[WG] YabbaCoe WG Staff 4,632 posts 4,416 battles Report post #1 Posted December 18, 2018 Kapitáni! narazíte-li ve verzi 0.7.12 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. Jak hlásit chyby? Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla: Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu. Založte vlákno s jasným názvem Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag. Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici. Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil. Doporučená struktura hlášení bugu: Loď Mapa Čas Popis bugu kopie záznamu dxdiag V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy. Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu. Především nezapomínejte na screenshoty a WGCheck! https://eu.wargaming.net/support/cs/products/wows/article/10248/ Děkujeme 1 Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] Prdoch65 Players 357 posts 8,704 battles Report post #2 Posted December 19, 2018 klasika jazykový babylon v popisu aktualizace půl česky půl anglicky .... . Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,097 posts 20,670 battles Report post #3 Posted December 21, 2018 pořád je tak 50% šance že se nezobrazí pobitevní statistiky a skočí to rovnou do přístavu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 251 posts 3,171 battles Report post #4 Posted December 23, 2018 Neviem, či je to chyba, ale nezobrazujú sa (alebo ich len ja nevidím) u všetkých lodí + bodíky za prvý win s loďou. Po zapnutí hry to vyzerá v prístave takto (viď spoiler) A nikto dnes ešte s mojím účtom nehral. Skrátka napríklad u Gneisenau +100% je vidno, u lodí Colorado a Amagi nie. Je to chyba? Alebo nie? Spoiler ďakujem za váš čas. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Smil_Flek_z_Nohavic Players 211 posts 32,437 battles Report post #5 Posted December 23, 2018 Před 5 minutami VeronikaSVK řekl/a: Neviem, či je to chyba, ale nezobrazujú sa (alebo ich len ja nevidím) u všetkých lodí + bodíky za prvý win s loďou. Po zapnutí hry to vyzerá v prístave takto (viď spoiler) A nikto dnes ešte s mojím účtom nehral. Skrátka napríklad u Gneisenau +100% je vidno, u lodí Colorado a Amagi nie. Je to chyba? Alebo nie? Odhalit skrytý obsah ďakujem za váš čas. Je tam málo miesta na vločku aj na percentá. Tam kde už nemáš vločku tak sa to zobrazuje normálne. Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 251 posts 3,171 battles Report post #6 Posted December 23, 2018 Dík, už mi to bolo objasnené i u nás doma.. A nestihla som ten príspevok upraviť, či zmazať.. (chjo..) Share this post Link to post Share on other sites
[BONA] petrcel Players 37 posts 13,351 battles Report post #7 Posted December 25, 2018 Nechodí odměny za plnění úkolů. Dostal jsem akorát kontejner. Signály jsou z kontejneru. Share this post Link to post Share on other sites
[BONA] petrcel Players 37 posts 13,351 battles Report post #8 Posted December 25, 2018 A nepřipsala se ani ocel z kampaně. Share this post Link to post Share on other sites
[BONA] petrcel Players 37 posts 13,351 battles Report post #9 Posted December 25, 2018 Už je to v pořádku po hodině a půl připsáno Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Korzár, WoWs Wiki Team, Korzár 3,021 posts 14,441 battles Report post #10 Posted December 25, 2018 Dobrej opruz je, že 100% bonusy se objeví až po sfouknutí vložčky Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] USS_Greyhound_CZ Players 8 posts 15,479 battles Report post #11 Posted December 27, 2018 Zdravím, už nějakou dobu pozoruji, že se mi na žádné lodí nezobrazuje sněhová vločka. Na začátku nového dne mi tam přistanou jen denní bonusy 50% a více procent. Neví někdo čím by to mohly být? Díky. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,492 posts 735 battles Report post #12 Posted December 27, 2018 Před 34 minutami Seth_83 řekl/a: Zdravím, už nějakou dobu pozoruji, že se mi na žádné lodí nezobrazuje sněhová vločka. Na začátku nového dne mi tam přistanou jen denní bonusy 50% a více procent. Neví někdo čím by to mohly být? Díky. První podmínkou je mít otevřené okno dokořán.. Druhá podmínka je aby sněžilo. Pak už jen stačí zapnout WOWS a vloček tam budeš mít habaděj. 