The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,844 posts Report post #1 Posted December 13, 2018 Kliknijcie przycisk, aby wziąć udział w najnowszych zawodach, które będą trwały wyłącznie w ten weekend. Czeka wiele nagród do zgarnięcia! Przeczytaj cały artykuł 1 Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 559 posts 8,449 battles Report post #2 Posted December 13, 2018 Czyli jak zrobić z słabego trybu, jeszcze słabszy :) Dzięki temu, jeszcze więcej porażek, bo lud będzie się rzucał na dmg.. Z jednej strony tryb może być, ale jest nieprzemyślany. taki Steel rat, wystarczy że ulecza, i dostaje nawet 6 k bazowego expa XD Po za tym tryb nudny, bo nie było żadnych misji. Dopiero teraz dla ludzi, którzy mają od groma czasu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[DUCHY] redluckpl Players 4 posts 12,732 battles Report post #3 Posted December 14, 2018 Ja dostalem misje, ze musze zadac 100mln uszkodzen, 100mln przez taranowanie, a do wygrania mam 1 kredyt :D Kogos chyba ostro poj..... . :D Share this post Link to post Share on other sites
[NASI] ORP_Cody Players 7 posts 37,910 battles Report post #4 Posted December 14, 2018 Te misje są niewykonalne w weekend Share this post Link to post Share on other sites
[DUCHY] redluckpl Players 4 posts 12,732 battles Report post #5 Posted December 14, 2018 chyba ktos zera wpisal nie tam gdzie trzeba :) Share this post Link to post Share on other sites
[KLON] Firkines Players 447 posts Report post #6 Posted December 14, 2018 8 minutes ago, Jarkur700 said: Te misje są niewykonalne w weekend 32 minutes ago, redluckpl said: Ja dostalem misje, ze musze zadac 100mln uszkodzen, 100mln przez taranowanie, a do wygrania mam 1 kredyt :D Kogos chyba ostro poj..... . :D Przecież to jest tylko informacja o waszych postępach w zawodach i nikt wam tego nie każe robić w 100% za 1 dublona. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 559 posts 8,449 battles Report post #7 Posted December 14, 2018 Same porażki XD Rasputina nie zrobię na pewno. Chyba za późno zacząłem . Robię wjazd yolo, zabijam 3 , robię blisko 200 k dmg, i ginę...team i tak przegrywa:/ Share this post Link to post Share on other sites
[BUSHI] Odo_Toothless Modder 4,874 posts 22,427 battles Report post #8 Posted December 14, 2018 50 minutes ago, Firkines said: Przecież to jest tylko informacja o waszych postępach w zawodach i nikt wam tego nie każe robić w 100% za 1 dublona. Misja, to misja. Kto jej nie zrobi to leszcz :-P 1 Share this post Link to post Share on other sites
[85-A] grefin Weekend Tester 35 posts 6,807 battles Report post #9 Posted December 14, 2018 Będą jakieś informacje/tabele ile ma czołówka w poszczególnych kategoriach czy dopiero w środę niespodzianka i ogłoszenie wyników? Share this post Link to post Share on other sites
[BUSHI] Odo_Toothless Modder 4,874 posts 22,427 battles Report post #10 Posted December 14, 2018 2 hours ago, grefin said: Będą jakieś informacje/tabele ile ma czołówka w poszczególnych kategoriach czy dopiero w środę niespodzianka i ogłoszenie wyników? Tu nie ma co sprawdzać tabel. Trzeba stawiać obok krzesła nocnik i brać się niezwłocznie do rezania. Wygra ten, kto jak najmniej zejdzie z krzesła. Ewentualnie użytkownicy botów. Share this post Link to post Share on other sites
[85-A] grefin Weekend Tester 35 posts 6,807 battles Report post #11 Posted December 14, 2018 No właśnie tak to mi się nie chce bawić ;) Jakby nawet raz dziennie można było sprawdzić wyniki, to wiadomo by było czy jest sens siedzieć, czy boty, albo jakieś multikonta 24h/dobę wygrają. Share this post Link to post Share on other sites
[MORZE] PolakWrocek Weekend Tester 14 posts 7,891 battles Report post #12 Posted December 14, 2018 Nie ma szans na wygraną z kontami dzielonymi. A w paczce mikołaja będzie 10 streamers paint. Więc pas :) Share this post Link to post Share on other sites
Zmijass Players 12 posts 2,114 battles Report post #13 Posted December 15, 2018 Ale cisza w tym wątku... Szkoda że nie ma rankingu - nie wiadomo czy warto grać czy boty już wyśrubowały wynik Share this post Link to post Share on other sites
[AAO] Delysidus Players 46 posts 23,812 battles Report post #14 Posted December 17, 2018 Nie wiedzialem ze WG praomuje botow w konkursach bo napewno jakies boty wygraja ten turniej. Co do tej "misji" to tylko informacja o postepach a nie misja Share this post Link to post Share on other sites
[85-A] grefin Weekend Tester 35 posts 6,807 battles Report post #15 Posted December 17, 2018 6 hours ago, Delysidus said: Nie wiedzialem ze WG praomuje botow w konkursach bo napewno jakies boty wygraja ten turniej. Co do tej "misji" to tylko informacja o postepach a nie misja Może to była pułapka na boty i chcą trochę pobanować Ja dużo pograłem przez weekend, jestem ciekaw czy chociaż do 100 gdzieś się załapie. Share this post Link to post Share on other sites
[85-A] grefin Weekend Tester 35 posts 6,807 battles Report post #16 Posted December 19, 2018 No i się udało, opłaciło się zarwać 2 nocki Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] dragonfly33 Players 182 posts 16,239 battles Report post #17 Posted December 19, 2018 :D pudło wpadnie Share this post Link to post Share on other sites
Zmijass Players 12 posts 2,114 battles Report post #18 Posted December 20, 2018 Mi też się udało. Jean Bart już jest w porcie. Choroba unieruchomiła mnie w domu więc od piątku rano siedziałem i pływałem tylko Ghoulem. Tylko paczka od Mikołaja nie dotarła - ticket do supportu już poszedł. Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] dragonfly33 Players 182 posts 16,239 battles Report post #19 Posted December 20, 2018 Graty Zmijas. Jak mi się zaktualizuje to zobaczę czy mi wpadła paczka Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] dragonfly33 Players 182 posts 16,239 battles Report post #20 Posted December 20, 2018 Nie ma prezentu:/ Share this post Link to post Share on other sites
[85-A] grefin Weekend Tester 35 posts 6,807 battles Report post #21 Posted December 20, 2018 Ja cały czas Scarabem i Ghoulem, dla odchamienia czasem Vargiem :). U mnie paczki przyszły, ale same szmatki niestety. Share this post Link to post Share on other sites