Jump to content
Sehales

Update 0.7.5 Bug Reports

173 comments in this topic

Recommended Posts

[WG]
WG Staff, Alpha Tester
6,280 posts
2,062 battles

Captains,

 

Please share all bugs encountered with version 0.7.5 below, using the following template:

 

1. Description

Clear and substantial description containing all necessary details.
Example: the cruiser Aoba: scout is inoperable.

 
2. Reproduction steps

A sequence of the player's actions which triggered the bug.
Example: 1. Select the cruiser Aoba 2. Enter the battle (Training or Random Battle). 3. Try to launch the scout.

 
3. Result

In-game experience resulting from the bug.
Example: When you press the scout activation button, you can hear the sound, but nothing actually happens. The aircraft stands still on the catapult.

 
4. Expected result

In-game experience which should have occurred if no bug is present.
Example: The scout has to be launched by the catapult.

 
5. Technical details
Example: Bug time: about 19:30 (UTC).Replay (attempt at 01:00), python.log, DxDiag.
 

If you encounter this error, please zip your ~\crashes\ folder, upload it to any online file storage and add the link to your report.

 

565152Sanstitre.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SBHOT]
Players
41 posts
4,631 battles

I get the same,they probably forgot to plug something back in again they will realise soon :)

 

  • Bad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Privateer
11,663 posts

*sigh*

Zitat
SERVER MAINTENANCE STARTS: Thu. May 31 07:00 CEST (UTC+2) / your local time: Thu. May 31 07:00
SERVER MAINTENANCE ENDS: Thu. May 31 10:00 CEST (UTC+2) / your local time: Thu. May 31 10:00

 

  • Cool 3
  • Funny 2
  • Bad 2
  • Angry 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BLITZ]
Modder
4,869 posts
9,050 battles
18 minutes ago, Klopirat said:

*sigh*

It is now past 10 AM in central europe and it is still not working. So all the previous bug reports were justified because they showed an unknown and unexpected problem.

  • Cool 1
  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1 post
746 battles

Connecting To-
http://csis.worldoftanks.eu/csis/wowseu/?periphery=login2.worldofwarships.eu:20020&periphery=login1.worldofwarships.eu:20020
 

Server Response-

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<cluster>
  <type>center</type>
  <name>wowseu</name>
  <availability>2</availability>
  <status></status>
  <version>Release.0.7.4.1.338496</version>
  <items>
    <item>
      <type>periphery</type>
      <name>login1.worldofwarships.eu:20020</name>
      <availability>2</availability>
      <status></status>
      <version>Release.0.7.4.1.338496</version>
    </item>
    <item>
      <type>periphery</type>
      <name>login2.worldofwarships.eu:20020</name>
      <availability>2</availability>
      <status></status>
      <version>Release.0.7.4.1.338496</version>
    </item>
  </items>
</cluster>

 



Newest version is an "unsupported client"...

...pinging the servers works just fine (around 30ms)...

saaw.jpg

Edited by snubbel
SyntaxView

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
2 posts
185 battles

Forget the server status on the WOWS official web site, always shows status online if only one test cluster is running.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SICA]
Players
220 posts
28,155 battles

Same here. It seems no one is able to log in. WoW's page shows "Server available, number of players: 50 "
I play this since Beta, "new patch, new bugs" is a common thing. Nice work, Wargaming...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×