4 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,766 posts 5,370 battles Report post #13 Posted December 27, 2018 13 minutes ago, Wolffnstein said: První podmínkou je mít otevřené okno dokořán.. Druhá podmínka je aby sněžilo. Pak už jen stačí zapnout WOWS a vloček tam budeš mít habaděj. Bych si ho i otevřel , ale opravář ještě nepřišel , takže hardlock . A za druhé , u nás naposled sněžilo na Štědrý den a od tý doby ani prdličku Spoiler zabere na to bot ? upravující sprostomluvu ? Dodatek , mrazák mám taky odmražený Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,766 posts 5,370 battles Report post #14 Posted December 27, 2018 56 minutes ago, Seth_83 said: Zdravím, už nějakou dobu pozoruji, že se mi na žádné lodí nezobrazuje sněhová vločka. Na začátku nového dne mi tam přistanou jen denní bonusy 50% a více procent. Neví někdo čím by to mohly být? Díky. a je to přibližně v polovině https://worldofwarships.eu/cs/news/?category=public-test Sněhové vločky! Nový rok: čas zázraků. Co může být ve svátečním čase Nového roku lepší, než dárek, který vám vykouzlí úsměv na tváři? A tady přicházejí do hry sněhové vločky! Nová speciální sváteční akce, která bude probíhat po celou dobu verze 0.7.12. Touto dobou už byste měli dobře vědět, že s každou lodí můžete získat bonusové ZK za své první vítězství dne, že ano? Sněhové vločky jsou bonusem, který si můžete vyzvednout stejným způsobem, ale jen jednou za aktualizaci. Odměnou za jejich setřesení budou zdroje do arzenálu: uhlí a ocel. Share this post Link to post Share on other sites
[TTT] Rock_n_Rolf Players 1,209 posts 12,939 battles Report post #15 Posted December 27, 2018 1 hour ago, Seth_83 said: Zdravím, už nějakou dobu pozoruji, že se mi na žádné lodí nezobrazuje sněhová vločka. Na začátku nového dne mi tam přistanou jen denní bonusy 50% a více procent. Neví někdo čím by to mohly být? Díky. Jakmile to odjedeš už žádné vločky! Kolik ocele bys chtěl! Už to co se rozdává teď je na pováženou... 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] USS_Greyhound_CZ Players 8 posts 15,479 battles Report post #16 Posted December 27, 2018 Díky za odpověď Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Korzár, WoWs Wiki Team, Korzár 3,021 posts 14,441 battles Report post #17 Posted December 28, 2018 Mám připravený mod coop/ranked při přijetí někoho do divize se změní herní mód na random. V případě coopu se stockovou lodí bez kapitána je to dost veselý Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 210 posts 18,009 battles Report post #18 Posted December 28, 2018 Hrajeme všichni až na mě inkognito? 1 Share this post Link to post Share on other sites
[TTT] Rock_n_Rolf Players 1,209 posts 12,939 battles Report post #19 Posted December 28, 2018 2 hours ago, OscarVonReuental said: Hrajeme všichni až na mě inkognito? WG právě vzalo naming shaming na další level 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CZ] vojtas_cz Players 2 posts 5,408 battles Report post #20 Posted December 28, 2018 Pokud se behem ziskavani konteineru ALT+TABnete mimo hru, zustane konteiner viset na jeramu a da se tam i otevrit. EU server Pozorovano 28.12.2018 cca. 20:20-20:30 Share this post Link to post Share on other sites
[TTT] Rock_n_Rolf Players 1,209 posts 12,939 battles Report post #21 Posted December 29, 2018 12 hours ago, vojtas_cz said: Pokud se behem ziskavani konteineru ALT+TABnete mimo hru, zustane konteiner viset na jeramu a da se tam i otevrit. EU server Pozorovano 28.12.2018 cca. 20:20-20:30 Jenže to je normální WG design Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,719 posts 24,108 battles Report post #22 Posted December 29, 2018 Respektive ty kontíky se umí bugnout asi na deset způsobů. Jako celej přístav. A psát o tom je ztráta času... Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,766 posts 5,370 battles Report post #23 Posted December 29, 2018 A navíc , nevím jak u Vás . Včera jsem je neotevřel a dneska mi to nedalo na výběr , já chtěl uhlí a nasra*o mi to tam vlajky . Který můžu skoro rozdávat , kdyby to šlo Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 210 posts 18,009 battles Report post #24 Posted December 29, 2018 Před 2 hodinami Stratos_HF řekl/a: A navíc , nevím jak u Vás . Včera jsem je neotevřel a dneska mi to nedalo na výběr , já chtěl uhlí a nasra*o mi to tam vlajky . Který můžu skoro rozdávat , kdyby to šlo Taky se mi to stalo. Pokud nevybereš druh kontíku s tím, že ho jen neotevřeš, tak se ti to do dalšího dne vybere automaticky. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ Korzár, WoWs Wiki Team, Korzár 3,021 posts 14,441 battles Report post #25 Posted December 29, 2018 Při otevírání dárků mi po druhém kousku vyskakoval obsah rovnou z podpalubí (je třeba se odlogovat a vrátit zpět ) Share this post Link to post Share on other sites