Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Sigimundus

HMS Thunderer

48 comments in this topic

Recommended Posts

[IDDQD]
Weekend Tester
2,035 posts
5,721 battles

Sigma 1.6. To stačí k rozhodnutí, jestli ji chtít. :D Ale dal bych ruku do ohně za to, že ji postelujou a ta sigma určitě neprojde.

• Cool 2

[IDDQD]
[IDDQD]
Beta Tester
810 posts
10,531 battles

Tohle není od WG, ale jen pokus autorky recenzí (April WhiteMouse) jak by mohl vypadat Conqueror s velkými děly na 9 tieru jako prémiová loď na způsob Musashi, Missouri nebo teď Jean Bárta. Už je to celkem starý z května tohoto roku.

• Cool 1

[ADRIA]
Korzár
3,143 posts
4,037 battles
4 minutes ago, Danny202 said:

Tohle není od WG, ale jen pokus autorky recenzí (April WhiteMouse) jak by mohl vypadat Conqueror s velkými děly na 9 tieru jako prémiová loď na způsob Musashi, Missouri nebo teď Jean Bárta. Už je to celkem starý z května tohoto roku.

No.. a any news? Bude ve hre, nebo je to ciste jen jeji vyplod fantazie a WG to nezajima?

[IDDQD]
[IDDQD]
Beta Tester
810 posts
10,531 battles
Před 1 minutou Wolffnstein řekl/a:

No.. a any news? Bude ve hre, nebo je to ciste jen jeji vyplod fantazie a WG to nezajima?

Nebude ve hře, není to nic od WG jen jak píšeš výplod fantazie. 

edit: I když kdo ví, jednou asi WG něco takového napadne udělat a nebo jen buffnou velké děla Conquerora třeba reload time.

• Cool 2

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,507 battles

Umm, tak procházím fórum a tenhle topic by se asi radši měl preventivně buď smazat, nebo upravit aby odpovídal oficiálně představenému Thundereru.

Ten totiž není T9, ale T10 a vůbec má vlastních blbůstek a rozdílů dost.

[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
15,937 battles

To bude chybka, já tam mám 65% :cap_rambo:

[IDDQD]
Players
331 posts
16,655 battles

Nakonec jsi si jí pořídil a nelituju. Výborná loď co se týče přesnosti děl a reloadu (i když taky má někdy své momenty, kdy to letí divně) a manévrovatelnosti. Její slabinou je pancíř....ten předek citadely je chráněn na bitevku až směšně. Někdy natankuje a někdy ta HP mizí strašně rychle - první hru sem odtankoval skoro 4 mil, druhou jen něco přes milion.......faktor RNG. Holt je to něco za něco, na blízko ta loď vyloženě není.

I přes vysokou možnost zapálení mi tedy moc nezapaluje, těch salv HE za 10-12K plus jeden dva ohně, které jsou vidět snad ve všech videích kontributorů  mám osobně minimum - přijde mi, že to má na Hečka horší rozptyl než na AP, ale to je asi subjektivní. Každopádně tak jako tak, mám za bitvu dva maximálně tři ohně při 80 zásazích Hečky, což mi přijde vzhledem k těm 63% procentům šance na zapálení až směšné. Nicméně stejně raději používám AP. Za mě dobrá loď, v rukou fialky až vražedně dobrá, v případě přejícího RNG až tak dobrá, že by neměla ve hře vůbec být.  

Do křižníků typu Smolensk je lepší střílet HE, ty dávají citadely jedna báseň, zatímco AP nemilosrdně prostřelují.

• Cool 1

Players
5,532 posts
36,816 battles

No, ono totiz 63% zapalovani u HE strilenych do T10 lode, ktera ma DCM1 + FP,  je jen necelych 27%.

