Capt_Han_Solo Players 91 posts 23,805 battles Report post # Posted July 10, 2018 Generalnie jak w tytule. Po zalogowaniu kilka sekund później gra najzwyczajniej w świecie się wywala - ??? Na kompie nic nie zmieniałem - w niedziele rano trochę pograłem, zrobiłem przerwę a wieczorem zonk niespodzianka jak wyżej. Grę zreinstalowałem i dalej kupa. Napisałem do supportu ale pewnie dostanę wiadomość że to problem mojego kompa ale jaki? Próbowałem dowiedzieć się przez windowsa ale ten się też po prostu zamyka. O co kaman? Share this post Link to post Share on other sites
0 spammoregold Players 19 posts 4,136 battles Report post #1 Posted July 11, 2018 Próbowałeś uruchomić grę bez modów (tryb safe mode)? Share this post Link to post Share on other sites
0 Capt_Han_Solo Players 91 posts 23,805 battles Report post #2 Posted July 11, 2018 Tak. Ale wywaliłem grafę praktycznie na zero i jakoś poszło i powoli po każdej bitwie zwiększam grafę i narazie hula ale HGW o co tak naprawdę kaman..... Niemniej jednak dzięki za podpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites
Generalnie jak w tytule. Po zalogowaniu kilka sekund później gra najzwyczajniej w świecie się wywala - ???
Na kompie nic nie zmieniałem - w niedziele rano trochę pograłem, zrobiłem przerwę a wieczorem zonk niespodzianka jak wyżej.
Grę zreinstalowałem i dalej kupa.
Napisałem do supportu ale pewnie dostanę wiadomość że to problem mojego kompa ale jaki?
Próbowałem dowiedzieć się przez windowsa ale ten się też po prostu zamyka.
O co kaman?