SkaranieBoskie Players 136 posts 4,748 battles Report post # Posted May 26, 2018 Cześć. Nie potrafię odnaleźć informacji odnośnie skrótów klawiaturowych stosowanych w czasie rozgrywki. Czy byłby ktoś uprzejmy i wskazał źródło lub podzielił się swoją wiedzą na ten temat? Share this post Link to post Share on other sites
1 [MCNC] DrTorbix Players 297 posts 25,471 battles Report post #1 Posted May 26, 2018 W porcie na górze po lewej wejdź w ustawienia -> sterowanie . Tam są wyszczególnione standardowe skróty + można dobrać alternatywne odpowiedniki pod siebie . Ja używam alternatywnych(prawa strona klawiatury) , znacznie wygodniejszych w użyciu dla moich koślawych paluchów . 1 Share this post Link to post Share on other sites
1 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,855 posts Report post #2 Posted May 26, 2018 2 hours ago, SkaranieBoskie said: Bardzo śmieszne Chodziło mi o skróty komend typu "Ctrl+x" do zablokowania dział na kącie kursowym itp., których nie potrafię odnaleźć w menu sterowania a wiem, że są. Shift - x - zablokowanie względem punktu na mapie ctrl - x zablokowanie względem kadłuba alt - g - ukrycie interfejsu Nie znajdziesz ich w ustawieniach. 2 Share this post Link to post Share on other sites
1 [BUSHI] Odo_Toothless Modder 4,875 posts 22,470 battles Report post #3 Posted May 26, 2018 Wszystko jes 2 godziny temu, SkaranieBoskie napisał: Bardzo śmieszne Chodziło mi o skróty komend typu "Ctrl+x" do zablokowania dział na kącie kursowym itp., których nie potrafię odnaleźć w menu sterowania a wiem, że są. A to zerknij sobie do pliku źródłowego /command_mapping/preset_keyboard_1.xml. Rozpakuj używając WoW unpacker-a. Jak chcesz sobie coś pozmieniać, (a można wszystko w przeciwieństwie do menu gry), to skopiuj plik do modów (umieść w katalogu /command_mapping/) i tam edytuj. 1 Share this post Link to post Share on other sites
1 SkaranieBoskie Players 136 posts 4,748 battles Report post #4 Posted May 26, 2018 Tak, o to mi właśnie chodziło. Bardzo dziękuję. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 SkaranieBoskie Players 136 posts 4,748 battles Report post #5 Posted May 26, 2018 Bardzo śmieszne Chodziło mi o skróty komend typu "Ctrl+x" do zablokowania dział na kącie kursowym itp., których nie potrafię odnaleźć w menu sterowania a wiem, że są. Share this post Link to post Share on other sites
Cześć.
Nie potrafię odnaleźć informacji odnośnie skrótów klawiaturowych stosowanych w czasie rozgrywki. Czy byłby ktoś uprzejmy i wskazał źródło lub podzielił się swoją wiedzą na ten temat?