Jump to content
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
uncleSpyros

Arsenal etc dont open.

32 comments in this topic

Recommended Posts

Players
27 posts
8,278 battles

Last time I used my Arsenal was when I bought Aigle.
After that my arsenal, the inventory etc simply show loading for a lot of time never opening.
Has anybody else the same problem?
What I have to do to pass it?
Thanx!

PS. Also I found out today that my Clan section doesnt open also!!! 

Screenshot_114.jpg

Screenshot_115.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,137 posts

No issues with my client I can open Arsenal, Clan pages etc, do you have any mods installed?

 

There's an option to start the game client in completely vanilla mode, it may be worth trying that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ITA_C]
Players
251 posts
6,873 battles

It happen to me but i play the game using ubuntu   i can't also enter inventory ,you can? I've read somewhere that the game and the inventory runs in different servers

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
1 hour ago, BeauNidl3 said:

No issues with my client I can open Arsenal, Clan pages etc, do you have any mods installed?

 

There's an option to start the game client in completely vanilla mode, it may be worth trying that.

Thanx for the answer...
I never download bots, I hate playing unfair with those bots.
Only play the game and use the usual official downloads  that happen every time something new is introduced...

What is the vanilla mode?

 

59 minutes ago, Torped1ne said:

It happen to me but i play the game using ubuntu   i can't also enter inventory ,you can? I've read somewhere that the game and the inventory runs in different servers

not even inventory, nore Clan 
I use the Gaming center 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,137 posts

On the Game Centre.

To the immediate right of the PLAY button there is a small down arrow, it offers 2 options, Launch the game with settings reset and Launch the game in safe mode.

Safe mode would be the one I would try first.

Reset mode second (note down any settings you use at the moment).

 

If the problems persist and since you don't use mods the next step I'd take would be to totally reinstall the client, that said I do have a rather fast internet connection so doing a new installation isn't troublesome.

button.PNG

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
2 minutes ago, BeauNidl3 said:

On the Game Centre.

To the immediate right of the PLAY button there is a small down arrow, it offers 2 options, Launch the game with settings reset and Launch the game in safe mode.

Safe mode would be the one I would try first.

Reset mode second (note down any settings you use at the moment).

 

If the problems persist and since you don't use mods the next step I'd take would be to totally reinstall the client, that said I do have a rather fast internet connection so doing a new installation isn't troublesome.

button.PNG

thanx a lot I will try this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[HOME]
Players
786 posts
7,636 battles
25 minutes ago, uncleSpyros said:

not even inventory, nore Clan 
I use the Gaming center 

 

a i had exactly the same problem it was my antivirus i think, do you use an antivirus/firewall? if so which one? i think mine deleted one file needed for these functions as a virus... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1,542 posts
10,797 battles

It does that all the time, despite running vanilla client. Sometimes it takes just 10-15s but often it can take 5 mins before it loads. Sometimes it doesnt load at all (clan page is even slower, I've given up on opening that one)

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
1 hour ago, DJ_Die said:

a i had exactly the same problem it was my antivirus i think, do you use an antivirus/firewall? if so which one? i think mine deleted one file needed for these functions as a virus... 

I dont use any antivirus , firewall is open 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
2 minutes ago, GulvkluderGuld said:

It does that all the time, despite running vanilla client. Sometimes it takes just 10-15s but often it can take 5 mins before it loads. Sometimes it doesnt load at all (clan page is even slower, I've given up on opening that one)

I see so maybe just waiting 

Thanx for the answers

btw i tried the vanila and the safe mode nothing happened...

I will try to reload again the client

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,137 posts
1 hour ago, uncleSpyros said:

I see so maybe just waiting 

Thanx for the answers

btw i tried the vanila and the safe mode nothing happened...

I will try to reload again the client

 

Just occurred to me there's also this option, in Game Settings - Check and Repair.

 

Might be worth trying.

 

repair.PNG.adb4b02a43e84f0413a33b9404f0121a.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles

I've done everything you suggested, I've send reports to the support team, 
everything is exempted from firewalls and antivures but arsenal and my inventory 
still dont open!!! :Smile_sad: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,644 posts
6,962 battles
5 minutes ago, uncleSpyros said:

I've done everything you suggested, I've send reports to the support team, 
everything is exempted from firewalls and antivures but arsenal and my inventory 
still dont open!!! :Smile_sad: 

What ended up fixing it for me was to excempt them from within the wargaming game center.

Unblocking the browser_process whatever program from firewall didn't fix it for me. But from the gamecenter it did fix it along with the hall of fame :Smile_great:

 

I did not need to reinstall or do a repair whatever.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
5 minutes ago, NothingButTheRain said:

What ended up fixing it for me was to excempt them from within the wargaming game center.

Unblocking the browser_process whatever program from firewall didn't fix it for me. But from the gamecenter it did fix it along with the hall of fame :Smile_great:

 

I did not need to reinstall or do a repair whatever.

How can this be happen?
I use the game center already...
I cant use the game outside the game center.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,644 posts
6,962 battles
2 minutes ago, uncleSpyros said:

How can this be happen?
I use the game center already...
I cant use the game outside the game center.

 

 

I used the game center but kept these problems. I don't remember exactly but at some point I was kinda browsing through all of the options of the game center and accidentally stumbled upon this option.

 

It was something along the lines of "give permission to all gamecenter or wargaming programs" or something and I thought "yolo", pressed it and it's been working ever since :Smile_great:

 

Btw, the hall of fame can be accessed here:

https://royalnavy.worldofwarships.eu/en/#/

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
6 minutes ago, NothingButTheRain said:

I wish these webpages were more accessable and easier to find though, I find them very handy!

Yes!!!
anyway I dont care about the hall of fame, I just play, but the arsenal is important as I cant open it to use my Guineas or coal etc

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,644 posts
6,962 battles
On 10/30/2018 at 3:03 PM, uncleSpyros said:

Thanx for the answer...
I never download bots, I hate playing unfair with those bots.
Only play the game and use the usual official downloads  that happen every time something new is introduced...

What is the vanilla mode?

 

not even inventory, nore Clan 
I use the Gaming center 

 

What does it say when you try to click these?

Have any screenshots for us?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,644 posts
6,962 battles
2 minutes ago, uncleSpyros said:

Yes!!!
anyway I dont care about the hall of fame, I just play, but the arsenal is important as I cant open it to use my Guineas or coal etc

 

You should be able to access arsenal from this page https://arsenal.worldofwarships.eu/en if you use a VPN

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2,644 posts
6,962 battles
1 hour ago, uncleSpyros said:

that is very useful !!!
Thanx a lot!!!

I can see at least my arsenal!!!
Take care...that was marvelous !!! :Smile_bajan2:

Enjoy my dude! :Smile_great:

And you should also be able to purchase stuff with coal from that page, have a nice day sir! :Smile_honoring:

 

I sure hope WG makes more pages like these accessible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles

Good news!!!
My Game center was in another directory
So I reinstall it to the Games directory.
My Arsenal on the PT opened, also the Clan and inventory section.
Those didnot open on the normal game but I will restart my pc to see what happen.
I will keep you inform!
Thanx!

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
27 posts
8,278 battles
Just now, NothingButTheRain said:

Enjoy my dude! :Smile_great:

And you should also be able to purchase stuff with coal from that page, have a nice day sir! :Smile_honoring:

 

I sure hope WG makes more pages like these accessible.

Sir, I dont have enough Guineas to by the Cosach, nor coal, so no harm done! lol:cap_rambo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×