[WG] YabbaCoe WG Staff 4,595 posts 4,410 battles Report post #1 Posted May 29, 2018 Kapitáni! narazíte-li ve verzi 0.7.5 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. Jak hlásit chyby? Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla: Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu. Založte vlákno s jasným názvem Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag. Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici. Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil. Doporučená struktura hlášení bugu: Loď Mapa Čas Popis bugu kopie záznamu dxdiag V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy. Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu. Děkujeme Share this post Link to post Share on other sites
Bollosek Players 10 posts 2,807 battles Report post #2 Posted May 31, 2018 už asi půl hodiny je server nedostupný !!! Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,716 posts 13,064 battles Report post #3 Posted May 31, 2018 34 minutes ago, Bollosek said: už asi půl hodiny je server nedostupný !!! Na hlavni strance je tohle info Due to technical issues, server downtime for update 0.7.5 will be extended to 10:00 UTC (12:00 CEST) 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,595 posts 4,410 battles Report post #4 Posted May 31, 2018 Kvůli technickým potížím budou servery nedostupné až do 10:00 UTC, čili 12:00 Středoevropského času. Děkujeme za pochopení Share this post Link to post Share on other sites
[TTT] Rock_n_Rolf Players 1,208 posts 12,936 battles Report post #5 Posted May 31, 2018 11/10 popis aktualizace 2 Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] Prdoch65 Players 354 posts 8,691 battles Report post #6 Posted May 31, 2018 Chybička se vloudila...………. čeština není polština...... . Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,764 posts 5,364 battles Report post #7 Posted May 31, 2018 6 minutes ago, Prdoch65 said: Chybička se vloudila...………. čeština není polština...... . I on nie chcial movič po polsku ? Jak Prdoch65 będzie mówił po polsku, wtedy mogę odpowiedzieć na jego słowa Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,595 posts 4,410 battles Report post #8 Posted June 1, 2018 Před 21 hodinami Prdoch65 řekl/a: Chybička se vloudila...………. čeština není polština...... . někdo dostane po čuni Díky za nahlášení 2 Share this post Link to post Share on other sites
[NJORD] CRRD Players 16 posts 23,239 battles Report post #9 Posted June 1, 2018 Asi to není chyba (třeba je u mě), ale kde že mám hledat nějaké zahájení speciálního maratonu "Velitel Nelson. Maraton Azur Lane"? Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Dave6 Players 628 posts 15,381 battles Report post #10 Posted June 1, 2018 27 minutes ago, CRRD said: Asi to není chyba (třeba je u mě), ale kde že mám hledat nějaké zahájení speciálního maratonu "Velitel Nelson. Maraton Azur Lane"? V přehledu červnových misích misí: https://worldofwarships.eu/cs/news/common/june-missions-2018/ tam musíš zvolit, že se chceš zúčastnit, nebo něco takového... Share this post Link to post Share on other sites
[NJORD] CRRD Players 16 posts 23,239 battles Report post #11 Posted June 1, 2018 2 minutes ago, Dave6 said: V přehledu červnových misích misí: https://worldofwarships.eu/cs/news/common/june-missions-2018/ tam musíš zvolit, že se chceš zúčastnit, nebo něco takového... Díky. Na Tvém odkazu ono "tlačítko" bylo, na mých Červnových misích nebylo nikde nic. A to jsem jak hru, tak Novinky opakovaně restartoval... Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 5,716 posts 13,064 battles Report post #12 Posted June 1, 2018 18 minutes ago, CRRD said: Díky. Na Tvém odkazu ono "tlačítko" bylo, na mých Červnových misích nebylo nikde nic. A to jsem jak hru, tak Novinky opakovaně restartoval... Neboj nemel jsi vlci mlhu - na eng casti fora reportovali stejny problem a WG to uz opravil 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,764 posts 5,364 battles Report post #13 Posted June 2, 2018 Od patche mi stávkuje forum . Otevřu forum a stránka je moc široká viz Spoiler a když vlezu do nějakého topiku , tak je normální Spoiler notas v práci , rozlišení 1200x800 . Prohlížeč Vivaldi , v Nástrojích nastavena velikost stránky 100% Je tady nějakej čudlik ( neb jsem lama a nemůžu ho najít ) kterým se to nastavuje , dá nastavit ? Celkem mě to irituje . Doma bez problemu . 1 Share this post Link to post Share on other sites
