Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
    • Comunità Italiana
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 77 results

  1. Commander_Rietberg

    Update lädt nicht weiter

    Hallo zusammen, aktuell habe ich das Problem, dass das Spiel World of Warships bei der Installation des Updates immer wieder abbricht. Was passiert? Das Update wird normal bis 50% geladen und geht dann bis 57% mit "1 MB verbleibend) Anschließend lädt er nicht weiter und es erscheint folgender Text unter dem Ladebalken: "Die downloadgeschwindigkeit liegt bei 0 null. Bitte prüfen sie ihre Internetverbindung" Wenn ich dann auf "Pause" drücke und fortsetzen möchte, steht der gleiche Text unter dem Ladebalken nur hängt er dann schon bei 47% (Er springt also alleine von 57 auf 47%) und es steht ebenfalls ... 1Mb verbleibend - was an sich ja nicht stimmen kann. Ich habe natürlich kein Problem mit dem Internet und auch die Firewall ist soweit auf dem Stand, dass das Spiel laden kann und auch die Ports sind alle frei. Ich habe bisher das Update schon öfter gelöscht und dieses versucht neu zu laden, aber er bleibt weiterhin bei dem obengenannten Problem hängen. Auch ein "Recovery" konnte das Spiel bisher nicht retten. Wäre super, wenn mir hier jemand wirklich weiterhelfen könnte und mir nicht die Standart-Erklärungen schickt (Prüfe mal dein Internet, dein Router musst du neustarten, ... usw.) Vielen Dank! Grüße, CR
  2. irevanescence

    Unable to connect to update service

    hi today i faced with this issue. Unable to connect to update service i dont have network problem . i changed my dns and flushed it. would u please give me feedback do u have same problem ? is any other procedure to solve ? regards.
  3. Często przy wchodzeniu do bitwy gra się wiesza po odliczaniu. zamraża ekran odbioru kontenera, brak możliwości założenia osprzętu premium na okręty. Zrzutu ekranu błędu nie udaje się zrobić bo skutecznie zamraża ekran, trzeba zamknąć grę z menadżera zadań, a to zamyka też okno z błędem !! No i najfajniejsze że zanim do gry wejdę na nowo to już jestem różowy jak landrynka i z karą za pasywność w grze. Szlag trafia człeka !!!!! Przeinstalowałem grę i nadal to samo. Przed aktualizacją żadnych problemów nie było.
  4. Hallo, ich weiß dass es die Frage gibt ob man Wows auf einer externen Festplatte installieren kann und die Antwort ist ja, habe auch USB 3.0! Muss ich aber irgendeinen Unterordner bzw. Ordner erstellen um mir Wows auf E: zu installieren oder reicht es wenn ich bei der Installation einfach nur die Festplatte auswähle? Danke im voraus! »Nils«
  5. ORP_FALA_321

    problem po aktualizacji gry

    Witam, po aktualizacji gry mam problem podczas grania,wyrzuca mnie do pulpitu.Przed ostatnią aktualizacją nie miałem z tym problemu.Proszę o pomoc,granie teraz jest uciążliwe.Dzięki z góry
  6. Wazige

    Fullscreen not possible

    Hi all, Since a couple of patches a go i have this problem with world of warships and tanks that the game simply refuses to go into fullscreen mode. I select fullscreen and the moment i press apply, it will simply default to windowed. Now the only way to play this game without seing windows taskbar is to use the windowed fullscreen option. Surely wargaming must be able to fix this problem. Tested multiple other games and none of them have this issue. Which rules out my computer as being the cause of this issue. Now that i am here, How is it possible that all wargaming games run horrible. My pc: Ryzen 5 1600 , 8gb ram, GTX1080 , 256ssd. Max fps i am getting is around 75 with cpu usage of only 10-20% and gpu usage around 60%. Is it also normal that warships runs like absolute crap in the port and when going from settings menu back to a battle? (dips to 10fps or freezes for a second). Like mentioned before only wargaming titles show this behavior on my pc. Even the notoriously badly programmed PUBG runs better on Ultra settings than these wargaming games. Any suggestions/help will be appreciated.
  7. Show_Me_Your_Citadel