• Cool 1

[IDDQD]
[IDDQD]
Beta Tester
810 posts
10,531 battles

Dovolím si zde sepsat takové mé první poznatky k této lodi. Nemám s Thunderem moc bitev (4 :Smile_hiding:), ale zatím co jsem s ním odehrál, tak se opravdu královsky bavím. A i po čtyřech hrách už dokážu o lodi dost napsat. Nemám moc rád britské bitevní lodě a skoro žádné už na randomu nehraju, ale chtěl jsem si udělat radost a tak jsem váhal mezi Thundererem a Smolenskem a jelikož já jsem BB typ hráče, tak volba byla pro mě jasná. Smolensk je asi pro mnoho lidí lepší volba a vůbec asi nejlepší loď za uhlí, ale pro mě je Smolensk prostě neatraktivní už jen kvůli tomu jak je silný (prostě je OP jako prase). Thunderer je každopádně taky velmi silná loď. Má excelentní děla s klasickou rozbuškou na AP granátu a 30 mm overmatch + vynikající disperzi, sigmu, penetraci a taky pak excelentní britské HE granáty s velmi vysokou šancí na zápal a velmi vysokým DMG na granát. To dělá z lodě ultimátního zabijáka pro všechny typy lodí od DDček přes křižníky až po BB a CV. Loď má vynikající úhly pro střelbu všemi děly + velmi rychlé kormidlo!!! Oproti třeba Montáně je rozdíl v kormidle naprosto propastný a tak se s Thunderem velmi dobře manévruje. Loď má taky dobré maskování. Za lepší průměr se dá považovat i celkem silné AAčka + baráž. Jako mínus bych uvedl, že loď má celkem slabý pancíř + 32 mm paluba a vysokou citadelu navíc zde oproti Conqueroru bez super healu (má ovšem o jeden heal navíc). I tak toho dokáže dost odrazit, ale je velmi důležité se dobře úhlovat a chránit si boky. Taky nevydrží větší fokus od křižníků, tak jak třeba Yamato nebo Kremlin. Další věc je velmi slabý horizontální pancíř a ochrana proti bombám a raketám. Loď hodně trpí na nálety letadlovek právě na bomby a rakety a taky ráda hoří. To by bylo asi tak vše k plusům a mínusům. Ohledně gameplay, tady je více variant, loď se dá hrát více styly. Buď jako Conqureror jen na HE, což ale není tak zábavné a tady si myslím, že kdo chce hrát jen na HEčka, tak mu vystačí v bohatě Conqueror. Pak jsou tu i luxusní APčka a loď se dá hrát i pouze na APčka. Díky velmi dobré přesnosti, ráži a penetraci se dají krásně citadelovat jak bitevní lodě tak i křižníky na velmi dlouhé vzdálenosti. Asi nejlepší způsob je ale kombinace AP tak i HE granátů. Bitvy jsem pak končil např. s 200k DMG a to např. 80k na AP, 80k na HE a 40k na požáry. Prakticky nic nemá šanci, pokud se chytře využívají oba druhy munice. Ještě takové velké plus je rychlost přebíjení děl 23s s modulem + vysoká rychlost otáčení hlavních dělových věží. Za mě tuto loď můžu s jistotou doporučit. Nemám s lodí moc nahrané, ale každá bitva mě s Thundererem bavila a rozhodně je to zábavnější a podle mě i lepší loď než např. Conqueror. 

• Cool 7

[IDDQD]
[IDDQD]
Beta Tester
810 posts
10,531 battles

Ta loď je naprosto epická i v rankedech. Ty děla když dá RNG, tak krájí úplně všechno. Tak dobrý pocit z děl nemám na žádné jiné lodi. Poslední hru jsem měl skoro orgasmus, na co jsem namířil, to jsem trefil a citadely padaly jedna za druhou.

