Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
epsxe

I manage to reinstall the game but have new issues

10 comments in this topic

Recommended Posts

Players
342 posts
1,946 battles

Hi guys.

I used to play WoWs ocasionally (if you check my numbers, you will see they aren´t the best, I know, I´m still a noob and have so much to learn) and I never have any problem with the game.

But with the release of the update 0.7.9 the game started to give me problems like no sound in the port/battle. Long time to load the model of the ship in the port, something that never happen before. When I start a battle, I used to be one of the first to enter the battlefield, now I´m the last one and that´s make no sense because I always have the same net connection speed.

So, I decided to uninstall the game and reinstall again.

With the reinstallation I checked to have download speed issues only with the WoWs/WoT game launcher, because I download a game from Steam and I´ve download at my maximum speed. So I do the torrent trick and I manage to download and install quickly yesterday.

After reinstall the game, it looks like the problems I have were solve for the first moment... but nope! Still I´m the last one to enter the battle, I lost the sound in battle and then the port takes a lot of time to load (if it´s load and I don´t have to force the close of WoWs with Windows Task Manager).

I decided to do a Integrity check but it stucked in a 38% while ago and I feel it doesn´t continue.

Anyone have those type of problems like me? I want to play with my clan pals and I can´t due to those technical issues.

 

Thanks for your help.

 

PS. If this is the wrong place to post this, please mods, move to the correct section. Thanks, again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WGB]
Players
2,062 posts
26,053 battles

Have you tried the link below?

https://eu.wargaming.net/support/en/products/wows/article/10687/

 

My Grandson installed via Steam and suffered with a few problems when updates/patches occured,  so I installed the game from the WG portal on to his PC, used his WoWs UID so that he can now play without problem via the WGC App.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
342 posts
1,946 battles

Okay, I tried the WGCheck Tool and it stucked at 17%. I really have no patient for this, so I give up with this game. I really hope in some point, WG improve the game but looks like that´s too far to come.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PMI]
Players
2,487 posts
5,898 battles
1 hour ago, epsxe said:

Okay, I tried the WGCheck Tool and it stucked at 17%. I really have no patient for this, so I give up with this game. I really hope in some point, WG improve the game but looks like that´s too far to come.

 

WG cant nor will fix issues with your HDDs.

 

Bye anyways...

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
342 posts
1,946 battles
5 hours ago, Juanx said:

 

WG cant nor will fix issues with your HDDs.

 

Bye anyways...

Yeah, you we´re right. I just passed CrystalDisk app and I´ve got that my HDD is in red condition, so I have to buy a new one.

Since I know what´s the problem exactly and it´s mine, not WG one, this thread can be closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×