    kann mich nicht einloggen

    Hey ich hab seit ein paar Tagen das Problem dass ich mich einfach nicht mehr einloggen kann. Am Anfang ging es noch bin aber immer nach oder während dem Gefecht rausgeflogen. jetzt kann ich mich garnicht mehr einloggen dass ich in den Hafen reinkomme. Ich hab schon das Spiel neuinstalliert, es auf Fehler geprüft, im abgesicherten Modus gestartet, und der Firewall hinzugefügt. mir ist aufgefallen dass ich die probleme seit dem wargaming game center launcher hab. also wenn ich das Spiel starte komme ich auf den Login bildschirm aber der Anker dreht sich einfach nur und es passiert rein garnichts. bitte hilfe
  8. Loordbeny

    Kamuflaż Normandie - problem?

    Cześć, jak większość z was wie od piątku miał rozpocząć się maraton misji, za którego ukończenie mieliśmy dostać dodatkowe perm camo. Problem jest jeden, mi się takowe misje nie wyświetlają, czy u was jest podobnie?
  9. Vilemos

    Impossible to log into the game

    Hey there, I got a "little" problem here...after last patch I can´t log into the game...the reason is that my mouse is not working and I can´t accept EULA, thus I won´t even get to the dock. Tried reinstalling the game twice, did not work. For all of you who are going to tell me to delete preferences, I don´t have it in my folder (since I can´t even get into settings). After I close the game and try running it again, the game freezes and windows forbids me from shutting down proces (WTF) and I have to do the hard reset of PC. I will be glad for any ideas to what to do at all, thx Vilemos
  10. 1000guns

    GUI problem in port / no ESC window

    So... after 3 months of work abroad I'm finally home and ready to get into the game.. downloaded 2-3 different patches, I start up my game and boom. No port, no GUI not even the ESC menu to be able to toggle things on and off. OK I say, so let's just update drivers etc and reinstall the whole thing. A day later, still the same mess even in windowed mode. It's as if the GUI items are transparent, I can move the mouse around and if there's something underneath then I can select it. So what the hell's happening?
  11. Darkcruiser

    Game lagged seit Heute MASSIV

    Hi Leute, Seit Heute ohne vorwarnung habe ich massive lags, als ob die Server stehen würden. Dies betrifft aber nur mich und alle andern können spielen. Ich habe dabei aber einen Ping von konstant 50-53 und kann alle anderen Spieler hören (z.B. SOS oder andere Befehle). Das Spiel steht (wie als ob ich in der warte zeit bin) für mich 2-3min dann warpe ich in die Richtung in die ich den Motor gestellt habe und ramme eine Insel. Da bleibt das Spiel für mich dann wieder hängen (Spiel läuft weiter als ob ich im warte modus bin) und ich kann zusehen wie die anderen Spieler mit ihren Schiffen durch Inseln oder andere hindernisse fahren. Dann für 1-2sek warped alles in die neue Richtung, die ich gesetzt habe und da bleibe ich wieder hängen. Ich kann wärend der Zeit, die ich stehe, angegriffen und beschädigt werden (Brand oder Wasser einbruch) oder sehe torpedos. Diese juckeln 10km oder mehr an mir vorbei, treffen mich aber trotzdem. Ich habe von Gestern (wo alles ohne probleme lief) auf Heute nix installiert oder sonst etwas gemacht Hoffe ihr habt eine Idee und könnt mir helfen.
  12. Drodzy marynarze! Odzywam się do was z prośbą o pomoc, mój kolega ma następujący problem. Gdy ściągnął WoWS to mu się wyświetliła taka ikonka i gdy odpalił gre wszystko chodziło, ale po 1 rundzie WoWs zrobił się " Brak odpowiedzi " I musiał zamknąć program. Zaraz po tej czynności próbował uruchomić grę, ale zamiast ikonki WoWs była ikonka taka jak zamieszczona na obrazku. Gdy ją otwiera aplikacja pyta " Co chcesz zrobić z tym plikiem ", a wybór ma taki Otwórz (plik nie zostanie zapisany automatycznie) Zapisz Zapisz jako. Pomóżcie bo ten błąd nie daje grać :/ Obrazek - http://wstaw.org/w/3svb/
  13. madejak28

