Jump to content
  • 0
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
DuneDreamer

Glued ships

4 comments in this topic

Question

[STARS]
Players
499 posts

I saw a very strange thing happening today. I collided in my Montana with another Montana and it seemed like the ships have become "glued" at exactly the point you see on the screenshot. This continued until the end of the game for a duration of 10 minutes. No matter what I did, I couldn't separate my ship from the other ship. I couldn't reverse and I couldn't accelerate. I was stuck at 4.6 knt. Does anyone have an idea why this has happened? I think it is a technical issue.

 

Screenshot_1.png.3a74ebaee1f83d26185062a7176df247.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
[WG-EU]
WG Team, WoWs Wiki Team
3,499 posts
11,841 battles

Yes, this is a bug. Some ships seem to have areas at their hull where other ships can get stuck.

Possible options to solve this:

- both ships reversing

- a ram by another ship to break the connection

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[STARS]
Players
499 posts
21 minutes ago, Commander_Cornflakes said:

- a ram by another ship to break the connection

Maybe they can implement a quick command "Please, ram me", similar to "Provide AA support"? :cap_hmm:

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[ADRIA]
[ADRIA]
Players
4,914 posts
7,018 battles
3 hours ago, DuneDreamer said:

Please, ram me

0qRrNkM.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×