Jump to content
  • 0
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Atorpad

Is this a bug or my wrong doing?!

5 comments in this topic

Question

[ARYA]
Players
463 posts
9,907 battles

Hi

I dont even have ibuki but according to wiki it's rudder shift time on top hull should be 7.3 !!!

 

 

shot-18_06.26_12_53.43-0226.thumb.jpg.2e0091bfaf7a33c75c66c10892ebb0e3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[WG-EU]
WG Team, WoWs Wiki Team
3,499 posts
11,916 battles

Hm, I had something similar today after buying Tashkent. It seems the display is bugged for changes between different hulls.

Let's ping WG so they know too ^^

@MrConway

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Beta Tester, In AlfaTesters
552 posts
8,487 battles

I do not seem to have this issue in my client.

 

image.thumb.jpeg.af06466f5af1fea0fbed8a4e2a5784da.jpeg

 

Perhaps you should disable all mods and check again incase something is interfering?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[WG-EU]
WG Staff, Alpha Tester
2,650 posts
2,443 battles
15 hours ago, Commander_Cornflakes said:

Hm, I had something similar today after buying Tashkent. It seems the display is bugged for changes between different hulls.

Let's ping WG so they know too ^^

@MrConway

 

I'll report it, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×