    Problem z teksturami w grze

    Witam! Wczoraj pobrałem klienta gry, zainstalowałem, odpaliłem; i już przy pierwszym uruchomieniu pojawił się dość nieciekawy problem. Po załadowaniu się interfejsu i zalogowaniu do gry, od razu zauważyłem że grafika jest wyświetlana nieprawidłowo- tekstury w porcie migają, i widoczny jest ciemniejszy pasek w górnej części ekranu który miga szczególnie intensywnie. Przy obracaniu kamerą pasek obraca się razem z nią, nie jest widoczny tylko wtedy kiedy ustawimy kamerę nad okrętem, lecz miganie pozostaje cały czas. Co ciekawe, zjawiska nie mogę uchwycić za pomocą PrtScr, screeny wychodzą całkowicie normalnie. Problemu nie rozwiązuje też wejście do bitwy- wręcz przeciwnie staje się tam jeszcze bardziej widoczny, a do tego okrutnie męczy wzrok. Próbowałem już grzebać w ustawieniach samej gry i ustawieniach karty ale bez żadnego rezultatu- nic to nie daje. Załączam screeny mojej konfiguracji sprzętowej oraz zdjęcie z komórki na którym widać ciemny pasek o którym wspominałem. Proszę wszystkich kompetentnych forumowiczów i dział pomocy technicznej o poradę- też chcę sobie normalnie potestować
  14. Hytizz

    Tech Tree issue!

    Hi fellow commanders! I just realised, that my in-game tech tree doesn´t show all premium ships in any nations tree. What seems to be the problem here then? In Japan i have Atago, in USA i have Atlanta and in Soviet i have Aurora and Murmansk. So there is my situation. Any help for this?
  15. It's come to my notice that some can't download my mods from the forum links, but others can. Does anyone have a clue as to what this issue is about? Is WG on it?
  16. AkaZecik

    Cannot connect to battle

    Hi, I have some problems with starting a battle. I can enter the Port but when I press the "Battle" button I can hear the sound but nothing else happens (no errors, no messages). Game doesn't let me join the queue and I can't upgrade ships/commander skills. My friend is having similiar issues, we can't join a division too. I also don't see his presence in 'contact' pannel. I have checked NA and EU forum for info but found nothing (only ingame errors or connection problems). I have activated "ALBANY" code a second before noticing this problem and I can see a new ship in my port now, so game is connected to server correctly. I have a possible reason: we tried to join a battle in division but game got stuck in queue (timer reached 5:30 and probably could reach more - game didn't disconnect us at 5:00) so we quit WoW. Problem described above showed right after this issue (first try was one hour after this overextended queue). Thanks for help in advance! Edit: sorry for wrong section. Please move this topic to correct one as soon as possible
  17. Hello all, I'm not quite sure if this is the correct section but it was the best I saw. Since a month I'm active again in the game and it was funny and all, but since Monday I have a problem while logging in. When I click on "play" in the launcher and the PC starts opening the game, he always give this critical error: (I'd have rather had a screenshot but it isn't possible now). Does anyone know how to fix this? I've already re-downloaded the game completely 2 times but it still gives this message... Thanks in advance and cheers
  18. Hej, Seit gestern habe ich ein Problem beim Update von WOWS. Ich bekomme die folgende Fehlermeldung "Connecting to update service .. Critical error" usw. siehe log file. Ich hab auch schon ins Log file geschaut, was wie folgt aus sieht. Log started:24/03/2016 11:28:37 24/03/2016 11:28:37 Loading localized resources...24/03/2016 11:28:37 Loading configuration...24/03/2016 11:28:37 Process configuration file: 'C:\Games\World_of_Warships\WoWSLauncher.cfg'24/03/2016 11:28:37 Download speed is unlimited24/03/2016 11:28:37 Restored selected chain: f1124/03/2016 11:28:37 Update localizations...24/03/2016 11:28:37 Start "WoWSLauncher.exe" params=""C:\Games\World_of_Warships\WoWSLauncher.exe" "24/03/2016 11:28:37 Session id="362E5D2D0CCF10BE8F799EED8F799EED36230116"24/03/2016 11:28:37 Info for "WoWSLauncher.exe": Version: 0.3.19.225, Comment: "Built: 20160125 110518, Revision: #626467 (stable_3.19.3)"24/03/2016 11:28:37 Create update folder: path="C:\Games\World_of_Warships\Updates"24/03/2016 11:28:37 Try access patch folder: path="C:\Games\World_of_Warships\Updates"24/03/2016 11:28:37 Create temp folder: path="C:\Games\World_of_Warships\UpdatesData\temp"24/03/2016 11:28:37 Try access temp folder: path="C:\Games\World_of_Warships\UpdatesData\temp"24/03/2016 11:28:37 Save configuration: path="C:\Games\World_of_Warships\WoWSLauncher.cfg"24/03/2016 11:28:38 Start update process24/03/2016 11:28:38 Clear directory with updates data, clear all non-part folders, including temp24/03/2016 11:28:38 Obtain patch information. part: "launcher"...24/03/2016 11:28:38 ERROR: Update service's URL is not specified in configuration file. Ich habe bereits versucht: - Neustart - Ausnahme in der Firewall (war eh schon gesetzt) - Ausschalten der Firewall Habt ihr weitere Ideen woran es liegen könnte? In den Foren bin ich soweit nicht fuendig geworden. Danke!
  19. TlustaMakrela

