[-IF-] Mager13 Players 12 posts 3,320 battles Report post # Posted September 22, 2018 Po wejściu do gry, wrogowie czasem się wyświetlają, a czasem nie(nie chce mi się głębiej szukać od czego to zależy), odległość nie ma znaczenia. Na mapie widzę, na wodzie nie. Płynie strzela do mnie z 4km, widzę wystrzały jak by był w dymie(choć nie jest), ale okrętu nie wyświetla. Share this post Link to post Share on other sites
0 [TF16] batonik26 [TF16] Players 593 posts 16,398 battles Report post #1 Posted September 22, 2018 To jest jeden z najstarszych błędów w tej grze. Wargaming stale zapowiada naprawę, raz nawet wprowadzili rozwiązanie tymczasowe, które było jeszcze gorsze, niż ten błąd. Pociesz się, że wszyscy mamy tak samo... Share this post Link to post Share on other sites
0 [-IF-] Mager13 Players 12 posts 3,320 battles Report post #2 Posted September 22, 2018 Pierwsze kilka bitew było OK i nagle zzzoonkkkk. Bez jaj, od czego to zależy? Share this post Link to post Share on other sites
0 yukisan Players 241 posts 9,608 battles Report post #3 Posted September 22, 2018 Ja chciałbym wiedzieć jak spowodować, żebym to ja był tym znikniętym ;-). Share this post Link to post Share on other sites
Po wejściu do gry, wrogowie czasem się wyświetlają, a czasem nie(nie chce mi się głębiej szukać od czego to zależy), odległość nie ma znaczenia.
Na mapie widzę, na wodzie nie. Płynie strzela do mnie z 4km, widzę wystrzały jak by był w dymie(choć nie jest), ale okrętu nie wyświetla.