lerulb ∞ Players 16 posts 30,542 battles Report post # Posted April 25, 2018 Jak w temacie.... Nabyłem trio rankingów i dostałem misję tylko na dd... A gdzie reszta? :) Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 5,165 posts Report post #1 Posted April 25, 2018 30 minutes ago, lerulb said: Jak w temacie.... Nabyłem trio rankingów i dostałem misję tylko na dd... A gdzie reszta? :) Reszta będzie dostępna jutro w bitwach rankingowych. Zwróć uwagę, że misje na DD są związane z innym wydarzeniem, a te z Trio Rankingowym są wyraźnie opisane jako: Quote Misja: Prinz Eugen w bitwach rankingowych Można wykonać 10 razyTryb bitwy: Rankingowy Dla okrętów: VIII Prinz Eugen X Hindenburg W jednej bitwie: Wygrajcie bitwę. Znajdźcie się w pierwszej trójce pod względem zdobytego doświadczenia Bitwy rankingowe zaczynają się z aktualizacją 0.7.4 która wchodzi na serwery jutro. Share this post Link to post Share on other sites
0 lerulb ∞ Players 16 posts 30,542 battles Report post #2 Posted April 25, 2018 Dziękuję za informację... Gapa jestem :) sorry ze głowę zawracam :) Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 5,165 posts Report post #3 Posted April 25, 2018 2 minutes ago, lerulb said: Dziękuję za informację... Gapa jestem :) sorry ze głowę zawracam :) Nie ma problemu. Po to jest forum by pomagać :) Share this post Link to post Share on other sites
Jak w temacie.... Nabyłem trio rankingów i dostałem misję tylko na dd... A gdzie reszta? :)