[SPOKO] StanislawPaluch Players 4 posts 17,309 battles Report post # Posted November 26, 2018 Hej, Chyba coś mnie ominęło przy jakiejś aktualizacji ale zauważyłem, że na kilku okrętach mam zaznaczone że IFHE nie działa. Poniżej kilka screenów z sytuacją. Tak ma być - co jest lekko bez sensu - czy to jakiś bug? Hindi Kurfirst Yama Zao Share this post Link to post Share on other sites
0 cheziq Players 305 posts 11,705 battles Report post #1 Posted November 26, 2018 Działać to będzie działał ale według buildów WG jest nie polecany na tych okrętach. Ma to głownie służyć aby nowi i niedoświadczeni gracze nie brali np IFHE na krążki z 203mm albo na inne okręty na, których IFHE nic nie pomaga. Share this post Link to post Share on other sites
0 anonym_GooKpeD0pDlV Players 205 posts Report post #2 Posted November 26, 2018 Jak widać i po 8k gier ludzie też potrafią nie wiedzieć do czego ten perk służy. Z drugiej strony, WG mogłoby trochę odczarować IFHE dając więcej informacji w kliencie gry, bo osób, które nie czytają forum ani innych WoWsowych stron jest (niestety) całkiem sporo. Share this post Link to post Share on other sites
0 [SPOKO] StanislawPaluch Players 4 posts 17,309 battles Report post #3 Posted November 27, 2018 @ cheziq Dzięki za odpowiedź ale wciąż nie wyjaśnia dlaczego dotyczy też Yamato czy Kurfirsta gdzie na pomocniczej mogło by zwiększyć obrażenia. Share this post Link to post Share on other sites
0 [BUSHI] Odo_Toothless Players 5,402 posts 24,784 battles Report post #4 Posted November 27, 2018 13 minutes ago, StanislawPaluch said: Dzięki za odpowiedź ale wciąż nie wyjaśnia dlaczego dotyczy też Yamato czy Kurfirsta gdzie na pomocniczej mogło by zwiększyć obrażenia. W zasadzie działa, tylko, że jeśli nawbijasz te perki i nie zainwestujesz przynajmniej w FP, to zanim dopłyniesz na odległość pomocniczej, to będziesz płonął jak świeczka. Bez FP jedna salwa z Zao po nadbudówkach to zazwyczaj 2 pożary. Mrau :-) Szablony pod perki WG ustawiło jak widać pod dane klasy okrętów, a nie poszczególne jednostki. Share this post Link to post Share on other sites
0 [SEEYA] Cyraxinainen Players 174 posts 22,953 battles Report post #5 Posted November 27, 2018 A nie jest tak, że to pokazuje użyteczność tylko w przypadku dział głównej baterii? PS: Jaki sens ma IFHE na hindim? Share this post Link to post Share on other sites
Hej,
Chyba coś mnie ominęło przy jakiejś aktualizacji ale zauważyłem, że na kilku okrętach mam zaznaczone że IFHE nie działa.
Poniżej kilka screenów z sytuacją.
Tak ma być - co jest lekko bez sensu - czy to jakiś bug?
Hindi
Kurfirst
Yama
Zao