Kdybych měl říct, jaká BB má nejlepší děla ve hře, tak pro mě je to Thunderer! :cap_rambo:

Zatím dvě ze tří her v rankedech! :Smile_izmena:

Spojler

shot-19_11.27_22_30.42-0123.thumb.jpg.5c19532e47be11ee4aaa46bfbffeab8f.jpgshot-19_11.27_22_30.39-0958.thumb.jpg.3b111d9cfe57f8fdb08d47809c694f7f.jpg

shot-19_11.27_22_00.50-0174.thumb.jpg.8f3d11f6c3504de2e9ba4418f9f0249e.jpgshot-19_11.27_22_00.53-0734.thumb.jpg.36a15f996767aef321c086a33b9dcd6a.jpg

• Cool 3

[T-N-T]
[T-N-T]
Players
1,283 posts
25,248 battles
Před 7 hodinami Danny202 řekl/a:

Ta loď je naprosto epická i v rankedech. Ty děla když dá RNG, tak krájí úplně všechno. Tak dobrý pocit z děl nemám na žádné jiné lodi. Poslední hru jsem měl skoro orgasmus, na co jsem namířil, to jsem trefil a citadely padaly jedna za druhou.

Kdybych měl říct, jaká BB má nejlepší děla ve hře, tak pro mě je to Thunderer! :cap_rambo:

Zatím dvě ze tří her v rankedech! :Smile_izmena:

Odhalit skrytý obsah

shot-19_11.27_22_30.42-0123.thumb.jpg.5c19532e47be11ee4aaa46bfbffeab8f.jpgshot-19_11.27_22_30.39-0958.thumb.jpg.3b111d9cfe57f8fdb08d47809c694f7f.jpg

shot-19_11.27_22_00.50-0174.thumb.jpg.8f3d11f6c3504de2e9ba4418f9f0249e.jpgshot-19_11.27_22_00.53-0734.thumb.jpg.36a15f996767aef321c086a33b9dcd6a.jpg

Nepřechval ho, ať ho nenerfnou, než na něj dosyslím uhlí, případně  než dorazí kupon na slevu.  :cap_cool:

[BL4CK]
Beta Tester
4,204 posts
10,093 battles

Teď už jenom počkat na kupon ( do 26 prasince už vydržím ) a půjde domu . Plnou palbu se mi za něj dávat nechce :Smile_glasses:

Players
419 posts
7,489 battles

Jedna technická - Thunderer je desítka a ne devítka, jak je textově i graficky prezentován hned v prvním příspěvku ... to by jste si s ním hodnocené momentálně nezahráli :cap_hmm:

[IDDQD]
Players
331 posts
16,655 battles

Tak po prvních 10-15 bitvách jsem z něj byl taky nadšenej....pak přišlo menší vystřízlivění. Když opravdu nepřeje RNG (už mě ty overpeny do Smolensků atd. doslova serou), tak se ukáže jeho slabina - pancíř a málo HP). Pořád ale platí, že je to sakra dobrá loď. Jen je potřeba počítat s tím, že zde to RNG někdy dost pozlobí.

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,507 battles
6 hours ago, MPosp said:

Jedna technická - Thunderer je desítka a ne devítka, jak je textově i graficky prezentován hned v prvním příspěvku ... to by jste si s ním hodnocené momentálně nezahráli :cap_hmm:

Však jsem říkal, že by se měl upravit ten první příspěvek.

Takhle to dopadá, když se z fanoušky (LittleWhiteMouse) vymyšlené lodě stane loď opravdu přidaná do hry. Ovšem krapet jinak...

5 hours ago, Sboot_cz said:

Tak po prvních 10-15 bitvách jsem z něj byl taky nadšenej....pak přišlo menší vystřízlivění. Když opravdu nepřeje RNG (už mě ty overpeny do Smolensků atd. doslova serou), tak se ukáže jeho slabina - pancíř a málo HP). Pořád ale platí, že je to sakra dobrá loď. Jen je potřeba počítat s tím, že zde to RNG někdy dost pozlobí.

Mám dojem, že overpeny mi do Smolensku v nějaké klanovce sypala i Moskva. S Thundererem dopručuju na Smolensky využít supr HE, tím totiž taky hodí citadely.

Jinak zkrátka Thunderer je glass cannon. Na tankování to není, proto mohu jen otáčet oči v sloup, když vidím v Ranked Thunderer, který si sólo vyrazí na druhou stranu mapy než zbytek týmu (jako lemmingtrainy taky nesnáším, ale snažit se to nabourat s Thundererem je fakt idiocie).

