Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sonido'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Juanjo_CuCo

    Sin sonido tras 5 minutos

    Buenas, tengo un problema con el sonido. Es algo que no me había pasado hasta ahora. Todo funciona bien, todo suena bien, pero de repente, tras estar jugando 5 o 10 minutos el sonido se apaga completamente. No oigo ni la música, ni los disparos, ni los efectos... ni siquiera cuando estoy en el puerto oigo algo. Saben que puede ser? PD: si reinicio el juego pasa lo mismo, funciona hasta al cabo de unos minutos. Saludos.
×