Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Bergham

Stalingrad

3 comments in this topic

Recommended Posts

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,607 battles

Tak jsem se rozhoupal a po sérii nerfů už Stalingrad pořídil. Přece "powercreep" už taky musel udělat své, že ano?

"Nope..."

Stalingrad je pořád absolutně šíleně OP zabiják. Žádná z mých bitevek nemá tak schopná děla jako Stalingrad (jedině Yamato je blízko díky overmatchi a jakž takž přesnosti). Šílená penetrace v kombinaci s vylepšenými úhly a v podstatě křižníkovým rozptylem dělá svoje. A co jsem vážně netušil, HE je na Stalingradu taky fajn. Když už se někdo naúhluje moc a nemá obří nástavbu, s HE se upaluje taky fajn.

Navíc hp jsou jak u T9 bitevky a pancíř v mnoha ohledech lepší jak mnohé bitevky, pokud zůstanete proti jiným velkým dělům naúhlováni.

A pak máte ještě radar! A dokonce i jednu z lepších AA na křižnících.

V Coopu u mne vlastně Stalingrad nahradil bitevky, ve kterých jsem trávil nejvíc času (Jean Bart díky reload boostu, všem dělům vepředu a manévrovatelnosti a Musashi díky overmatchi a odolnosti).

On mi vlastně Stalingrad zkazil všechny bitevky. Najednou jsou všechny (nejen UK, RM, MN a KM) děsivě nepřesné s nedostatečnou penetrací nebo naopak přílišnou penetrací na papírových cílech.

V podstatě jediná nevýhoda Stalingradu je spot přes půl mapy a automatický focus, který dostanete od všech hráčů. Holt Stalingrad má (zaslouženou) pověst OP lodě a všichni se ho chtějí zbavit. Ale jakmile se vám podaří minimalizovat počet enemáků, co na vás můžou útočit, jste na koni.

• Cool 2

Sign in to follow this