rarach666 Players 747 posts 15,985 battles Report post #14 Posted June 2, 2018 Mám stejný problém s tou velikostí stránky. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,764 posts 5,364 battles Report post #15 Posted June 2, 2018 2 hours ago, rarach666 said: Mám stejný problém s tou velikostí stránky. Vyzkouším odistalaci a nový instal prohlížeče , možná to zabere . A stejně na tom notasu v práci chci přejít na Linux ( je to dědeček ) tak uvidíme . Pujdu do Mintu , Ubuntu je už profláklý Share this post Link to post Share on other sites
rarach666 Players 747 posts 15,985 battles Report post #16 Posted June 2, 2018 Já mám dva dny komplet přeinstalovaný noťas (návrat z win 10 na win 7, čistá instalace), tak prohlížečem to asi nebude. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] von_chom Alpha Tester 3,436 posts 10,296 battles Report post #17 Posted June 4, 2018 Na Kronshtadt nejde namontovat Spotting Aircraft Modification 1 bug nebo working as intended ? Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] Prdoch65 Players 354 posts 8,691 battles Report post #18 Posted June 7, 2018 při výběru Výzvy : "Sláva Midway" která je určená pro DD +BB se zobrazí místo všech dostupných lodí pro tuto výzvu pouze DD. Pochopitelně mám 7 vyhovujících BB. A na stejný problém si stěžují i další spoluhráči z klanu taky jsem zkontroloval, že nejsou skryté za šipkou apod.... Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] Prdoch65 Players 354 posts 8,691 battles Report post #19 Posted June 9, 2018 včera první zkouška Kosatky a nějak se něco pokazilo...….. viz minimapa Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] Prdoch65 Players 354 posts 8,691 battles Report post #20 Posted June 9, 2018 dnešní stav FPS A PING celou bitvu nehratelný a oscilace neskutečná, ihned změřen internet vše OK. Nejsem jediný kdo si stěžuje.... raketový zvednutí Ping hlásí i další v klanu z Čech i Slovenska s různými providery a způsoby připojení k internetu. Share this post Link to post Share on other sites
[1CSSL] milos1978 Players 2 posts 10,662 battles Report post #21 Posted June 11, 2018 Zničeho nic padající FPS a astronomický ping. Mám stejný problém. Při měření rychlosti internetu, žádný problém není. Loď která vyjíždí z poza ostrova, buť popojede rychlostí, že by mu mohly závodní čluny závidět, nebo se prostě objevý o kilometr jinde. Fakt super aktualizace ! MM rozebírat radši nebudu a asi gumové náboje taky ne. Share this post Link to post Share on other sites
[P3] husky7777 Players 11 posts 22,136 battles Report post #22 Posted June 18, 2018 V 29. 5. 2018 v 15:59 YabbaCoe řekl/a: Kapitáni! narazíte-li ve verzi 0.7.5 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. Jak hlásit chyby? Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla: Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu. Založte vlákno s jasným názvem Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag. Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici. Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil. Doporučená struktura hlášení bugu: Loď Mapa Čas Popis bugu kopie záznamu dxdiag V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy. Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu. Děkujeme Bohužel.současná aktualizace,je nejhorší,co jste kdy vyplodili !!!! Pomalé načítání,zrychlování lodí ve hře samo od sebe, a pod..... prostě hrůza Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,490 posts 721 battles Report post #23 Posted June 22, 2018 What was that? Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff 4,595 posts 4,410 battles Report post #24 Posted June 27, 2018 Kapitáni! Děkujeme za vaše hlášení chyb ve verzi 0.7.5. Se zítřejším příchodem verze 0.7.6 zavírám toto vlákno Share this post Link to post Share on other sites