Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Sledujte stream – získejte zdarma kontejner! - Diskuzní vlákno

33 comments in this topic

Recommended Posts

[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
16,102 battles

Už to funguje delší dobu a nedostala jsem nic - vše mám správně nastaveno - takže za sebe prdlajs! :etc_red_button:
Bylo řečeno, že to nějakou dobu trvá a stejně kulovka :Smile_facepalm:

• Cool 1

[HUGO]
Beta Tester
123 posts
12,821 battles

niekolko kontajnerov bolo na skusku rozdane minuly mesiac, odvtedy je akcia pozastavena - Fem vravela 

Inak povedane, nateraz ziadne kontajnery nechodia

• Cool 1

[T-N-T]
Players
340 posts
5,949 battles
14 hours ago, LucyCZ said:

Už to funguje delší dobu a nedostala jsem nic - vše mám správně nastaveno - takže za sebe prdlajs! :etc_red_button:
Bylo řečeno, že to nějakou dobu trvá a stejně kulovka :Smile_facepalm:

Nepíše se tam že to je od 7.12?

Za mě super akce, pár kontajnerů za něco, co dělám i tak. Negativní reakce zase moc nechápu, asi jsem divnej...

• Cool 1

[IDDQD]
Weekend Tester
2,035 posts
5,721 battles
47 minutes ago, Dropman12 said:

Za mě super akce, pár kontajnerů za něco, co dělám i tak. Negativní reakce zase moc nechápu, asi jsem divnej...

Souhlas. Divné je, že někdo je schopen vůbec uvažovat o tom, že by sledoval cokoli, nejen twitch, jen kvůli odměnám. A pak ještě pompézně napíše, že odměny jsou malé, na to aby koukal.

Ono by to ale mělo být jaksi naopak. Koukat, protože mě to baví. A odměna je jen bonus.

Pokud to nekdo tak nemá, je někde něco špatně. :D

• Cool 1

[T-N-T]
Players
340 posts
5,949 battles
9 minutes ago, Bergham said:

Souhlas. Divné je, že někdo je schopen vůbec uvažovat o tom, že by sledoval cokoli, nejen twitch, jen kvůli odměnám. A pak ještě pompézně napíše, že odměny jsou malé, na to aby koukal.

Ono by to ale mělo být jaksi naopak. Koukat, protože mě to baví. A odměna je jen bonus.

Pokud to nekdo tak nemá, je někde něco špatně. :D

Trochu se mi ulevilo, že nejsem jedinej kdo to tak vidí:)

• Cool 1

[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
16,102 battles
Před 1 hodinou Dropman12 řekl/a:

Negativni reakce jsou na spolehlivost funkcnosti. Uz na Zabakove streamu mely padat dropy a spouste lidem nepadlo nic. Po 30min to bylo myslim. 

Btw sledovat stream za 4 kamuflaze se nevyplatí ale jalo bonus asi dobry. Otazka je ktere streamy sledovat. 

Players
542 posts
14,755 battles

čo to znamená pozerať? Stačí sa prihlásiť na twitch prepojiť platformy a nechať bežať stream ako podmaz, alebo treba sa kanálu WOWs upísať? Alebo treba písať do chatu? Ako sa budú určovať odmeny? Random hráčom, alebo všetkým čo mali stream zapnutý podľa herného nicku viac ako hodinu? Strašne veľa informácií chýba. 

[IDDQD]
Weekend Tester
2,035 posts
5,721 battles
On 12/6/2018 at 12:27 PM, LucyCZ said:

Negativni reakce jsou na spolehlivost funkcnosti. Uz na Zabakove streamu mely padat dropy a spouste lidem nepadlo nic. Po 30min to bylo myslim. 

Btw sledovat stream za 4 kamuflaze se nevyplatí ale jalo bonus asi dobry. Otazka je ktere streamy sledovat. 

Za mě jednoznačně Flamu. I když casto záleží na hudebním doprovodu. Nejednou jsem to po dvaceti minutach vypnul, protoze mi z te hudby hrabalo. :D Flambass taky není špatný, ale je na můj vkus příliš sprosty. No a z česko/slovenských luhú a hájů sem-tam koukám na Blacka a Vojcka.

