Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Nodslayer

servers are awful last few days

12 comments in this topic

Recommended Posts

Players
1 post
486 battles

Hi all,

 

 Servers last few days been rubbish ive found and quite a few mates also got issues with themselves getting disconnected mid game or massive lag spikes mid game.

 

Its not my side obviously ive checked, but given quite a few people ive mentioned in game said they also dced im guessing something wrong with servers.

Any idea when servers going to stabalise as no point paying for premium when have had soo many dced last couple of days, (one game i had 4 afk ships due to this!)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[HUN]
Players
205 posts
2,178 battles

I can confirm this. Yesterday I had more disconnections than what I usually experience in an entire month!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[DAVY]
[DAVY]
Beta Tester
1,222 posts
7,217 battles

game froze going into battle for me and even though I restarted the game it wouldn't let me in

first time its done this for ages

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PMI]
Players
2,350 posts
5,542 battles
1 hour ago, MaxxyNL said:

No problems here. t2011.gift2005.gif

Ditto.

 

Try restarting router etc people, not even kidding. Spent last hour knocking flakes in coop without a single issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[NED]
Players
4,193 posts
11,680 battles

Had some massive spikes during CW lately. Kind of interesting: (re)acting to thing that happened 10 seconds ago. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
3,333 posts
5,792 battles
3 minutes ago, Ferry_25 said:

Had some massive spikes during CW lately. Kind of interesting: (re)acting to thing that happened 10 seconds ago. 

 

Had that same problem. All of a sudden your ping jumps to 500, then you ship stopps, only to warp ahead a few secs later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[NED]
Players
4,193 posts
11,680 battles
57 minutes ago, ForlornSailor said:

 

Had that same problem. All of a sudden your ping jumps to 500, then you ship stopps, only to warp ahead a few secs later.

Well in my case the net outcome is at least 20-30 seconds lost. Sooooo... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[NED]
Players
4,193 posts
11,680 battles
27 minutes ago, ForlornSailor said:

 

Wow. Thats unplayable.

It's more about my skill.... :Smile_teethhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×