Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Bergham

Bourgogne

4 comments in this topic

Recommended Posts

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,624 battles

Jo, Bourgogne bych v přístavu měl rád, Alsace se mi taky líbí. Bohužel ocel není zrovna surovina, na jejíž výtěžek v jakémkoliv časovém horizontu se mohu spoléhat.

PS: Doporučil bych @Bergham hodit tam aktuálnější screen. Afaik tahle kamufláž není na Bourgogne dostupná, ostatně to vypadá jako fotka Alsace v permacamu. Doporučil bych třeba tenhle screen Bourgogne:

e2312f10-ecb7-11e8-8fba-38eaa735f4cc.jpg

EDIT: Tady doplňuji review od malé bílé myšky: http://shipcomrade.com/?p=2129

Jen si dovolím opravit text z poslední grafiky: "Y'a aucun ennemi à bâbord... ni à tribord!" (Jinak fakt sandovní odchylka první věže, nějak jsem si toho na Alsace ještě nevšiml.)

• Cool 2

[IDDQD]
Players
331 posts
16,655 battles

Tohle byla moje vysněná loď od od doby, co přišla do hry - krásná, rychlá, 12 děl a "přední osmička" a hlavně reload booster. Loď sen. Po více jak roce jsem si jí konečně pořídil a ....... 

No jak to říct. V době, kdy ta loď přišla do hry, byl ten gameplay jiný než teď, nebyly žádné Kremliny, Thunderery, Azumy nebo Smolensky a v tom je asi největší potíž. Tahle loď se musí hrát víc jak křižník než bitevka tj. pěkně v pohybu a využívat rychlosti, manévrovatelnosti a rychlostí střelby a především využívat ta děla na střední vzdálenosti. Ano, dostřel je hodně dobrý, ale na delší vzdálenosti jsou použitelná maximálně HE a i tak to zase tolik nedělá - ta přesnost už také není bůhví jaká a děla trolí (brokovnici to někdy udělá i na vzdálenost 8-9 km). Loď je silná  v AP i HE granátech, ale použití je limitně situační a je třeba to mít na paměti a podle toho hrát.......Vše je tak nějak ok, pokud tedy do té doby neuhoříte. Se současným HE spamem je to mnohdy nemožné, HPček je na bitevku X tieru žalostně málo a je to sakra znát. Pokud však přeje štěstí, tak je to poctivá AP rasovina, o tom žádná. S výjimkou (to platí pro všechny BB) v poslední době hodně častých situací, kdy naprosto nepochopitelně místo očekávaného DS či alespoň podstatného snížení enemy HP dáte plnou salvu do boků křižníků max. za 5 k..... V ostatních parametrech je to jak u jiných Francouzů, takže v podstatě obdoba JB.

Osobně s ní mám statistiky nic moc, nemám problém přiznat, že chyby jsou mnohdy ve mně a prostě ve hře někdy nepotahám.  

Loď dobrá, v příhodných situacích doslova výborná, ale má své limity, které jsou dány množství HP a ráží děl. Takže se střídají hry, kdy vše válcujete a hry, kdy si ani neškrtnete. Hráči BB jistě znají.

• Cool 3

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,624 battles

Nádherná loď, se kterou je aspoň v Ranked moře srandy. Tak jsem měl rád Alsace, Bourgogne je prostě ve všem lepší. Když ve správnou chvíli hodíte Speed Boost (spolu s Georgií o parník nejrychlejší bitevky ve hře) a máte k dispozici Reload Booster, tak naděláte v enemy týmu za minutu dvě šílenou paseku. Neříkám, že je to moudré hraní (...a taky není :cap_yes:), ale je to sakra zábava. :Smile_trollface: A i když poté zpravidla zdechnete, buď uděláte dost pro výhru nebo si aspoň celkem bez problémů zachráníte hvězdu (bez dvacetiminutového nudného ostřelování na 20km). No a když hned nezdechnete, ten samý Speed Boost vám ještě může zachránit kůži při rychém úprku a přípravě na další boj.

No, ale v Randomu to bude problém, je rozdíl rushnout 3-5 lodí a rushnout jich třeba deset. To křehká Bourgogne prostě nevydrží, aby se přiblížila dost blízko. Čili očekávám nudné přestřelování na dálku, uhýbání HE spammerům a obecně mizerné výsledky a rajčatové PR... :Smile_sad:

Sign in to follow this