silver303 Players 2 posts 1,207 battles Report post # Posted April 27, 2018 Po aktualizacji world of worship zmieniła mi się rozdzielczość na taką której mój ekran nie obsługuje. Nie moge nic zrobić bo gaśnie mi ekran i wyświetla się komunikat monitora zła rozdzielczość. Moge coś z tym zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,485 posts 11,624 battles Report post #1 Posted April 27, 2018 11 minutes ago, silver303 said: Po aktualizacji world of worship zmieniła mi się rozdzielczość na taką której mój ekran nie obsługuje. Nie moge nic zrobić bo gaśnie mi ekran i wyświetla się komunikat monitora zła rozdzielczość. Moge coś z tym zrobić. Usuń z katalogu z grą plik preferences.xml Share this post Link to post Share on other sites
0 [BUSHI] Odo_Toothless [BUSHI] Players 3,763 posts 19,271 battles Report post #2 Posted April 28, 2018 16 godzin temu, Dark_Havoc napisał: Usuń z katalogu z grą plik preferences.xml Nie ma potrzeby. Stracimy wtedy wszystkie nasze ustawienia. Wystarczy wpisać samemu prawidłową: np. <devicePreferences> (...) <fullscreenWidth> 1920 </fullscreenWidth> <fullscreenHeight> 1080 </fullscreenHeight> Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 4,485 posts 11,624 battles Report post #3 Posted April 28, 2018 14 minutes ago, Odo_Toothless said: Nie ma potrzeby. Stracimy wtedy wszystkie nasze ustawienia. Wystarczy wpisać samemu prawidłową: np. <devicePreferences> (...) <fullscreenWidth> 1920 </fullscreenWidth> <fullscreenHeight> 1080 </fullscreenHeight> Oczywiście, choć Twoja metoda wymaga nieco więcej umiejętności niż moja :P Share this post Link to post Share on other sites
0 silver303 Players 2 posts 1,207 battles Report post #4 Posted April 28, 2018 Dzięki za pomoc. Już śmiga. Share this post Link to post Share on other sites
Po aktualizacji world of worship zmieniła mi się rozdzielczość na taką której mój ekran nie obsługuje. Nie moge nic zrobić bo gaśnie mi ekran i wyświetla się komunikat monitora zła rozdzielczość. Moge coś z tym zrobić.