Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Armorin

Warships Data API - Premium Flag not always correctly set

2 comments in this topic

Recommended Posts

[BLAST]
[BLAST]
Players
570 posts
9,483 battles

For the majority of premium ships the 'is_premium' flag is not correct set when returned from the API.

The list also doesn't return discontinued ships. I think it would be useful if this data is returned with an additional 'is_legacy' field applied, as these ship id's are returned in the warship statistics API call.

Any thoughts @MrConway

 

e.g.

 

https://api.worldofwarships.eu/wows/encyclopedia/ships/?application_id=<MyAppId>&ship_id=3764271056&fields=name%2Cis_premium

 

{

    "status": "ok",

 

    "meta": {

        "count": 1,

        "page_total": 1,

        "total": 1,

        "limit": 100,

        "page": 1

    },

 

    "data": {

        "3764271056": {

            "is_premium": false,

            "name": "Gallant"

        }

    }

}

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BLAST]
[BLAST]
Players
570 posts
9,483 battles

Is there anyway to put in development change requests for the API? The support ticket system did not seem so friendly to the idea of such issues being entered there.

 

Also want to know if this issue is being resolved:

 

 

@Crysantos, @MrConway, @Tuccy, @Sub_Octavian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×