Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Akula971

What is wrong with the servers?

4 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
977 posts
10,331 battles

This is happening more often than I can stand. Games are ruined.

 

1. Disconnecting from server, usually at a critical point in battle.

2. I'm pressing the keys for consumables, usually smoke and nothing happens, it as if the key was never pressed, the 3rd or 4th go usually gets it, by which time I'm dead.

 

Some of this might be my service provider, but I'm on a 100MB line, and pings are usually 35mS when this happens.

I'm using the new game portal too.

 

What is it? Anybody else having similar problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1,470 posts
10,100 battles

I was having similar until yesterday, so far everything playing okay. Someone did say it was an EU server issue...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
977 posts
10,331 battles

I ran pingplotter during a game and it showed no issues all the way up to the server. So I guess there are issues with the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
535 posts
6,957 battles

Yesterday around 21 till 01 I had a lot of problem with ping - it was running wild especially at 22/23:00 ( Croatia time ) my ping was going from 35-260ms  and especially when I look in artillery view screen - ofc I couldn't hit a crap it was like I see ship different from ship real position ( probably lag/desinc between server-client )  -- I have constant very fast and stable optic connection 120mbps and there was no problem between me and my provider ...

 

Hope they will fix it today 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×