    Hra nejde spustit

    Zdravím, Worlds od Warschips mám nainstalované na notebooku a vše funguje. Dnes jsem instaloval na novou stanici (win 8.1). Instalace proběhla v pořádku, ale spuštění hry z launcheru končí touto chybovou hláškou. Aktualizace ovladačů karty, windows i directx jsou aktuální. Díky za pomoc. Jakub
  20. mám problém s přihlášením do Veřejného testu 0.5.5.0. Pokaždé když napíšu E-mail a heslo (ano je správné) tak mi to napíše že mám špatně e-mail nebo heslo ale prověřoval jsem oboje asi 100x. Nevíte si s tím někdo rady? Dost by mi to pomohlo. Díky
  21. bobvdvalk

    problem: resolution won't change

    Not sure this is the right place to mention a problem.. But I used to play wows on my laptop with a 4K screen. Until today no problems occurred. But now wows automaticly resized to a 4K resolution. But if I change to resolution to a different size it does not resize back.. How do I resolve this? Thank you in advance.
  22. samuli_91

    all voiceovers gone?

    Hi. Did little searching an didn't find topic about voiceover problem. I recently noticed that ARP, HSF and Seagal commanders doesn't have working voiceovers and they don't even appear in audio options anymore. Anyone knows is it bug or is it intentional act from WG?
  23. Hello guys, I'm sorry for the long title but it's a strange problem. I've uploaded a video on my Gdrive: https://drive.google.com/file/d/0Byu5SDNKpGqaWE5nODF4em9HdzA/view?usp=sharing What can this be? Thank you for the attention
  24. modtools

    High CPU usage problem

    After the last updates i got a really high CPU usage on my AMD 8150 OCTCORE @3.6 Ghz All Cores are used at 90% but the RAM is still under 1GB of Usage. Even at the splash screen to enter the game the load is high. Before the update i had a Cpu usage of maximum 50% and 3 GB Ram usage. MY System specs are: AMD FX 8150 (codename Bulldozer) Nvida GTX 660 TI 3GB SSD 128GB Sandisk I added some screenshots of my taskmanager Some of my friends have the same problem on other system setting, Intel CPUs and Radeon Cards too Hope there is a solution for me to lower the usage of CPU Perhaps there are others with the same problem Pls discuss with me or collect ideas to fix this issue I think it could be a problem in memory allocation - the game only uses 400 MB of RAM while playing ~900MB of 24GB avaiable. This looks like a classic bottleneck in allocation of RAM. The high CPU problem is a problem in caching ingamedata in RAM correctly and getting it back. So the CPU makes all the work and tries to handle ingamedata in realtime I am not a professional in this topic but this could be an interesting point to figure the bug out.
  25. duck_dodges

    Can't connect in the game

    when i press CONNECT after i put email/pass it starts loading but it never stops :/ Help plz
×