Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'red and blue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. GodzRott

    RED AND BLUE GRAPHICS?

    The problem I'm having is quite odd. I load the game, log in, the video in the background works fine and then it gets to the part where you see your current ship... This is where the problem is. everything, including the ship, is in red and blue and looks as if there are two (2) of everything? As if you'd need to use 3D glasses for it to work and oddly enough when I actually try and play the game, although the graphical issue is still occurring, the game itself runs flawlessly Haha! My PC is more than capable of running the game on the highest settings according to the website and this is the only game series I'm having this issue with (Its the same for WoT and WoP). I've attached a screenshot of the issue but I think the description of the fault is clear enough. Someone mentioned to me about anaglyph 3D settings? But I have no idea what this is or where to find/alter it. Any help much appreciated, thanks in advance
×