Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Yogibjoern

Cogwheels on mini map sometimes triggers extreme lag

7 comments in this topic

Recommended Posts

Players
471 posts
2,438 battles

Don't know if I am the only one experience this?

 

But some times when I select the check boxes on the various rings, the checkbox selected starts flashing and triggers extreme lag 3-9 fps making that particular match total unplayable. But it seem to only have effect in these particular matches, next game back to normal.

 

I find it weird,

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
1,189 posts
4,658 battles

I haven't ended up with low fps after using the cogwheel, but the general response time of the UI in this game is far too low. Both in port and in battle. I've clicked the cogwheel several times out of frustration because it takes several seconds for it to show up. Then it closes again and I have to waste more time reopening it. Apparently, optimization isn't high up on WG's to-do list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
[THESO]
Moderator
3,750 posts
10,270 battles

You ungrateful infidels!!!

Now go sacrifice a mermaid for SerB and pray that we have a barely working UI!

 

What do you want more?

Better UI? How dare you!

 

 

On the more serious side,

Last night, I got a new ship, and I wanted to activate the hydro circle,

clicked on the gears, clicked on the hydro tick box..

it started flashing. and interestingly, the circle on the minimap started flashing too :)

 

I didn't had this in a battle so I cannot talk about the FPS loss.. or any lag..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×