No a samozřejmě Kvaterky jako interaktivni doplnění hraní v úterý večer. :)

On 12/6/2018 at 12:28 PM, unhappy360 said:

čo to znamená pozerať? Stačí sa prihlásiť na twitch prepojiť platformy a nechať bežať stream ako podmaz, alebo treba sa kanálu WOWs upísať? Alebo treba písať do chatu? Ako sa budú určovať odmeny? Random hráčom, alebo všetkým čo mali stream zapnutý podľa herného nicku viac ako hodinu? Strašne veľa informácií chýba. 

Chtěl by sis napsat sledovacího bota na míru? :D

• Cool 2

[BIA]
Beta Tester
391 posts
4,634 battles

Ja pozerám len Blacka a Vojcka... ostatné je slabé. Kontajner od WG som dostal len raz... ale nehádam sa, beriem to ako plus. Vadí mi, že na to ľudí lákajú touto odmenou a potom sa čudujú, že sa ľudia (ktorí by tam asi inak nešli) sťažujú ak nič nedostanú. Malo to byť tak... sleduješ pošleme ti odmenu. Ale nie poďte sledovať a dostanete odmenu... lebo ľudia sú ochotní pre 3 kamufláže Vás aj ukrižovať.

Players
542 posts
14,755 battles
37 minutes ago, Bergham said:

Chtěl by sis napsat sledovacího bota na míru? :D

nie, ale keď hrám tak mám pustený podmaz. Ja mám málo času, tak ide o to, že nemám čas pozerať na niekoho ako hrá live (skorej záznam) lebo vtedy chcem hrať ja. 

Stále teda neviem, keďže nepozerám twitch pravidelne, ako to funguje. bolo by dobré aby to bolo vysvetlené pre dummies aké sú pravidlá. 

[IDDQD]
Weekend Tester
2,035 posts
5,721 battles

No, dle meho názoru mnoho lidí do chatu na twitchi nepíše. Ten chat lze dokonce skrýt. Jestli twitch pozná, zda-li je stažený ci nikoli, netuším.

Ale zkus se na to kouknout pohledem WG. Tem je, podle me, jedno, jestli na to koukáš nebo ne. Oni potrebujou mít co nejvyšší číslo sledovanosti, aby twitch jejich hru doporučoval ostatním uživatelům Twitche. Takže, alespoň ja bych řek, ze jediné co stačí, je mít to jakkoli puštěné.

• Cool 2

Alpha Tester
3,888 posts
26,946 battles

Budu OT. Twitch je mě buřt. Než sledovat jak někdo hraje, to si raději zahraju :Smile_glasses:
Na návody je tady YT a koneckonců i ten stream je tam uživatelsky příjemnější. Ale téma kontejnery mě zaujalo.

Kontejnery beru pouze jako zdroj nafty.
Tři dny nazpět nám chybělo cca 2k nafty do postavení posledního upgradeu na ocel (+10%). Dnes je postaveno a máme zase 2k nafty v plusu. Uznávám - dnes jsou vanoční kontiky. Ale i tak. Těch kontíků se hrne ze všech stran tolik (RN, Black), že ta nafta teče proudem. Odhadoval jsem to na takových 70-80 barelů denně u hardcore hráče a 50 u člověka co si přišel k lodím vypít kafe.
Pořád mě fascinuje jak WG dokáže devalvovat jakoukoliv měnu, kterou tady vytvoří. A že jich je!

• Cool 4

Players
1,998 posts

Pravidelne sleduji pouze Homára. Jeho stream, pohledy, recenze jsou stale zdaleka nejkvalitnejsi z CZ kontributoru i kvalita celkoveho streamu. U ostatnich si pustim semtam nejake video nebo recenzi na pripravovanou lod. Spis nez pro nejakou kvantitu ruznych kontejneru bych byl pro cestu kvality. Mene, ale lepsi obsah.

• Cool 3

[FIMRA]
Players
506 posts
14,710 battles

Kurna, zabudol som pristupove udaje na twitch ...

2 hours ago, Eraser_SK said:

Ja pozerám len Blacka a Vojcka... ostatné je slabé. Kontajner od WG som dostal len raz... ale nehádam sa, beriem to ako plus. Vadí mi, že na to ľudí lákajú touto odmenou a potom sa čudujú, že sa ľudia (ktorí by tam asi inak nešli) sťažujú ak nič nedostanú. Malo to byť tak... sleduješ pošleme ti odmenu. Ale nie poďte sledovať a dostanete odmenu... lebo ľudia sú ochotní pre 3 kamufláže Vás aj ukrižovať.

Vojcka som nepozeral, skusil som iba Blacka, ale pravdupovediac nezaujal ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.