Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Danny202

Vanguard

10 comments in this topic

Recommended Posts

[ADRIA]
Korzár
3,143 posts
4,078 battles
Před 1 hodinou chicken9x04 řekl/a:

Ahoj. Mate nekdo zkusenosti s Vanguardem? Jak se vam hraje? Dobra lod? Prumerna lod?

Nekupuj.. Je to příšerná loď. Nejhorší bitevní loď 8 tieru. 

• Cool 1

[T-N-T]
Weekend Tester, Players, In AlfaTesters
6,566 posts
15,971 battles
2 hours ago, chicken9x04 said:

Ahoj. Mate nekdo zkusenosti s Vanguardem? Jak se vam hraje? Dobra lod? Prumerna lod?

tady mas detalni rencenzi

https://forum.worldofwarships.com/topic/174800-mouses-little-white-christmas-reviews-1-vanguard/

[T-N-T]
Players
653 posts
775 battles
4 hours ago, Wolffnstein said:

Nekupuj.. Je to příšerná loď. Nejhorší bitevní loď 8 tieru. 

Je fakt škoda, že nejslavnější námořnictvo na světě od vývojářů moc lásky nedostává. Kromě konzistentního Thunderera je to vcelku velká bída v podobě podivných lodí. Ne, že by Vanguard byl nějaký zázrak. Americké Iowy tu loď předčili téměř ve všem a to byly o 3 roky mladší. 

Když se vydávala linie britských bitevek, tak jsem marně doufal v tom, že vývojáři naváží na zajímavý Warspite a vznikne linie průměrně pancéřovaných, ale velice přesných bitevních lodí s lepším healem . Bohužel jsme dostali linii přerostlých Zao se superhealem, která vlastně skoro nic neumí a ani lidi nebaví. Osobně hraji britské BB jen když mám nohy na stole, jsem pod vlivem a mozek mi funguje na 30%.

Vanguard byl šancí na to, jak se k tomuto konceptu vrátit, ale moc se to nepovedlo. Ta loď byla stavěná jako odpověď na Bismarcka, tak by měla mít i odpovídající výkon. Bismarck a Tirpitz jsou jedny z mála starých lodí, které jsou opravdu unikátní a neztratily moc ze své zábavnosti. Kéž by WG bylo více originální a přinášelo zajímavé lodě se specifickými herními styly (Tirpitz, Scharnhorst-  v době, kdy byl schopný trefit křižník, Atlanta atd.) místo toho dostáváme OP nesmysly (Smolensk), nebo lodě po kterých neštěkne ani pes (Vanguard). Za mě je to promarněná příležitost. 

[ADRIA]
Korzár
3,143 posts
4,078 battles
Před 1 hodinou Porpoise řekl/a:

Je fakt škoda, že nejslavnější námořnictvo na světě od vývojářů moc lásky nedostává. Kromě konzistentního Thunderera je to vcelku velká bída v podobě podivných lodí. Ne, že by Vanguard byl nějaký zázrak. Americké Iowy tu loď předčili téměř ve všem a to byly o 3 roky mladší

Hele ja bych nerekl, ze RN dostava malo lasky. Takova Fiji je vyborna lodka. Linie britskych DD je zabavna a ma od 6ky nahoru vic jak dobre lode. Pak nesmime zapomenout na Nelsona, Hood a treba onen Warspite. 

Ale samozrejme HE spamerske bitevni lode jsou kravina na entou. To nikdy nemelo vzniknout. Druha vec je ale onen Vanguard. Ta lod byla spatna i v realu a pokud je neco spatne, tak z toho neudelas zadnou super zbran. Vyjimkou jsou pouze lode slavneho sovetskeho namornictva, kde i Gangut sestreli Bismarck. (Viz. Video od WG na souboj Bismarck vs Gangut.)

• Cool 2

[T-N-T]
Players
653 posts
775 battles
22 minutes ago, Wolffnstein said:

Hele ja bych nerekl, ze RN dostava malo lasky. Takova Fiji je vyborna lodka. Linie britskych DD je zabavna a ma od 6ky nahoru vic jak dobre lode. Pak nesmime zapomenout na Nelsona, Hood a treba onen Warspite. 

Ale samozrejme HE spamerske bitevni lode jsou kravina na entou. To nikdy nemelo vzniknout. Druha vec je ale onen Vanguard. Ta lod byla spatna i v realu a pokud je neco spatne, tak z toho neudelas zadnou super zbran. Vyjimkou jsou pouze lode slavneho sovetskeho namornictva, kde i Gangut sestreli Bismarck. (Viz. Video od WG na souboj Bismarck vs Gangut.)

No já to nemyslel tak, že by RN lodě byly špatné. Jenom, že si mohli dát víc práce s tím, jak je pojmou. RN DD a křižníky jsou jedny z mých oblíbených lodí, i když ještě nemám doexpeno. 

[TXCOM]
Players
19 posts
2,266 battles

Diky vsem za dosavadni nazory. Recenzi od mysaka jsem cetl, ale je to jeden nazor, tak jsem chtel znat i ostatni. A zatim teda ani jeden pozitivni, coz me fakt prekvapuje.

[ADRIA]
Korzár
3,143 posts
4,078 battles
Před 13 minutami chicken9x04 řekl/a:

Diky vsem za dosavadni nazory. Recenzi od mysaka jsem cetl, ale je to jeden nazor, tak jsem chtel znat i ostatni. A zatim teda ani jeden pozitivni, coz me fakt prekvapuje.

Divej, on Vanguard je proste Warspitr na 8 tieru bez vyrazneho upgradu. Je to neskutecny papir a vetsina del ti bude nakladat. Myslim velkoraznich z bitevnich lodi a to i pod velkym uhlem. Navic citadela je obrovska, takze jdes na salvu i za 50 000 hp dolu. Druha vec je, ze nastavba je taktez slabe pancerovana a kazdy He granat ti da taky velke poskozeni. Del je pouze 8 a to kalibru 381 mm, coz je zase malo a ackoli jsou pomerne presna, nemaji penetraci a to v kombinaci se slabsim pancirem dela to, ze s lodi musis snipit. Rychlost taky zadny zazrak a AAcka jsou platna az na stredni aure. Kamuflaz je docela dobra, ale to te proste nevytrhne. Pokazde co se spotnes dostanes nakladacku. Za me je ta lod free damage. Ted si nejsem jisty, ale myslim, ze nema ani britsky superheal. Pokud jsi top tier, da se zahrat. Ale v desitkach si narozdil od Kii, Gascogne nebo Massachusets nezahrajes. 

• Cool 3

Sign in to follow this