swojej drużyny do kolejnej rundy przechodzą gracze którzy odpadną od 7 w górę w przypadku braku graczy z listy w pierwszej kolejności lista rezerwowa a potem ewentualni chętni ze streamów Zasady wygranej ( zobaczymy od ilości zgłoszeń) Oczywiście The last one win w finale wybrany okręt premium t8 2 miejsce premka t6 3 5 kontenerów dużych ( chyba żeby wycofali to okręt premium t5) Miejsca 1 i 2 to wiadomo finał 1 vs 1 walka o miejsca 3 i 4 to walka 2 graczy którzy odpadną wcześniej niz czołowa 2 oczywiście finał na pełnej puli hp Uwaga zasady mogą być zmodyfikowane jeśli będzie więcej graczy i będzie info maks 24 h przed zabawą Osoby prowadzące AhmedDetonujBoom Hultaj Barula Michael1_2016 Ale pytania proszę do mnie i w tym temacie czas zgłoszeń maks Czwartek godz 24:00 pierwsi liczeni gracze to oczywiście pierwsza zgłoszona 20 temat do zgłoszeń https://forum.worldofwarships.eu/topic/111363-temato-do-zgłoszeń-uczestników/ 3 Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] MrAndrix_ Beta Tester 5,262 posts 18,801 battles Report post #2 Posted January 11, 2019 AKTUALIZACJA zbiórka o 20 na discordzie hultaja https://discord.gg/fz9SHm nie jest koniecznością ale jakbyście mieli pytania to wchodzicie Dyw1 jako poczekalnia Dyw 2 i Dyw 3 dla drużyn Podział na teamy Team A 1. Amethyst_Pony 2. felicjan123 3. dragonfly33 4. Matlorn 5. Zedallert Team B 1. ser_krek 2. Twoja_magiczna_kura 3. ob1wan 4. _PL_DonVito 5. CieVaX Team C 1. wittib1 2. domirex540 3. baxowaty 4. kapitan_Al 5. Zmijass Team D 1. Lukasz_111 2. _NightStalker_ 3. Terragion 4. Kupniula 5. 1031 Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] MrAndrix_ Beta Tester 5,262 posts 18,801 battles Report post #3 Posted January 11, 2019 s Share this post Link to post Share on other sites
[ANTL] Matlorn Players 7 posts 5,177 battles Report post #4 Posted January 11, 2019 Świetna zabawa, ale muszę wracać do chorej żony. Oddaje 3 miejsce walkowerem. Miłego wieczoru. Share this post Link to post Share on other sites
[NOSUB] Chadmageddon Players 194 posts 19,490 battles Report post #5 Posted January 11, 2019 Ja również dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie i fajnie, że udało się zając 3 miejsce , a dla Matlorna będzie mała niespodzianka Share this post Link to post Share on other sites
[QTAZ] _NightStalker_ Players 681 posts 28,563 battles Report post #6 Posted January 11, 2019 Dzięki za grę. Zabawa przednia. Dużo zdrówka dla żony i do zobaczenia na wodach. Share this post Link to post Share on other sites
dragonfly33 Players 223 posts 17,968 battles Report post #7 Posted January 11, 2019 I dopiero na takim formacie bitew widać jak dynamiczna i ciekawa może być gra na niższych tierach ;D Gratulację dla wszystkich ! Share this post Link to post Share on other sites
domirex540 Beta Tester 502 posts 10,733 battles Report post #8 Posted January 11, 2019 Ponoć następna edycja ma być na T3 pancerno pokładowych krążkach, to może plumkać będziemy do siebie tylko z AP by IFHE nie grało roli? Share this post Link to post Share on other sites
dragonfly33 Players 223 posts 17,968 battles Report post #9 Posted January 11, 2019 Wariagi pod pomocniczą ? ;D Share this post Link to post Share on other sites
LoveMeMore Players 86 posts 5,901 battles Report post #10 Posted January 11, 2019 Brawa dla zwycięzców 2 Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] MrAndrix_ Beta Tester 5,262 posts 18,801 battles Report post #11 Posted January 12, 2019 4 hours ago, Matlorn said: Świetna zabawa, ale muszę wracać do chorej żony. Oddaje 3 miejsce walkowerem. Miłego wieczoru. 3 4 ngrody wysłane wittib troche inaczej poszło :) Share this post Link to post Share on other sites
[ANTL] Matlorn Players 7 posts 5,177 battles Report post #12 Posted January 12, 2019 Hej. Kto wygrał? Jak będzie kolejna edycja takich zabaw, pisze się od razu. Jak kolega wyżej stwierdzam, że ta gra w takim formacie daje niezłego fana... Gdyby nie wołająca żona to może bym Łobuza ubił, ale się zdekoncentrowałem... Ogólnie uwielbiam niszczarki, dopiero od niedawna kolega mnie poduczył gry pancernikami np. A twitcha wyłączyłem, bo takie lagi mi na grze robił, że szok. Dlatego o kręgu się dopiero z gry dowiedziałem. PS. Polecacie jakiś klan, gdzie nie ma wielkiej spiny i można trochę pograć razem? Nadaje się? (pytam, bo prawie każdy gracz w zabawie miał klan, tylko nie ja :P) Share this post Link to post Share on other sites