Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rendering'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 3 results

  1. HunterHamburg

    Smoke Rendering - Bug oder nicht?

    Moin. Ich spiele zur Zeit nur gelegentlich WoWs seit 0.8.0 und entschuldigt falls die Frage schon kam. Mitunter habe ich Schwierigkeiten die Geschwindigkeit von Schiffen zu erkennen weil mir einfach die Rauchfahne aus dem/den Schornstein(en) fehlt. Es ist mir gerade heute wieder aufgefallen als ich eine Lightning mit dem Radar meiner Tschapajew aufgedeckt hatte. Meine erste Salve landete voll versemmelt hinter dem DD. Überraschungseffekt dahin. Replay verfügbar, falls benötigt (Juhu! auf diese Gamefunktion) aber ich weiß halt nicht ob sich das auf das Smoke-Rendering auswirkt oder nicht. Vor einigen Spielen ist mir das Phänomenen schon mal aufgefallen, keine Ahnung ob es gestern oder vorgestern war... Hat dies evtl. noch jemand bemerkt? Ich möchte erst mal nachfrage ob es nicht ein Problem auf meiner Seite ist bevor ich Anfange es für einen Bug zu halten. Ich spiele auf einem Ryzen 2600X mit GTX 1070 und folgenden Grafikeinstellungen:
  2. Yikez

    Buggy as Hell?

    Just playing this morning after an update to 0.4.0 and seems to have nothing but bugs in game-play and in the maps. Keep loosing the ability to fire guns and torps. Sometimes they come back on-line but usually get killed before that. Then all the enemy ships disapeer in another game and I loose my shooting ability briefly while hell rains down from invisible ships. Dead again. Last game had map bug. Could not select Map. Then all ships appeared to be in destroyed colours but not rendering on map and yep you guessed it hell rained down from semi invisible ships yet again and I lost the zoom to shoot ability to? Never mind Open Beta it Seems to be Sucking compared to Closed Beta? Hopefully Wg are aware as I do not have all the info they require to create a 'ticket' plus too pissed off now!
  3. I have noticed that when you are in the binoculars view and you spot a ship, the ship renders as static and then proceeds to move to where its supposed to be at a rapid movement speed. I was in Ichase's channel discussing it and he also confirmed that is happening. I havent found another post regarding this, and its not listed in the known bugs.
×