45Mitsu Players 13 posts 14,570 battles Report post # Posted October 11, 2018 (edited) Witam! Przez przypadek zresetowałem ustawienia gry. Teraz za edytowano nie mogę znaleźć w ustawieniach opcji, która zaznacza na minimapie ostatnią znaną pozycję okrętów wroga. Ustawienia grafiki mam na niskich poziomach (jeżeli ma to znaczenie). Z góry dzięki Edited October 12, 2018 by BunnyCommander Niestosowne słownictwo Share this post Link to post Share on other sites
1 45Mitsu Players 13 posts 14,570 battles Report post #1 Posted October 11, 2018 dzięki a ja noob szukałem w ustawieniach gry!!! Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,878 posts Report post #2 Posted October 11, 2018 23 hours ago, 45Mitsu said: Witam! Przez przypadek zresetowałem ustawienia gry. Teraz za edytowano nie mogę znaleźć w ustawieniach opcji, która zaznacza na minimapie ostatnią znaną pozycję okrętów wroga. Ustawienia grafiki mam na niskich poziomach (jeżeli ma to znaczenie). Z góry dzięki To robisz z poziomu gry. W czasie bitwy naciskasz CTRL i klikasz na kółko zębate przy minimapie. Tam będziesz miał na samym dole: zaznaczaj ostatnią pozycję okrętu na minimapie. Share this post Link to post Share on other sites
0 BunnyCommander Players 3 posts 13 battles Report post #3 Posted October 12, 2018 Skoro wszystko wyjaśnione to zamykam temat. Share this post Link to post Share on other sites
Witam!
Przez przypadek zresetowałem ustawienia gry.
Teraz za edytowano nie mogę znaleźć w ustawieniach opcji, która zaznacza na minimapie ostatnią znaną pozycję okrętów wroga.
Ustawienia grafiki mam na niskich poziomach (jeżeli ma to znaczenie).
Z góry dzięki
Niestosowne słownictwo