[B-EYE] Porchack Players 425 posts 15,817 battles Report post #1 Posted November 18, 2018 Witam. Pytanie jest głupie ale nurtujące. Może ktoś się orientuje. Czy jest opcja zmienić facjatę już istniejącego kapitana na jakąś inną, oczywiście na istniejącą w grze. Po prostu jeden z moich zasłużonych 19tek, więc już nie będę robił od nowa, ma niewyparzoną twarz:) I zamieniłbym samą twarz na inną. I tyle. Taka, operacja plastyczna:) Dziękuję za uwagę. Z góry dziękuję za pomoc:) Share this post Link to post Share on other sites
[ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,899 posts Report post #2 Posted November 18, 2018 1 hour ago, Porchack said: Witam. Pytanie jest głupie ale nurtujące. Może ktoś się orientuje. Czy jest opcja zmienić facjatę już istniejącego kapitana na jakąś inną, oczywiście na istniejącą w grze. Po prostu jeden z moich zasłużonych 19tek, więc już nie będę robił od nowa, ma niewyparzoną twarz:) I zamieniłbym samą twarz na inną. I tyle. Taka, operacja plastyczna:) Dziękuję za uwagę. Z góry dziękuję za pomoc:) W grze takiej opcji nie ma - możesz próbować modami. Share this post Link to post Share on other sites
[BPF] zdzislawdyrma Players 2,777 posts 16,767 battles Report post #3 Posted November 18, 2018 w wot jest taka mozliwosc sa nawet twarze czolgistow i czołgistek z polskiego forum nawet jest mordka falathiego Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] Porchack Players 425 posts 15,817 battles Report post #4 Posted November 18, 2018 I Janka Kosa?:) Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] Porchack Players 425 posts 15,817 battles Report post #5 Posted November 18, 2018 Nie beśe wchodził w mody, bo prędzej czy póxniej zaczyna się coś zawieszać. A jakby co...., masz jakies blizsze info jakie mody? Pamiętam, "sto temu" lat w FIFIE wsadzałem twarze znajomych:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
[EMU] _Alie_ [EMU] Beta Tester 1,999 posts 5,521 battles Report post #6 Posted November 19, 2018 On 11/18/2018 at 7:03 PM, Porchack said: A jakby co...., masz jakies blizsze info jakie mody? W tym wątku masz to co potrzeba. Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] Porchack Players 425 posts 15,817 battles Report post #7 Posted November 20, 2018 Genialne:) Ale łatwiej było Amerykanom polecieć na księżyc:) Jestem za słaby w te klocki żeby wykonywać takie operacje. Myślałem, że to łatwiejsze. Że to można pogrzebać w program files i cos podmienić:) Ale wielkie dzięki! Może się kiedyś skusze... Jak wpadnie do mnie jakiś kumpel informatyk.....:D:D Pozdrawiam. Trudno..., mój Jurgen miał głupi ryj, i taki mu najwyraźniej pozostanie:) Share this post Link to post Share on other sites
[EMU] _Alie_ [EMU] Beta Tester 1,999 posts 5,521 battles Report post #8 Posted November 20, 2018 6 hours ago, Porchack said: Myślałem, że to łatwiejsze. Że to można pogrzebać w program files i cos podmienić:) Ale same portrety są proste do ogarnięcia. Skomplikowane jest tylko zmienienie imienia kapitana. On 3/7/2018 at 7:06 PM, _Alie_ said: Zmiana portretu kapitana: Wchodzimy: World_of_Warships\res\gui\crew_commander\base Kopiujemy cały folder Base do Res mods: World_of_Warships\res_mods\(wersja)\gui\crew_commander\base I podmieniamy portrety jak nam pasuje (trzeba pilnować prawidłowych wymiarów tj. 160 x 147 ):) Nic więcej nie trzeba robić :) Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] Porchack Players 425 posts 15,817 battles Report post #9 Posted November 27, 2018 On 11/20/2018 at 8:51 PM, _Alie_ said: Ale same portrety są proste do ogarnięcia. Skomplikowane jest tylko zmienienie imienia kapitana. Nic więcej nie trzeba robić :) Ale ja zamiast crew commander\base To w res\gui\crew_commander\base. Mam tak: res\gui ( a w gui dwa foldery "video" i "lobby":) Share this post Link to post Share on other sites
MamMalegoSpota Players 316 posts Report post #10 Posted November 28, 2018 Mój się sam zmienił. W nocy. Bez modów. Share this post Link to post Share on other sites