Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
SilentKiller_2014

Good job WG for providing a game I cannot close

8 comments in this topic

Recommended Posts

Players
25 posts
5,032 battles

This thing happens pretty rarely but it’s annoying. I cannot use the UI thou the game seems to be running ok. Also, since the last update, the ships take a very long time to load in port, even thou i haven’t changed the graphical settings. I would like to attach a video to prove what I am stating but I can’t as it is too big.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ADRIA]
[ADRIA]
Players
3,554 posts
6,379 battles

1) what mods are you using? They may present you with all your problems

 

2) Are you running the game on HDD or SSD? Is your HDD dying maybe?

 

3) You can upload videos to YouTube and share them through that

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
25 posts
5,032 battles
On 20.07.2018 at 2:28 PM, wilkatis_LV said:

1) what mods are you using? They may present you with all your problems

 

2) Are you running the game on HDD or SSD? Is your HDD dying maybe?

 

3) You can upload videos to YouTube and share them through that

I am not using any mods and I am running the game on HDD which is not that old given that I had this pc for a couple of years now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
148 posts
8,370 battles
On 7/20/2018 at 2:28 PM, wilkatis_LV said:

1) what mods are you using? They may present you with all your problems

 

2) Are you running the game on HDD or SSD? Is your HDD dying maybe?

 

3) You can upload videos to YouTube and share them through that

Why you are confusing people as all 3 of your points arer completely irrelevant ,do not troll people who need help

  • Bad 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ADRIA]
[ADRIA]
Players
3,554 posts
6,379 battles
2 minutes ago, Wobly_1 said:

Why you are confusing people as all 3 of your points arer completely irrelevant ,do not troll people who need help

All 3 points are relevant, answering exactly what he was asking about :fish_palm: 1 & 2 is about the problem he's having, 3 is about him being unable to add a video here bcuz videos size, unsurprisingly, is too large :cap_tea:

 

 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
148 posts
8,370 battles
On 7/22/2018 at 12:56 AM, SilentKiller_2014 said:

I had this pc for a couple of years now

Please give us specks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
1,349 posts

For graphical issues you might want to do a clean reinstall of drivers. Doing this in the past even fixed some non-graphical problems in other games for me.

 

For loading times, defragment the game directory after each update. WG games use a P2P network for updates meaning you get the game files in small pieces from many different sources, which spreads it everywhere on your drive.

 

And of course verify the game integrity (it's an option in the launcher).

Share this post


Link to post
Share on other sites
[IL]
[IL]
Players
1 post
1,326 battles

waiting for this game about 3 year from about 2011 and very pleased for yours progress.. good job guys!!

WOT too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×