Ale vyzkoušej občas to HE, tím overpen nedáš. :cap_like:

• Cool 2

Beta Tester
1,643 posts
1,778 battles
2 hours ago, Toivia said:

Však jsem říkal, že by se měl upravit ten první příspěvek.

Takhle to dopadá, když se z fanoušky (LittleWhiteMouse) vymyšlené lodě stane loď opravdu přidaná do hry. Ovšem krapet jinak...

Mám dojem, že overpeny mi do Smolensku v nějaké klanovce sypala i Moskva. S Thundererem dopručuju na Smolensky využít supr HE, tím totiž taky hodí citadely.

Jinak zkrátka Thunderer je glass cannon. Na tankování to není, proto mohu jen otáčet oči v sloup, když vidím v Ranked Thunderer, který si sólo vyrazí na druhou stranu mapy než zbytek týmu (jako lemmingtrainy taky nesnáším, ale snažit se to nabourat s Thundererem je fakt idiocie).

Ale vyzkoušej občas to HE, tím overpen nedáš. :cap_like:

Mě zas tak super nepřipadá Yamato ho krájí jak nic. U téhle lodí dávím citadely jak nic. Děla posoudit nemohu ale pancíř stojí za starou bačkoru. Prostřelují ho jak nic.

• Funny 1

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,507 battles
1 hour ago, Black_Cobra_666 said:

Mě zas tak super nepřipadá Yamato ho krájí jak nic. U téhle lodí dávím citadely jak nic. Děla posoudit nemohu ale pancíř stojí za starou bačkoru. Prostřelují ho jak nic.

Noo... jestli mluvíš o Thundereru, tak A) "super" jsem ho nenazval, byť ho považuji za dobrou (možná velmi) loď; B) "glass canon" znamená přesně to, že děla jsou dobrá, obrana žádná (proto "glass", po nárazu se roztříští).

A Yamato (alespoň správně naúhlované) je asi nejnebezpečnější protivník pro Thunderer právě kvůli overmatchi prakticky celé lodě a poměrně dostupné vyvýšené citadele.

Hlavní na Thundereru jsou ale právě ta děla. Teoreticky by měla být nejpřesnější ze všech bitevek díky rozptylu na úrovni Alasky, Yoshina atd. místo ostatních bitevek. No a navíc má Thunderer dobrou jak AP tak HE.

Beta Tester
1,643 posts
1,778 battles
On 11/28/2019 at 6:57 PM, Toivia said:

Noo... jestli mluvíš o Thundereru, tak A) "super" jsem ho nenazval, byť ho považuji za dobrou (možná velmi) loď; B) "glass canon" znamená přesně to, že děla jsou dobrá, obrana žádná (proto "glass", po nárazu se roztříští).

A Yamato (alespoň správně naúhlované) je asi nejnebezpečnější protivník pro Thunderer právě kvůli overmatchi prakticky celé lodě a poměrně dostupné vyvýšené citadele.

Hlavní na Thundereru jsou ale právě ta děla. Teoreticky by měla být nejpřesnější ze všech bitevek díky rozptylu na úrovni Alasky, Yoshina atd. místo ostatních bitevek. No a navíc má Thunderer dobrou jak AP tak HE.

Pravda špatně jsem se vyjádřil.

[CRYO]
Players
32 posts
24,776 battles

... to zn., obvyklá cena za budoucí tier X ...... ???  ( mimo zdroje ve hře )  :cap_money: 

thun 35 000.jpg

• Cool 1
  • Angry 1

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,507 battles

No potěš koště...

Btw, odkud je tohle vlastně screen? Na Tech tree to nevypadá, armory to taky není, ta sbírková místnost taky ne.

Nejhorší na tom je, že by to halda lidí stejně za tu cenu koupila (a PR koupila i za podstatně víc, až 59k).

[ADRIA]
Korzár
3,143 posts
4,037 battles

Je to mod.. A je nic neříkající, protože autor toho modu si tam napíše cenu jakou chce. Čímž netvrdím, že do budoucna se klidně za podobnou cenu ty desítky prodávat nemusí žejo..

• Cool 1

Sign in to follow this